reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Jejku dziewczyny współczuję tak silnych mdłości,ja mam lekkie i jak coś zjem zaraz przechodzą więc nie jest źle.
martolinka współczuję ząbkowania, na pocieszenie już nie długo drugi brzdąc będzie ząbkował;-):-):-), mi Nikola tylko przy 5 marudziła.
kivinko gratuluję ślubu:-)

Wizytka już za 2,5 h masakra:-)

reklama
Dziewczyny a mnie mdli po tym jak zjem witaminy na ciaze. to chyba wina zelaza,ktore jest w nich.albo zaczynaja mi sie juz objawy...mam pytanko do Was? czy macie wrazenie ze brzuszek wam troche pecznieje? ja musialam przesunac 3 dziurki na pasku bo za ciasno mi jest. a dopiero mam 5 tydzien... wizyte u pielegniarki mam 1 wrzesnia a u lekarza dopiero 15 wrzesnia. mieszkam w Danii teraz a tutaj jest dziwnie z tymi badaniami i usg bede miala ok. 12 tygodnia:-(a teraz badanie moczu na infekcje i czy ew. nie ma bialka potem wywiad z lekarzem i badanie gin. bez usg:szok:. martwi mnie ze tak dlugo musze czekac zeby zobaczyc male serduszko...

Julianna zglos sie jak najszybciej do lekarza,ja rozmawialam z lekarka przez telefon i jak by byly jakies plamienia to musze informowac lekarza. Bez paniki ale lepiej miec wszystko pod kontrola

Syneczki2 dzieki za pocieszenie. ja tez dzis dostalam nagla ochote na jajecznice z cebulka no i strasznie ciagnie mnie do owocow:happy2:

dziewczynki wy też macie takiego lenia jak ja?? normalnie nic mi sie nie chce, kompletenie bez życia jestem, aż to do mnie nie podobne....
paulusia trzymamy kciuki za wizyte i czekamy na dobre wiadomości :)

dronka magdusia
gratuluję cudnych wieści!!
Magdusia
śliczna kropeczka:-)
Inzagata
bardzo mi przykro..... trzymaj się cieplutko...
Sonisia
niestety też latam co chwilę do kibelka, ale potem jak brzuch urośnie będzie jeszcze gorzej, z pierwszej ciąży najgorsze były noce bo wstawałam co 1,5 godz i przez to kompletnie byłam niewyspana
Julianna
super że w pracy pozytywnie zareagowali
Magda79
gratuluję bejbisia, a jak masz leżeć to odpoczywaj a krwiak się wchłonie na pewno:tak:
Kinga
i jak tam?

nie :) dopiero 12 sztuk :)
uuu współczuję :/
u nas póki co 16,najgorsze były trójki

Wizytka już za 2,5 h masakra:-)
zaciskam kciuki!

czy macie wrazenie ze brzuszek wam troche pecznieje?
w 5 tc jeszcze nie ale teraz już wchodzę w tylko jedne gacie, takie bardzo niskie biodrówki, reszta ciśnie

dziewczynki wy też macie takiego lenia jak ja??
Okropnego! A jeszcze dziś sama z Pitkiem jestem do wieczora :/

Kinga i jak beta?

my mamy 16 , teraz własciwie juz 17. I goraczka wrociła. grrrr
a ja nabrałam ochoty na pomidory z ogórkiem i cebulka do tego mega dawka majonezu:tak:

reklama
cześć dziewczyny,
niestety na jakis czas musze sobie zrobić przerwę od watku kwietniowego... ciągłe pisanie o problemach ciążowych nie najlepiej na mnie działa... :/ za duzo myslę i się stresuję przez to... :(
zyczę wam wszystkiego najlepszego! a przede wszystkim spokojnego początku ciąży.
napisze tylko ze jestem po usg. bylo widac pecherzyk. brzuch mnie boli, dostalam nospe. nastepne usg 2 wrzesnia u mojej ginki.

Do góry