bunny no to cierpliwości jak wstydnis zechce sie ujawnić..!
reniuszek ja jestem meeeeega happy ze znalazłam taka super dermatolog.. dla niej zasada - im mniej tym lepiej, wiec kazała mi wyrzucić wszystkie kremy maseczki itp itd, a kupic zwykły nawilzajacy krem/balsam ceraphil md na noc i kupować jedynie produkty które maja informacje ze nie zamykają porow. a do mycia buzi acneroxid - wysuszajacy płyn.
i odpukac - od roku ciesze sie brakiem tradziku
oj Maksio juz sie buntuje na coraz mniej miejsca !
a co to za "koki" w nocy..?!
a ty nununu -za ta czekoladę..!
ale jak tylko urodzisz to spraw sobie kulinarne szaleństwo!
WTF z ordynatorem kivinko ?!?!?!?! ?!
julianna w moim szpitalu tez niedawno był remont porodowki, a kilka tygodni temu skończyli patologie - kurcze wyglada jak prywatna klinika
a jak sie przeszliśmy z eMkiem po reszcie szpitala to czuliśmy sie jak w muzeum PRL'u
fajnie jak są takie dobre warunki do porodu
moj eMek tez chrapie ale mam na to sposób - zatykam mu nos albo klasnę nad uchem
gorzej jak go tym obudze :laugh3:
reniuszek ja jestem meeeeega happy ze znalazłam taka super dermatolog.. dla niej zasada - im mniej tym lepiej, wiec kazała mi wyrzucić wszystkie kremy maseczki itp itd, a kupic zwykły nawilzajacy krem/balsam ceraphil md na noc i kupować jedynie produkty które maja informacje ze nie zamykają porow. a do mycia buzi acneroxid - wysuszajacy płyn.
i odpukac - od roku ciesze sie brakiem tradziku
oj Maksio juz sie buntuje na coraz mniej miejsca !
a co to za "koki" w nocy..?!
a ty nununu -za ta czekoladę..!
ale jak tylko urodzisz to spraw sobie kulinarne szaleństwo!
WTF z ordynatorem kivinko ?!?!?!?! ?!
julianna w moim szpitalu tez niedawno był remont porodowki, a kilka tygodni temu skończyli patologie - kurcze wyglada jak prywatna klinika
a jak sie przeszliśmy z eMkiem po reszcie szpitala to czuliśmy sie jak w muzeum PRL'u
fajnie jak są takie dobre warunki do porodu
moj eMek tez chrapie ale mam na to sposób - zatykam mu nos albo klasnę nad uchem
gorzej jak go tym obudze :laugh3: