reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

już wiem co to ten lejek... znalazłam, po żmudnych poszukiwaniach.... lejek to rozwierania się szyjki od wewnątrz, tworzy się coś na kształt litery Y, cholera jasna...

reklama
lene55 uszy do góry...będzie dobrze tylko wypoczywaj i dbaj o Was :)

sonisia gratulacje syneczka:) najważniejsze, że dzidziolek jest zdrowy i wszystko ok...napisz później coś więcej bo my tu z ciekawości umieramy :p

Ja właśnie skończyłam korepetycje:szok::szok::szok: Myślałam, że nie ogarnę już na końcu. Mówiłam do chłopca pół po polsku, pół po angielsku. Już mi się język plątał na maksa. I jak mu coś tłumaczyłam to po angielsku i biedny nie rozumiał :-D:-D

Zrobiłam jeszcze sałatkę warzywną i mykam zaraz dorobić do tego jakieś kanapeczki i zjeść pyszną kolację. W planach mam zasiąść na kanapie i już się nigdzie nie ruszać, bo już padam na ryjek. Zresztą Zośka chyba już też pragnie, żeby Mama się położyła. Zatem zmykam i wpadnę jeszcze później.

Buziaki:*

ehhh.. lene... wiem co czujesz... ja dzis też lecę na nieplanowana wizytę... :no: mam na 21:00... już nie wiem co z tym brzuchem... :-(

odpoczywaj kochana, zajmij się czymś i nie myśl. to jedyne co możesz zrobić dla swojego dzidziusia, więc zrób to na 100%. ja też staram się nie stresować, ale dziś już nie wyrabiam... i muszę iść skontrolować co się dzieje... liczę, że po wizycie będę spokojniejsza. albo powie, że jest ok., albo da więcej leków i każe leżeć. tak czy inaczej chcę wiedzieć na czym stoję :/ ściskam mocno :*

sonisia gratuluję :) chłopaki rozrabiaki też są fajne :tak: tzn. jeszcze nie miałam okazji się o tym przekonać, ale tak mówią i na to liczę :-p

resztę będę nadrabiać po wizycie

zeberka nasz papiez chcial byc aktorem :tak:

ewela ja wlasnie tak mysle ze napewno taniej wyjdzie kupic taka paczke niz osobno :) ceny przynajmniej u mnie sa kosmiczne i przy Marcysku wydalam majątek , teraz zostana mi po nim ubranka dokupie taka pakę i mam spokój :) ( chociaz znajac siebie i tak jeszcze cos bede szukac :sorry: )

Ostatnia edycja:
Lene, Julianna- trzymam kciuki, żeby Wasze brzuszki się uspokoiły.

Afi- mam nadzieję, że wrócisz z dobrymi wiadomościami.

Sonisia- gratuluję syna!!!

Zeberka- lotnikiem chciał być- jak Lindberg:tak:

Reniuszek - żyrandol rewelacyjny!!! Zdolna dziewczynka z Ciebie

reklama
Do góry