Ale naskrobalyscie od rana
Murka trzeba sie nacieszyc teraz psapsiolkami bo po porodzie to bedzie ciezko spedzic z nimi pol dnia na ploteczkach
my wczoraj tez znajomych zaprosilismy, chlopcy palili grila, a my w domku nadrabialysmy zaleglosci )
Kliki co do laktatora to ja mam wysterylizowany i spakowany. Tak na wszelki.
Iza ja tez w te swieta nie planuje robic uczty! Goscie wpadaja dopiero w poniedzialek wiec nie mam co sie stresowac. Biala kielbaske tez juz zakupilam, ale musialam sie wystac 40 minut w kolejce w Polskim sklepie bo mamy tylko jeden i nikt jakos nie zauwazyl mojego wielkiego brzucha...
Exquise porod faktycznie marzenie!! Zazdroszcze:-) i tak jak pisze Sonisia, super pozytywne wibracje maja Twoje posty, teraz jeszcze bardziej nie moge sie doczekac malenstwa!
Madziaka Felek przesliczny! Super, z juz jestes z chlopakami w domku i razem spedzicie swieta!
Sonisia wspolczucia chorobska i to jeszcze w takim momencie...mam nadzieje, ze szybko odpusci!
Karina Oby pogoda sie poprawila! U nas tez bez rewelacji ale przynajmniej nie pada!
Magda gdansk gratki powrotu do domu! pisz jak u Was bedziesz miala chwile
Kasiagaw plany faktycznie bardzo ambitne na nastepne dwa dni
Ty to masz powera kobieto!
Ja dzisiaj oficjalnie zakonczylam prasowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolezanki wpadly i poprasowaly wiekszosc w tygodniu, a ja dzisiaj dokonczylam
jestem przeszczesliwa, ze mam to za soba! Jedyny problem jest taki, ze nie wszystkie sie do komody zmieszcza. Emek tylko wpadl do pokoiku malego spojrzal na mnie i na ciuszki i wyszedl haha
Torba tez juz prawie spakowana, jeszcze tylko musze dokupic staniki do karmenia i mam do Was laski pytanie. O ile wiekszy rozmiar kupowac???? Bo mam problem.