Niestety dziewczyny muszę was pożegnać, byłam w szpitalu na Izbie Przyjęć, zbadano mnie i niestety nie będę kwietniówką 2012, na razie daję sobie spokój z kolejną ciążą może spróbujemy z mężem za rok. Trzymajcie się dziewczyny i życzę spokojnych 9 miesięcy, i mam nadzieję że do kwietnia dotrwacie w komplecie. Dziękuję Wam za Wasze dobre rady i wsparcie.
reklama
augustynka
Oczekująca Mamusia :)
Niestety dziewczyny muszę was pożegnać, byłam w szpitalu na Izbie Przyjęć, zbadano mnie i niestety nie będę kwietniówką 2012, na razie daję sobie spokój z kolejną ciążą może spróbujemy z mężem za rok. Trzymajcie się dziewczyny i życzę spokojnych 9 miesięcy, i mam nadzieję że do kwietnia dotrwacie w komplecie. Dziękuję Wam za Wasze dobre rady i wsparcie.
Przykro mi...
Ale na pewno sie jeszcze spotkamy!
Trzymaj sie!!!
Witajcie
Wczoraj umówiłam sie na usg na poniedziałek i już nie mogę sie doczekać
W ogóle to jestem bardzo zmęczona.
Całe dotychczasowe życie miałam problemy ze snem- masakryczne, a teraz
mogła bym z łóżka nie wychodzić, wczoraj w trakcie pracy, poszłam na chwilke
do drugiego pokoju, bo juz oczy mi sie kleiły, i serio przysnełam na 15 minut.
No nie poznaje sie:-)
Wczoraj umówiłam sie na usg na poniedziałek i już nie mogę sie doczekać
W ogóle to jestem bardzo zmęczona.
Całe dotychczasowe życie miałam problemy ze snem- masakryczne, a teraz
mogła bym z łóżka nie wychodzić, wczoraj w trakcie pracy, poszłam na chwilke
do drugiego pokoju, bo juz oczy mi sie kleiły, i serio przysnełam na 15 minut.
No nie poznaje sie:-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!A co to za program?Jest piękny pęcherzyk z bijącym serduszkiem. Lecz aparat ma lipny ten mój gin i mało dokładny wg niego to 6tc i 1 dzien a nie 7,4 ale przy takiej rozdzielczości to bardzo mozliwe. Niby tydzien młodsza jak pokazła beta ale nie wazne-oglaszam wszem i wobec JESTEM W CIĄŻY Karta ciązy założona, badania zlecone wszytko za free bo naleze do programy "Mama zdrowie i ja "
Ciekawe jak MAgdusia?? Czekamy na wieści!!
Izagata - jeszcze sie spotkamy!!!!!!!!!!!!!!!!
K
Kinga85
Gość
justynaj witaj! gratulacje! jak samopoczucie?
inzagata bardzo szkoda... ale ci musi być źle.. przykro mi... 3maj się i na pewno jeszcze sie uda!
Ja wróciłam niedawno z synem z Cyrku. fajnie było młody zadowolony
ja mniej bo mnie komar w tyłek użarł
Dobrej nocy
idę odpocząć
jutro ważny dzień! bede albo opijać fasolkę albo początek nowego udanego cyklu! grunt to pozytywne nastawienie heh... (teraz tak gadam, jutro bede płakała)
inzagata bardzo szkoda... ale ci musi być źle.. przykro mi... 3maj się i na pewno jeszcze sie uda!
Ja wróciłam niedawno z synem z Cyrku. fajnie było młody zadowolony
ja mniej bo mnie komar w tyłek użarł
Dobrej nocy
idę odpocząć
jutro ważny dzień! bede albo opijać fasolkę albo początek nowego udanego cyklu! grunt to pozytywne nastawienie heh... (teraz tak gadam, jutro bede płakała)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
magdusia_
w oczekiwaniu :)
gratulacje!!!!!!!!! super że wizyta udana!!!!!! ciesze się z WamiJest piękny pęcherzyk z bijącym serduszkiem. Lecz aparat ma lipny ten mój gin i mało dokładny wg niego to 6tc i 1 dzien a nie 7,4 ale przy takiej rozdzielczości to bardzo mozliwe. Niby tydzien młodsza jak pokazła beta ale nie wazne-oglaszam wszem i wobec JESTEM W CIĄŻY Karta ciązy założona, badania zlecone wszytko za free bo naleze do programy "Mama zdrowie i ja "
Ciekawe jak MAgdusia?? Czekamy na wieści!!
Bardzo ale to bardzo mi przykro, trzymaj sie Kochana, bądź dzielna!!!!!!!Niestety dziewczyny muszę was pożegnać, byłam w szpitalu na Izbie Przyjęć, zbadano mnie i niestety nie będę kwietniówką 2012, na razie daję sobie spokój z kolejną ciążą może spróbujemy z mężem za rok. Trzymajcie się dziewczyny i życzę spokojnych 9 miesięcy, i mam nadzieję że do kwietnia dotrwacie w komplecie. Dziękuję Wam za Wasze dobre rady i wsparcie.
NO i ja po wizycie, podobnie jak dronka lekarz stwierdził młodszą ciążę termin z OM mam na 3.04 a z USG na 16-go. Ale zapewne będzie obowiązywał ten pierwszy bo w ciąży z Alą też lekarz czepiał się wielkości, a dziś stwierdził że taka moja uroda że rodzę dzieci z małą masą urodzeniową (zapewne po mojej mamie, ja sie urodziłam to miałam 2200). Sedruszko widziałam, jestem przeszczęśliwą obecną i oczekującą mamusią :-):-):-)
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Dronka gratuluje serduszka ! No właśnie co to za program?
Inzagata bardzo mi przykro. Tulę mocno.
Witaj Justynaj. Byłaś juz u gin?
Magdusia super ze z fasolą wszystko dobrze.
A Ty Afi jak po wizycie?
Kinga Ty płakać jutro na bank nie będziesz tylko sie cieszyć:-)
Margo odpoczywaj przy każdej okazji jaką sie trafia.
Inzagata bardzo mi przykro. Tulę mocno.
Witaj Justynaj. Byłaś juz u gin?
Magdusia super ze z fasolą wszystko dobrze.
A Ty Afi jak po wizycie?
Kinga Ty płakać jutro na bank nie będziesz tylko sie cieszyć:-)
Margo odpoczywaj przy każdej okazji jaką sie trafia.
Ostatnia edycja:
martolinka
magdusia świetne wieśći!!!!!!!!!!!
oj jeszcze muszę poczekać na swoje dobre wiesci
magdusia_
w oczekiwaniu :)
magdusia świetne wieśći!!!!!!!!!!!
2 tygodnie jeszcze masz czekania czy mi sie pomyliło??
reklama
martolinka
Nie wten piatek , ale w nastepny więc jeszcze 8 dni!!!!!!!