reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

no i znowu złe wieści, Kinguś bardzo Ci współczuje i ściskam mocno. Nie poddawaj się...........

Kurcze dziewczynki coś nas ubywa, a powinno być odwrotnie :-(
już straciłam wenę do pisania po takiej wiadomosci

reklama
Hej ja po wizycie i tak jak się spodziewałam było widać tylko albo aż pęcherzyk. Następna wizytka 8.09 i jak będzie oki to zakładamy kartę ciąży:)
kinga i co???????

Mnie dziś naszła ochotka na lody bananowe a ja nie cierpie bananów hehehe i właśnie wcinam

ajććććććć uciekła mi Twoja nowinka,
No pewnie że AŻ pęcherzyk, cieszę się z Tobą. A następna Twoja wizyta na pewno będzie udana bo masz ją w dzień moich urodzin, także inaczej być nie może :)

Kinga naprawdę wierzyłam ze Ci sie udało. Bardzo mi przykro ale wierzę ze Ci sie udała. Twoja fasolka wybrała sobie pewnie maj bo to ciepły piękny miesiąc. Życzę Ci z całego serduszka szybko zdrowego dzidziusia.

Nuluska witaj :) mieszkam w anglii i niestety nie moge tutaj isc do gina... Tutaj jak jest sie w ciazy to do 12 tyg nikt sie ta ciaza nie interesuje - pierwsze USG dopiero jest 12 tyg a wczesniej to czeka sie, czy ciaza sie utrzyma... No chyba ze sa jakies komplikacje typu powazny bol brzucha to wtedy mozna trafic do szpiatal na usg.. Ja uprosilam polozna i mialam usg dzis rano bo wczesniej mialam bol brzucha ( na szczescie odpukac na razie minal). Usg mnie uspokoilo bo zobaczylam na ekranie czarna kropke 4.2 mm z bijacym serduszkiem :) nie no teraz musi byc juz tylko dobrze :) no i to musi mi wystarczyc do 12 tyg - do nast usg... staralam sie od 1.5 roku i zaszlam w pierwszym cyklu z clo wiec troche sie stresuje bo juz teraz nic nie biore tzn niczego na podtrzymanie bo tu nic takiego nie przepisuja.. ale jestem optymistka bo dzisiejszym usg :)

Afiliacja witaj! dzieki za pocieszenie jesli chodzi o objawy tzn ich brak :) mnie piersi troszke tylko bola a w niektore dni prawie wcale... nieraz mysle ze gdybym miala objawy to czulabym sie pewniej.. ale tak jak Ty tez ciesze sie z usg i tego sie trzymam :)
Zycze optymizmu wszystkim kwietniowkom :)

kinga trzymaj sie kochana !!! na pewno przyjdzie twój czas :*

zeberka ja nie znosze nocy.. nie wiem jak was, ale mnie wkurza moje krocze i nie moge sie umoscic, albo znaleźć sobie miejsca. za zimno, za gorąco, spac, nie spac.. echh.

nuluska mnie bardzo bardzo bolało podbrzusze i juz sie bardzo schizowalam, ale Fin kazał brać wtedy nospe. ale teraz juz mniej, choc dzisiaj tak mnie zgielo ze aż sie spocilam ze strachu, a jednak wszystko spoko ;)
pamiętaj - nie mozemy sie denerwować! (to moj ulubiony slogan, bo ja jestem wieczny nerwus :p)

dobrej nocki dziewczyny!

kinga bardzo mi przykro że się tym razem nie udało:(:( ale trzymam za Ciebie kciuki co by fasolka jak najszybciej się pojawiła, no i oczywiście odwiedzaj nas w miarę możliwości a no i oczywiście nie zapomnij nam dać znać jak się uda.
Margot1 witaj i super że już serduszko widziałaś:-)

Witam!
Paulusia Afi gratuluje pieknzch pecherzykow! Ja bylam na pierwsyzm usg dokladnie w tym samym czasie i tez byl pechezryk :)

Kinga bardzo mi przykro, ale nie poddawaj sie i zagladaj tutaj!

Margot super, ze juz serduszko widzialas. Wiem, ze UK tak wczesne usg to rzadkosc, wiec tym bradziej fajnie :) Bedzie dobrze!

Ja juz tez mam wielki brzuchol. W wiekszosci to wina wzdec i bolu wrzodow, ale na dole juz mam piekna kuleczke. Tyle, ze wszystko za ciasne :(
Kurcze, a ja sie nie spytala o nospe. A teraz od wizyty mam ciagle napiete podbrzusze. Bezbolesnie i bez skurczow, tylko takie ciagle napiecie. niezbyt przyjemne. Mam nadzieje, ze nic zlego tam sie nie dzieje :(
Ile razy dziennie i w jakiej ilosci mozna brac nospe?

reklama
Kurcze, a ja sie nie spytala o nospe. A teraz od wizyty mam ciagle napiete podbrzusze. Bezbolesnie i bez skurczow, tylko takie ciagle napiecie. niezbyt przyjemne. Mam nadzieje, ze nic zlego tam sie nie dzieje :(
Ile razy dziennie i w jakiej ilosci mozna brac nospe?

Mi Kochana na te bóle zalecił NOSPE 1x dziennie. Ale staram sie nie brać, no chyba ze naprawde mnie wykreca...

Do góry