reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
murka mogę ręczyć za pełnię:cool2:jak leżałam w szpitalu ledwo nadążali podczas pełni z porodami

udało mi sie zapisać na jutro kosmetyczke , w piatek fryzjer. Trzeba się ogarnąć , bo potem może być ciężko;-)

Witam dziewczynki ! :)

Przyszlam sie w sumie tylko pozegnac przed jutrzejszym szpitalem , nie potrafie sobie dzisiaj miejsca znalezc w domu ani zebrac mysli takze i tu nic konkretnego nie napisze :sorry: Mam nadzieje ze jutro szybko pojdzie i wyrobie się 5 kwietnia , takze dziewczyny trzymajcie prosze za mnie i bejbolka kciuki :)))) Odezwe sie ze szpitala .
"Trzymajta" sie dziewczyny mam nadzieje ze jak wroce bedzie tez juz troszke nowych rozpakowanych :tak:
buzialee !!!!!

Dzięki za odpowiedzi w sprawie położnej i pediatry. Na szkole rodzenia też nam babki mówiły,że wraz z pełnią przepełniają się porodówki. :)

Dziś mam wizytę i zobaczymy co z moją szyjką. Może skusze się na te malinowe liście.;)
Od kilku dni mam wieczorem bóle jak na okres i takie pojedyncze, bolesne skórcze w ciągu dnia. Piorę resztę ciuszków i wieczorem, a najpóźniej jutro torba do szpitala będzie skompletowana.

Panicznie chyba boję się cesarki, bo prawdopodobnie mnie czeka. Chciałabym skonsultować się z innym ginekologiem w tej sprawie niż do tego, co chodzę. Ale nie wiem czy nie narobię sobie troszkę z tym biedy. Mieszkam w małym mieście i lekarze pewnie się znają. Myślałam,by pójść na konsultacje do ginekologa ze szpitala, w którym planuję rodzić. Planuję, bo jeśli pełnia się spełni, to odeślą mnie do innego szpitala z braku miejsc.
Co myślicie o takiej konsultacji, nie u swojego lekarza?

porannakawa trzymam kcikuki!

Julianna – dzięki za tel., przedzwonię sobie jutro i najwyżej w piątek podjadę:-D
g_agnes, Julianna – no właśnie wg ostatniego usg było prawie dwa tygodnie różnicy (ale to było dawno temu, więc luzik):tak:
poranna - powodzenia! Trzymamy kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bez bólu ;) &&&&
mum-to-be - ja myślę, że jak ma Cię uspokoić taka wizyta, albo masz wątpliwości co do swojego gina, to powinnaś sie umówić do kogoś innego:-)

reklama
g_agnes ja słyszałam, że z tymi liśćmi malin to bujda...

_basiek_ 125 tętno??:szok::szok: Kobieto leż i pachnij!

Emilia
ja staram się sobie urozmaicać czas jak najlepiej mogę, żeby nie myśleć o porodzie, bo zwariuję normalnie...

adasza
śnieg?? A sio!!

ilooonka
nawet mi nie mów...już mam dość tych ciągłych pytań...a kiedy rodzisz? a urodziłaś już? a może w święta? a może pod koniec miesiąca dopiero? Kurde no...niby skąd ja to mam wiedzieć? Co ja wróżka jestem? Ludzie to chyba nie mają innych zmartwień...

karina mnie bezczynność dobija i dołuje...wolę być aktwyna:)

Mum-to-be u mnie jest tak, że jak zgłaszasz dziecko do przychodni i prosisz o przyjazd pediatry, to się pytają o położną...ja mam znajomą położną, która jest super i ona do mnie przyjedzie, a pediatra jak zadzwonie do przychodni to ma obowiązek wpaść do mnie do domu na wizytę...

Julianna myślisz, że z tą pełnią to faktycznie prawda?

g_agnes ja mam termin z OM na 24 kwietnia i bez wyrzutów sumienia już kombinuje, żeby urodzić...

kivinko ja na pewno zaczęłam zaciskać ...hehehehe:-D:-D:-D

porannakawo trzymamy kciuki&&& powodzenia!

Laski! W sumie to już wszystkie jesteśmy w bezpiecznym terminie. I te z samiutkiego końca kwietnia też...ale fajnie :)

Do góry