reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

lene duzo ciepla, zdroweczka, uwazaj na siebie, nie denerwuj sie, staraj sie myslec o najprzyjemniejszych dla Ciebie sprawach i oddychaj gleboko przepona z zamknietymi oczyma to pomaga, bierz leki przepisane :) trzymam kciuki i sciskam :*:*
porannakawa ciuszki sliczne, ale pytanie czy posluza przy ocieplajacej sie pogodzie ? Tez patrzylam, ale wszystkie typowo zimowe.... i jak narazie skupuje wiecej letnich w rozm. 62

reklama
Mama_mia ja dzieciowo/ubraniowa zakupoholiczka jestem :-)

Lene hym lejek moze skurcze spowodowaly przesuniecie worka owodniowego stad ten lejek nic innego mi do glowy nie przychodzi .:-(

Reniuszek to tylko przyklad :)))) ja jeszcze poczekam az bedzie wiecej paczek wiosenno letnich . Mam duzo ciuchów ale Marcys jest z listopada i wszystko raczej grube zimowe :) (ciesze sie bo sie przynajmniej nie musze Emowi tlumaczyc ze znowu ciuchy kupuje :-D )

porannakawa ja czasem za duzo mysle :-D kupowanie ciuszkow dla maluszkow to jeden z najprzyjemniejszych etapow zakupowych :tak: ja sie ciesze po troszke, ze moja siostra oddala po Mariance wszystkie ubranka i muszę od nowa zdobywać :-D no, ale ona skora by byla mi oddac jakies tam cudowne ciuszki rozowe z falbankami dla mojego malego Maksymka :-D a srednio widze chlopca w falbankach :-D

Ciekawe co tam z nasza sonisia sie dzieje :)) - moze zakupowe szalenstwo :-)

Julianna
trzymam kciuki za poprawę z brzuszkiem&&&
Zeberka
my kiedyś mieliśmy chomiki i się okazało że samiec zjadł młode:szok: nie wiedzieliśmy że jak się pojawią młode to samca trzeba odizolować na jakiś czas
Reniuszek
super!! szkoda że ja nie mam smykałki do takich rzeczy
Lene
nie mam pojęcia co to za lejek:eek: trzymaj się dzielnie i odpoczywaj!!

teraz na allegro są głównie zimowe ciuszki, trzeba poczekac jeszcze żeby się więcej letnich pojawiło

ja dziś przeleżałam większość dnia i widzę poprawę w brzuchu, także będę leżeć dalej:-) ale za to moje maleństwo szaleje na maksa jak ja leżę i to jest cudne:-)

porannakawa ciuszki przecudowne ;-) Naprawde!!! Ale jakie drogie :(

lene cholera odpoczywaj duzo!!! Nie mam pojecia co to ten lejek! Ale wierze, ze to nic powarznego!!! Trzymaj sie :*

mama_mia ja nie mam jeszcze własciwie ciuszków, lekarz mówi, ze bedzie dziewczynka, ale boję się, ze córcia zrobi mi psikusa :) I wole poczekać jeszcze ze 4 tyg do nastepnego USG.

sonisia najważniejsze, ze zdrowy!!! :) a nastepnym razem, mąż ustrzeli córeczkę :) Gratuluje!

Ostatnia edycja:
Sonisia gratuluje syneczka :tak::tak::tak::tak: Ja Ci chyba corcie wrozyłam ? :eek:

Augustynka sa inne aukcje z rownie pieknymi ciuszkami i tanszymi :) ja tak podalam tylko orientacyjnie poczekam jeszcze troszkę :) Dostane niedlugo zastrzyk finansowy na ciuszki od Fin :) szkoda mi kupowac ubranka po 20 e sztuka jak wiem ze i tak dzidzius szybko urosnie , dlatego wlasnie zastanawiam sie nad taka paczką :)

Robaczek lez lez :))) wazne ze juz wszystko dobrze :) moje dziecie tez tak szaleje w brzuchu zeeeeeee luuuuuuuudzie normalnie piłkarz jakis czy co :)))))) wczoraj sluchalam serduszka w przychodni to babka nie dawala rady ze zlapaniem malucha :D

Ostatnia edycja:
porannakawa - ciuszki są rzeczywiście śliczne! :-) a myślę, że lepiej jest kupować w takich zestawach - paczkach bo to chyba jednak taniej wyjdzie niż oddzielnie na sztuki.?
reniuszek - ale cudeńka robisz :tak:
sonisia - gratuluję syneczka :-) napisz coś więcej ;-)

reklama
Do góry