reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Ziewaczka kup cos ladnego :-D ja jade do cocodrillo bo wypatrzylam tam sliczne spioszki :-) Zazdoszcze takiego progresu odnosnie pracy - teraz poleci Ci wszystko jak kulki z górki :tak:\
sonisia no! :* w tabletkach wcinam zelazo .... :(
Pauletta akurat mialam cisnienie ladne 110/65 . poprostu wymeczyl mnie sobotni maraton :(
edybed witaj :-)

Ostatnia edycja:
iloonka no to fajowo ze mąż juz poczuł maluszka..! :) moj narazie tylko mnie boksuje w jajniki i pecherz.. rano budze sie z obolalym podbrzuszem normalnie :(

jak u moj Maly tez siedzi niziutko i stad ten ból i dyskomfort który mozna było wsiąść za skurcze.

ziewaczka gratki kochana..! ja ostatnio tez na 4+ zaliczylam :D ale z nad kujonki :laugh2:
zazdroszcze zakupowego szalenstwa :tak:

murka fajnie ze chociaz troche czasu mogliscie z nim spędzić bo wctych szpitalach to tylko człowiek humor traci :sad:

reniuszek jak kupisz jakies ciuszki to wrzuć na zakupowy, bo mi sie nic chlopiecego nie podoba :( jakis mnie jeszcze nie ciesza zakupy dla synka .. glupek jetem :(

Witam,
Sonisa- po fryzjerze czuję się cudnie bo znikły te okropne odrosty i fajnie lekko mnie ostrzygł więc jestem zadowolona a to u mnie rożnie bywa:) Naprawdę masz super mężusia i super przyszłego tatusia:)
izka01 fajny pomysł z tą biżuterią na pewno wykorzystam :)
Rekinasia ja w weekend usłyszałam że "o matko jaki ty już masz duży brzuch"!!!! Normalnie załamka jak słyszę tekst że chyba nie długo już rodzisz?? ale byłam u kuzynki która rodziła w ubiegłym roku i ta mnie uspokoiła że mam jak najbardziej normalnych rozmiarów brzuszek :) i się uspokoiłam ale niektórzy nie zdają sobie sprawy że kobieta w ciąży troszkę inaczej odbiera komentarze pod swoim adresem!!!! teksty za mały za duży powinni zachować dla siebie!!
Pauletta - niesamowite, podziwiam tą kobietę 9 dzieci WOW!!!
A ja byłam z teściową na zakupach, obkupiła moją księżniczkę w piękne różowe i kolorowe ubranka, rożki, pościel, kocyki, ręczniki więc już troszkę rzeczy dla malutkiej Gabi mam:) super mam teściową naprawdę złota kobieta i mamusia moja oczywiście też złota kobieta:)
Mi brakuje świątecznych piosenek w radiu mam nadzieję że już od jutra będą nadawać je częściej:) to może świąteczna atmosfera nam się udzieli bardziej. Ja dziś mam zamiar wieczorkiem pojechać z mężulkiem na zakupy i kupić prezenty dla chrześniaków - zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Miłego dnia kochane brzuchatki :)

Widzę dziewczyny, że rzuciłyscie się w wir zakupów. Pokażcie potem zdobycze na wątku zakupowym. Ja to jeszcze się wstrzymam z zakupami, może po nowym roku. Na razie zaopatruję siebie w ubrania, bo powoli większość z nich przestaje pasować.
Maniaa ja co tydzień słyszę coś o swoim brzuchu, jak tylko pojadę na obiad do rodziców albo do teściów. Muszę Wam powiedzieć, że póki co podoba mi się mój brzuszek.

Mój maluch obudził mnie w sobote w nocy swoimi kopniakami - ach jakie to miłe uczucie...:-)

maniaa wiem coś o tych "komplementach". Mi ostatnio koleżanka chyba chciała dopiec w szkole bo mówi. Widać już po Tobie bo utyłaś na twarzy;/;/ ja pierdziele;/ masz racje takie komentarze powinni zachować dla siebie! Wiadomo, że my byśmy chciały być zawsze superlaskami ale niestety nie zawsze tak sie da!!!!!
ziewaczka gratuluję napisania pracy:) ja dopiero pierwszy rozdział bede zaczynała;/
sonisia cudownego masz mężusia.
reniuszek wypoczywaj kochana.
edybed witaj wśród kwietniowych mam:)

mania, grochson, agnes- ludzie paplają bez zastanowienia, powinny wszyscy sobie poczytać jakieś pozycje z cyklu "inteligencja emocjonalna" i może umieliby się wczuć w sytuację innych, a także zastanowić się na swoim wyczuciem. A tak w ogóle to zawsze głębokie przemyślenia wywołuje u mnie takie gadanie, które nie ma żadnego celu, bo przecież nas g. obchodzi czy taka, a nie inna osoba uważa, że mamy duży brzuch. Nie pytamy, co myśli, więc po co się odzywa:p Ja też mam spory już brzuszek i bardzo mnie to cieszy, jakoś tak lubię go i noszę z dumą:-p Jeżeli ktoś mi zwróci uwagę to na pewno go potraktuje jego miarą:-D

ewela- a są już choinki w sklepach? Bo ja planuję w tym roku kupić taką niewielką w doniczce...

reklama
Kurcze dziewczyny z tą fantazjową to prawda??
Przepraszam Was że ja tak mało udzielam się na tym wątku ale podczytuje Was cały czas i czasami jak chce coś napisać to zapominam bo tyle piszecie :baffled: Zresztą ostatnio miałam takie przeżycia że znowu leżałabym w szpitalu...
Ziewaczka gratuluję napisania pracy :-)
Edybed witaj :-)
Ilonka trzymam kciuki za wizytę i zazdroszczę żę Twój mężuś już wyczuwa ruchy pod ręką :tak: Mój jak tylko rękę przyłoży to mała nagle przestaje kopać!!!:eek:
Reniuszek wypoczywaj teraz Kochana!!
Ewela dobrze że nie byłaś sama
Widzę że sezon zakupowy się zaczął liczę że pochwalicie się co upolowałyście :-)
Buziaki w brzuszki

Do góry