martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie!!!
trzymajcie kciuki-dziś na 17 wizyta;-)postaram się zdać relację , ale nie wiem , czy dziś bo wpadają znajomi;-)
Obudziłam się dzis z takim pryszczem kołoo wargi , ze ta spuchła mi czesciowo i wygladam jak po botoksie;-)mąż patrzy na mnie i móiw " Jak nic będzie dziewczynka "
Lelcia kurcze... w 3 mieści o tyle dobrze , że jest kilka szpitali i zawsze dyżur jest ... Bedzie dobrze;-)
trzymajcie kciuki-dziś na 17 wizyta;-)postaram się zdać relację , ale nie wiem , czy dziś bo wpadają znajomi;-)
Obudziłam się dzis z takim pryszczem kołoo wargi , ze ta spuchła mi czesciowo i wygladam jak po botoksie;-)mąż patrzy na mnie i móiw " Jak nic będzie dziewczynka "
ja tez powiedzialam siostrze, bratu, kolezance i bratowej a maz tesciom. Mojemu ojcu jeszcze nie. Zreszta nie wiem czy jest sens bo ja znowu krwawie:-(
obudzilam sie a tu jak polecialo, ze wkladka tego nie zmiescila:-( tak sie boje, moj zaufany lekarz wraca dopiero z urlopu w srode i juz o dawna mam wizyte zaklepana a ten gin do korego chodze od poczatku ciazy jakis niewyrazny no ale chyba zadzwonie do niego:-( tydzien temu jak plamilam to zadzwonilam i kazal mi tylko zwiekszyc dawke luteiny i nic wiecej.... co mam robic????
Lelcia kurcze... w 3 mieści o tyle dobrze , że jest kilka szpitali i zawsze dyżur jest ... Bedzie dobrze;-)