reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej ja po wizycie i tak jak się spodziewałam było widać tylko albo aż pęcherzyk. Następna wizytka 8.09 i jak będzie oki to zakładamy kartę ciąży:)
kinga i co???????

Mnie dziś naszła ochotka na lody bananowe a ja nie cierpie bananów hehehe i właśnie wcinam

reklama
Paulusia
pęcherzyk jest to jest ciąża a na serduszko przyjdzie czas:tak:
Afi
skoro potrzebujesz przerwy od bb to zrozumiemy ale odezwij się czasem i daj znać co z dzidzią

mnie coś ostatnio boli po bokach a właściwie kłuje jakby w okolicach jajników:baffled: nic przyjemnego aczkolwiek nie jest to bardzo mocne, nie chce mi się iść do pracy:baffled: nie pogniewałabym się jakbym w poniedziałek dostała l4;-)

Kinga byś sie mogła sie odezwać . Patrzę co chwilę czy nie ma postu od Ciebie. Nadal kciuki trzymam!

Afi rozumiem Cię wracaj szybko. Super ze z fasolką wszystko dobrze. Powodzenia na następnym badaniu.

Puluska fajnie ze widziałaś fasolkę.

czesc dziewczyny ! ale mam juz dość.. organizowalam dzis obiad weselny w naszej restauracji (pracuje u rodzicow) i od rana biegalam a jak usiadlam od 17 to juz nie mam energii na nic .. a tu końca nie widać :( cała spuchlam i Kropka daje niezłe w kość ;)

Kinga co z twoja betka ?!?!

Paulusia gratulacje slicznej Kropki - ja mam wizytę w poniedziałek, ale moze przesune na piatek jak u ciebie tez nie było slychac?

kivinko jak obrączki ? ja dopiero co miałam takie same dylematy :) a juz prawie 4 miesiace po ślubie !

Martolinka znam w połowie twój ból zabkowania, najmłodszy moj aniolek (synek siostry) ma dopiero 4 miesiace a juz ma małe igielki..! maruder sie zrobił i nici ze spania

robaczek, jestem przerażona wychodzeniem w miejsca bez czystych kibelkow w pobliżu..! :p

Hej Witam wszystkie kwietniowki 2012 :) Czy jest Was wiecej? Ja wlasnie w ten weekend zaczne 7 tydzien i na razie zadnych objawow poza wrazliwym biustem.. i lekkim bolem podbrzusza jak przed okresem. Tez tak macie? Pozdrawiam

Margot witaj :) sporo nas juz jest i jest b.milo :)
Rozne bole podbrzusza ma chyba wiekszosc z nas ale jak cie to niepokoi to pogadaj z ginem.
A wlasnie, juz po pierwszej wizycie czy jeszcze czekasz?

witajcie

przepraszam że dopiero teraz ale rycze cały czas.....
ciężki dzień, jednak nie świetuję dziś
wynik ujemny i na dodatek wieczorem mnie zalało.... ;(
to jest straszne.
Tak już myślałam że sie udało a to patrz.... nie ma ciąży.
Nie jest mi pisane być kwietniówką... może maj, czerwiec... zobaczymy jak to bedzie... Nie przestaje wierzyć.

Uwielbiam Was!
nie znamy się dobrze a tak już was polubiłam. Bede do was zaglądała... życzę Wam najlepszego. Uważajcie na siebie i na maleństwa w brzuszku! w kwietniu też tu bede! aby kibicować Wam przy rozpakowaniu;** Dbajcie o siebie.Zdrowka duzo zycze.
Pozdrawiam cieplo
i dziękuje za wszysto... za to że tak wierzyłyście i mi kibicowałyście.

Anetko:*** 3maj się słońce! to twój czas teraz... mój jeszcze nie nadszedł.

kinga tak mi przykro...a byłam pewna że beta ci wyjdzie.....:-(kochane ja jutro idę na wizytę i mam cykora;-) mdli mnie ciągle ale nie znam nic na to oprócz przeżuwania czegokolwiek:-D no i też zostałam w jednych spodniach bo reszta już za ciasna:tak: a co do spania to miejsca też sobie nie umiem znaleść i rano bolą mnie plecy a sny to mam takie że....sex sex i sex:-D i budzę się cała zaśliniona:-D

reklama
dziękuję wam dziewczyny za zrozumienie. będe się udzielać na majówkach 2010, bo potrzebuję na razie troche więcej o codzienności czytać - dzieciach, pracy, domu i innych pierdołach ;)
jak juz będe spokojna, ze wszystko z małą ok. to wrócę na pewno :)

Kinga, trzymaj się ciepło! Ściskam mocno! Przyjdzie czas i na was. Trzymam mocno kciuki za maj i czerwiec 2012 :*

Margot, ja nie mam żadnych objawów. troche śpiąca jestem i podbrzusze pobolewa i tyle. zachcianek nie mam, mdłości też nie, nie biegam do toalety, nawet piersi mnie nie bolą... :/ ale pęcherzyk jest i to mnie pociesza :)

To uciekam. Do poczytania za ok. 2 tygodnie :) Trzymam mocno kciuki za wszystkie kwietniowe fasolki :)

Do góry