reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej ja po wizycie i tak jak się spodziewałam było widać tylko albo aż pęcherzyk. Następna wizytka 8.09 i jak będzie oki to zakładamy kartę ciąży:)
kinga i co???????

Mnie dziś naszła ochotka na lody bananowe a ja nie cierpie bananów hehehe i właśnie wcinam

reklama
Paulusia
pęcherzyk jest to jest ciąża a na serduszko przyjdzie czas:tak:
Afi
skoro potrzebujesz przerwy od bb to zrozumiemy ale odezwij się czasem i daj znać co z dzidzią

mnie coś ostatnio boli po bokach a właściwie kłuje jakby w okolicach jajników:baffled: nic przyjemnego aczkolwiek nie jest to bardzo mocne, nie chce mi się iść do pracy:baffled: nie pogniewałabym się jakbym w poniedziałek dostała l4;-)

Kinga byś sie mogła sie odezwać . Patrzę co chwilę czy nie ma postu od Ciebie. Nadal kciuki trzymam!

Afi rozumiem Cię wracaj szybko. Super ze z fasolką wszystko dobrze. Powodzenia na następnym badaniu.

Puluska fajnie ze widziałaś fasolkę.

czesc dziewczyny ! ale mam juz dość.. organizowalam dzis obiad weselny w naszej restauracji (pracuje u rodzicow) i od rana biegalam a jak usiadlam od 17 to juz nie mam energii na nic .. a tu końca nie widać :( cała spuchlam i Kropka daje niezłe w kość ;)

Kinga co z twoja betka ?!?!

Paulusia gratulacje slicznej Kropki - ja mam wizytę w poniedziałek, ale moze przesune na piatek jak u ciebie tez nie było slychac?

kivinko jak obrączki ? ja dopiero co miałam takie same dylematy :) a juz prawie 4 miesiace po ślubie !

Martolinka znam w połowie twój ból zabkowania, najmłodszy moj aniolek (synek siostry) ma dopiero 4 miesiace a juz ma małe igielki..! maruder sie zrobił i nici ze spania

robaczek, jestem przerażona wychodzeniem w miejsca bez czystych kibelkow w pobliżu..! :p

Hej Witam wszystkie kwietniowki 2012 :) Czy jest Was wiecej? Ja wlasnie w ten weekend zaczne 7 tydzien i na razie zadnych objawow poza wrazliwym biustem.. i lekkim bolem podbrzusza jak przed okresem. Tez tak macie? Pozdrawiam

Margot witaj :) sporo nas juz jest i jest b.milo :)
Rozne bole podbrzusza ma chyba wiekszosc z nas ale jak cie to niepokoi to pogadaj z ginem.
A wlasnie, juz po pierwszej wizycie czy jeszcze czekasz?

witajcie

przepraszam że dopiero teraz ale rycze cały czas.....
ciężki dzień, jednak nie świetuję dziś
wynik ujemny i na dodatek wieczorem mnie zalało.... ;(
to jest straszne.
Tak już myślałam że sie udało a to patrz.... nie ma ciąży.
Nie jest mi pisane być kwietniówką... może maj, czerwiec... zobaczymy jak to bedzie... Nie przestaje wierzyć.

Uwielbiam Was!
nie znamy się dobrze a tak już was polubiłam. Bede do was zaglądała... życzę Wam najlepszego. Uważajcie na siebie i na maleństwa w brzuszku! w kwietniu też tu bede! aby kibicować Wam przy rozpakowaniu;** Dbajcie o siebie.Zdrowka duzo zycze.
Pozdrawiam cieplo
i dziękuje za wszysto... za to że tak wierzyłyście i mi kibicowałyście.

Anetko:*** 3maj się słońce! to twój czas teraz... mój jeszcze nie nadszedł.

kinga tak mi przykro...a byłam pewna że beta ci wyjdzie.....:-(kochane ja jutro idę na wizytę i mam cykora;-) mdli mnie ciągle ale nie znam nic na to oprócz przeżuwania czegokolwiek:-D no i też zostałam w jednych spodniach bo reszta już za ciasna:tak: a co do spania to miejsca też sobie nie umiem znaleść i rano bolą mnie plecy a sny to mam takie że....sex sex i sex:-D i budzę się cała zaśliniona:-D

reklama
dziękuję wam dziewczyny za zrozumienie. będe się udzielać na majówkach 2010, bo potrzebuję na razie troche więcej o codzienności czytać - dzieciach, pracy, domu i innych pierdołach ;)
jak juz będe spokojna, ze wszystko z małą ok. to wrócę na pewno :)

Kinga, trzymaj się ciepło! Ściskam mocno! Przyjdzie czas i na was. Trzymam mocno kciuki za maj i czerwiec 2012 :*

Margot, ja nie mam żadnych objawów. troche śpiąca jestem i podbrzusze pobolewa i tyle. zachcianek nie mam, mdłości też nie, nie biegam do toalety, nawet piersi mnie nie bolą... :/ ale pęcherzyk jest i to mnie pociesza :)

To uciekam. Do poczytania za ok. 2 tygodnie :) Trzymam mocno kciuki za wszystkie kwietniowe fasolki :)

Do góry