reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

bunny jak fajnie ze napisalas..!!! :happy: tak bardzo idę ciesze ze juz we wrześniu i Ty bedziesz przezywac to co my teraz.. :)
ja o płci dowiedziała sie w 23 tc, ale zdradzę Ci ze mamy tu prawdziwego speca od określania płci ze żyć usg z początku ciazy - napisz do porannejkawy :) buziaki!

reklama
sonisia zaraz bede robic :) niestety sama walcze ze zmianami tradzikowymi i wiek jak to jest - wnerwia mnie na calego :(

yoannica dzieki kochana ! co do enzymatycznego nie mam innych pomyslow niz twarz :D pamietam jak na poczatku ciazy balam sie stosowac kosmetykow do twarzy, ktore byly na bazie alkoholu - taka fobia ... :)
kurcze ... tez chce hamburgera ....i mcflurry z mac'a :((((((((((((((

robaczek ale dziad skonczony ! dobrze, ze mu nagadalas . a bym pewnie na policje dzwonila ze "leje " w miejscu publicznym i sie obnaza przed ludzmi ! :/

ale mialam fatalna noc :( od 3 godziny spalam przerywanym snem - i na przemian zgaga, bol brzuszka, jakies koki dziwne, glod itd... jestem wykonczona :(

Kasia Ty mnie własnie tymi czapkami i szalikami zmobilizowałas do sprzątania szafy wczoraj! :-)

Augustynka to widze że mamy podobnego powera! Co do "madrych posunięć" to ja po umyciu lodówki przypomniałam sobie żeby ją włączyć następnego dnia :no:

Karinka cos dla Ciebie Nowa forma becikowego. Trzeba mieć faktury - Onet Wiadomości

robaczku to mamy podobnie, ja przy każdej wizycie w łazience wypatruje czopa :-D

Edytka współczuje "wrażeń estetycznych" :wściekła/y:

reniuszek, gochson za mną też noc nizbyt, ciągle siusiam, do tego żeby sie obrócić na drugi bok to musze sie przebudzić, potem zanim znowu zasnę...echh jeszcze mąż mega chrapiący - został wyeksmitowany na sofe :-D

A ja jestem bardzo szczęśliwa bo po bardzo długim remoncie oddają wreszcie do użytku położnictwo w moim szpitalu i warunki z dość tragicznych bedą teraz rewelacyjne, bardzo sie cieszę bo byłam juz pewna że sie nie załapie na wyremontowany oddział! :happy:

Bunny - jak się czujesz kochana? Dzidziuś na pewno już porządnie fika:-)- cieszymy się, że o nas pamiętasz.
Edytka- ja też w tej kwestii jestem bezlitosna i "jadę z tym światem" ilekroć widzę takiego prostaka.
Yoannica- powodzenia na wizytce!
Reniuszek- współczuję nieprzespanej nocki-może uda Ci się teraz odespać?

ZEBERKA i SŁAWUŚ pozdrawiają wszystkie forumowe ciocie!!!

Julianna mam to samo szczescie - miesiac temu oddali porodowke i polozniczy w szpitalu lokalnym po calkowitym remoncie i ponoc jest super .... sa 2 sale w kazdym po jednym lozku , wszystko nowoczesne fajne :) i jedna sala ogolna.
Dobrze ze z tej sofy masz swiety spokoj :D u nas jak jest tato w domu to sie cale sciany trzasa..... :-Di nie wazne za iloma drzwiami zamkniety spi :-D

Mami oj czuje ze sie jeszcze przemecze ( mam gastryczny problem) zalatwilam sie wczoraj pokusa - zjadlam jedna kulke czekoladowa z lindta i wystarczylo zeby wszystko zatrzymac :( - masakra jaki bol :(

Utulanka pozdrowiona dla Zeberki i Slawusia :)))) niech szybciutko wracaja do Nas :D

reklama
Dziewczyny to jest masakra! ordynator w tym szpitalu w ktorym jest kivi to jaki nieczuly bezmozgi pajac :/ ! Jak moznapodjac taka decyzje wiedzac o konsekwencjach i ubytkach !!! Chamstwo ! Chyba sie tam przejade !:/ FOCH

Do góry