reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

bunny jak fajnie ze napisalas..!!! :happy: tak bardzo idę ciesze ze juz we wrześniu i Ty bedziesz przezywac to co my teraz.. :)
ja o płci dowiedziała sie w 23 tc, ale zdradzę Ci ze mamy tu prawdziwego speca od określania płci ze żyć usg z początku ciazy - napisz do porannejkawy :) buziaki!

reklama
sonisia zaraz bede robic :) niestety sama walcze ze zmianami tradzikowymi i wiek jak to jest - wnerwia mnie na calego :(

yoannica dzieki kochana ! co do enzymatycznego nie mam innych pomyslow niz twarz :D pamietam jak na poczatku ciazy balam sie stosowac kosmetykow do twarzy, ktore byly na bazie alkoholu - taka fobia ... :)
kurcze ... tez chce hamburgera ....i mcflurry z mac'a :((((((((((((((

robaczek ale dziad skonczony ! dobrze, ze mu nagadalas . a bym pewnie na policje dzwonila ze "leje " w miejscu publicznym i sie obnaza przed ludzmi ! :/

ale mialam fatalna noc :( od 3 godziny spalam przerywanym snem - i na przemian zgaga, bol brzuszka, jakies koki dziwne, glod itd... jestem wykonczona :(

Kasia Ty mnie własnie tymi czapkami i szalikami zmobilizowałas do sprzątania szafy wczoraj! :-)

Augustynka to widze że mamy podobnego powera! Co do "madrych posunięć" to ja po umyciu lodówki przypomniałam sobie żeby ją włączyć następnego dnia :no:

Karinka cos dla Ciebie Nowa forma becikowego. Trzeba mieć faktury - Onet Wiadomości

robaczku to mamy podobnie, ja przy każdej wizycie w łazience wypatruje czopa :-D

Edytka współczuje "wrażeń estetycznych" :wściekła/y:

reniuszek, gochson za mną też noc nizbyt, ciągle siusiam, do tego żeby sie obrócić na drugi bok to musze sie przebudzić, potem zanim znowu zasnę...echh jeszcze mąż mega chrapiący - został wyeksmitowany na sofe :-D

A ja jestem bardzo szczęśliwa bo po bardzo długim remoncie oddają wreszcie do użytku położnictwo w moim szpitalu i warunki z dość tragicznych bedą teraz rewelacyjne, bardzo sie cieszę bo byłam juz pewna że sie nie załapie na wyremontowany oddział! :happy:

Bunny - jak się czujesz kochana? Dzidziuś na pewno już porządnie fika:-)- cieszymy się, że o nas pamiętasz.
Edytka- ja też w tej kwestii jestem bezlitosna i "jadę z tym światem" ilekroć widzę takiego prostaka.
Yoannica- powodzenia na wizytce!
Reniuszek- współczuję nieprzespanej nocki-może uda Ci się teraz odespać?

ZEBERKA i SŁAWUŚ pozdrawiają wszystkie forumowe ciocie!!!

Julianna mam to samo szczescie - miesiac temu oddali porodowke i polozniczy w szpitalu lokalnym po calkowitym remoncie i ponoc jest super .... sa 2 sale w kazdym po jednym lozku , wszystko nowoczesne fajne :) i jedna sala ogolna.
Dobrze ze z tej sofy masz swiety spokoj :D u nas jak jest tato w domu to sie cale sciany trzasa..... :-Di nie wazne za iloma drzwiami zamkniety spi :-D

Mami oj czuje ze sie jeszcze przemecze ( mam gastryczny problem) zalatwilam sie wczoraj pokusa - zjadlam jedna kulke czekoladowa z lindta i wystarczylo zeby wszystko zatrzymac :( - masakra jaki bol :(

Utulanka pozdrowiona dla Zeberki i Slawusia :)))) niech szybciutko wracaja do Nas :D

reklama
Dziewczyny to jest masakra! ordynator w tym szpitalu w ktorym jest kivi to jaki nieczuly bezmozgi pajac :/ ! Jak moznapodjac taka decyzje wiedzac o konsekwencjach i ubytkach !!! Chamstwo ! Chyba sie tam przejade !:/ FOCH

Do góry