agata porannakawa ja sie narazie do szkoły rodzenia nie wybieram bo juz sie wystarczająco od siostry nasluchalam a jak ogladam jakies programy o porodach to mam ścisk brzucha.. nie chce sie nakrecac
a z nerwow to i tak bym nie pamietala jak oddychać
julianna szkoda ze Cie do lozka znowu zapakowali
murka nie wiem czy Tobie to pomoże, ale ja po dwóch masazach zapomnialam o bólu kręgosłupa w odcinku ledzwiowym
wiec jestem zwolenniczką i polecam!
pauletta mleko zimne podobno na zgage pomaga i migdaly - sposób tesciowki.
a tez oglądałam ciążę z zaskoczenia, no
! ale z psychologicznego punktu widzenia + swojego rozumowania to faktycznie tak make byc.
ktorej kolezanka w akademi medycznej pracuje ??? moze ona wie jak to jest??
reniuszek mnie tez szkoła rodzenia przeraza
a oddechy potrenujemy w domu
juz widzę jak stosuje technikę do kompania dzieci z lalki etc
a najlepsza szkoła rodzenia i przygotowania jesteście Wy - nasze forum. bb
!
zyrandol bombowy..! a tak wczoraj narzekalas
zobaczymy jak mi debukaz wyjdzie
hehe!
porannakawa mnie takie zakupowe oaczki ominą -teraz wszystko zgarne po siostrze..
- Felek ma 7 miesiecy i ma juz dla mnie odlozone 3 worki ciuszkow
ale cos tam na pewno kupie, choc nie mam takiego parcia bo te ciuszki dla chłopców przerabiamy od 5 lat
echh
a to ty mi paskudo syna wywrozylas - no nie ładnie
ale teraz przynajmniej bedziemy miały 1000 x wiecej tematów do plotkowania :*
lene kuurcze kochana z tym brzuszkiem ciagle cos
najważniejsze ze z maluszkiem ok..!
a teraz zakaz wstawania - rozumiemy sie..? ;>
no o teraz o mnie bo oczy mi sie kleja..
teoszku nie pocieszona jestem no nie ukrywam
snila mi sie mała księżniczka - po moich najkochanszych 3 chlopakach od sis miałam nadzieje na jaka odmianę, a tu jak widać nie dane nam są córki.
przynajmniej w 4 bedą z dziadkiem w debla na kortach grać -drużynę juz dziadek ma. tylko babcia nie spełniona , choc reke do wnuków to ma
no i te wszystkie przerobione spidermeny, barmany, carsy etc etc...
no i pokoik który juz sobie wymarzylam u nasze wspolne zakupy i w ogole.. hehhh.. no nie ma co sie nakrecac.
naprawde najbardziej sie ciesze ze maluszek zdrowy i bedzie mi taki drugi super facet po domu biegał jak moj eMek..
ale potrzebuje paru dni zeby sie przestawić
troche jestem niepocieszona bo wydałam ostatnie pieniądze na ten filmik a mały precelek wcisniety twarzyczka do tylu i nic sie nie dało zobaczyc w 3d, nawet jednego ładnego zdjecia buzki nie ma na mikolajkowa laurke, a na filmie głownie plamy i nic widcej.
lekarz super bardzo sie starał, nawet kazał mi pochodzić i poskakac ale nic to nie dało, nic sie dobrze nie dało zobaczyc.
zobaczymy następnym razem.
przepraszam kochane ze tak bez humorku ale chce juz tylko spac.
teraz 3 dni w pracy, w tym w sobote obiad weselny przygotowuje na 30 osob wiec nie bede miała za bardzo głowy do pisania
buziaki w brzuszki..!!!
ps- kochane jesteście na maxa ze tak o mnie dzisiaj pamietalyscie..!!! i dziękuje za gratki