reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

u mnie wtorek pochmurny i mglisty...az sie na zewnatrz wychodzic nie chce, a niestety muszę...Kasia - ja od wczoraj odczuwam podobne kłucia, delikatne bóle. Też bardziej z lewej strony, jak poleże to jest ok ale gorzej jak zaczne cos robic. Nie jest to ból który jest bardzo meczący ale jednak tez zaczełam się niepokoić. Zapytam dziś znajoma pielęgniarkę co to może byc i na pewno ci napiszę. W razie "w" zadzwonię do ginka i wizyta. Boję się, że to może być skutek uboczny ugryzienia przez tego psa....sama nie wiem już...nakręcam się ładnie.
trzymajcie się ciepło
u mnie dzis szczawiowa i zapiekanka :)

reklama
edytka78 moje malenstwo ma juz 26 cm, jakby spojrzec na linijke to juz sporo tego malenstwa:)

gadam do brzuszka i spiewam brzuszkowi, najczesciej piosenke o muchach:D " Lapiemy muchy w plauchy, kladziemy muchy na blache, robimy z muchy wybuchy, radochy mamy po pachy":rofl2: wiem, jakas ona drastyczna i krwawa, ale dzidzia nic nie rozumie, a melodia fajna, wiec spiewam:p

Dziewczyny czujace ruchy gratuluje :)) piękne uczucie prawda ?
vilmaq czekam razem z Toba - do 12 grudnia :D
mamido Dziekuje Kochana :) tam jest dzidzius mojej siostry na dwoch zdjeciach ;-)oj, a ta branza jest okrutna jesli chodzi o zarabianie pieniazkow :)no i trzeba duzo dzwigac :tak:
ziewaczka jeszcze raz gratuluje aktywnego domownika Twojego brzuszka - a jaki duzy do tego!!:) ja zawsze biegam do lekarza, jak przez telefon nie da sie nic zalatwic. mnie nigdy nic w zyciu tak konkretnie nie bolalo i dla mnie to wszystko teraz jest niesamowita nowoscia :)
ilooonkapewnie wszystko w porzadku u Ciebie :) mozliwe, ze dzidzius sie kreci ido tego masz rozciaganie wiezadel , ale zadzwon do ginka zawsze lepiej sie upewnic u specjalisty :)powodzenia
edytka ja rozmawiam - bardzo duzo :)) odpowiada Ci jakims kopniaczkiem ?

Witam dziewczynki !!

Fantazjowa sto lat !!! Ty chyba dzisiaj urodzinki masz ?

Tak, tak miałam wczoraj urodzinki :)
Dziękuje bardzo od razu wszystkim ciężarówką kochanym :)
Nie będę nadrabiała wszystkim postów,bo mam lenia: <

Byliśmy wczoraj na 1-szej wizycie w szkole rodzenia powiem wam,że zostałam otoczona tam wyjątkową opieką dlatego iż czekam na trojaczki - w mojej grupie są tylko 1 kobitka,która nosi bliźniaki, a poza tym położna się śmiała,że specjalnie dla mnie jeszcze zostaną dorobione o trojaczkach informacje :)
Wiecie co dziewczyny masakra :< Ja tak sobie myślę jak ja wytrzymam do chociaż do 30 tygodnia jak już mam duży brzuch a co dopiero będzie za kilka tygodni?
Chciałabym tak naprawdę dotrzymać chociaż do 34 nawet leżąc,ale żeby dziewczynki pobyły dłużej w brzuszku.

Pożegnam się z wami,bo zostaję " zbanowana " za niby trollowanie chociaż nie mam 2-uch kont,ale to już pomińmy milczeniem.
Nie dawno miałam zmieniony adres IP no,ale dobra pominę to.

Witam:-)

My tylko na chwileczkę.Informujemy, że żyjemy. Znowu praca....praca...i jeszcze raz praca.Troszkę zamieszanie w firmie mamy.Mam takie pytanie nie związane z ciążą. czy mamy na forum jakąś mamę, która zajmuje lub zajmowała się leasingiem pojazdów i maszyn?
Mam parę pytań w tej kwestii, i byłabym ogrooooooooomnie dzięczna gdyby mnie ktos poratował. Nie chcę się wpakować w kupę i dlatego przydałoby się kilka rad od kogoś doświadczonego w tej kwestii.:tak:
Życzę Wam kochane kwetnióweczki miłego dnia.

reklama
Hej dziewczyny!
Wczorajsza wyprawa do lupka nawet się udała, kupiłam śliczną tunikę ciążową, zwykłą czarną bawełnianą bluzeczkę i luźną tunikę z krótkim rękawem, ale to już bardziej na wiosnę jak jeszcze będę większa. Za wszystko ok 30 zł, więc całkiem nieźle:-) Poza tym w końcu udało mi się kupić stanik na mój dosyć duży biust, mam nadzieję że starczy na jak najdłużej, bo zbankrutuje niedługo na tych stanikach:baffled:....

U mnie wczoraj było trochę nerwowo, wygarnęłam m-kowi że ze mną nie rozmawia i w ogóle mnie olewa, ciągle przy lapie siedzi albo ogląda mecze, już miałam dość! A ten mi zaczął w końcu opowiadać o problemach w firmie, że ma już dosyć, coraz więcej obowiązków itd, a poza tym martwi się o nasze przyszłe finanse jak będę na wychowawczym. No i żal mi się trochę go zrobiło ale poczułam ulgę jak się wygadałam i jak on się wygadał, choć to taki typ co wszystko tłumi,żeby nie było że sobie nie radzi...

reniuszku- zdjęcia naprawdę artystyczne, szkoda że mieszkasz daleko bo i mnie przydałaby się sesja z brzuszkiem na pamiątkę:)
ziewaczka - Twoje maleństwo jest dosyć duże, a czy to długość z nóżkami czy ciemieniowo - siedzeniowa?
izka - gratuluję prawie gotowych zakupów, ja jeszcze nic nie mam, dopiero się przymierzam, no i trzymam kciuki za wizytę!

Do góry