magda85 no to co napisane to tak trzeba czytac, maz nie jest zbyt piekny, mnie zawsze pociagali brzydale i jak sie okazalo ze cora bedzie, to cala familia sie martwi zeby do niego podobna nie byla, juz nawet jego ojciec marudzil, ze jak dziewczynka to bedzie podobna do tatusia, mamunia jest w nim zakochana, ale nawet ona przyznaje ze jest paskudny, co mi wcale nie przeszkadza, sa gusty i guściki tylko teraz hmm podobna mniej czy bardziej, bo smutno jej bedzie jak nikt nie pochawli jej urody, a inne dziewczynki beda chwalone ze sliczne itp mi osobiscie to nie przeszkadza, tylko dziecka mi bedzie szkoda jak ktos dokuczy, ze brzydka
Exquise nie martw sie, ja pewnie zaczne rodzic jak maz bedzie w pracy, albo na jakims szkoleniu i zanim cale miasto w korkach przejedzie to mi juz 5 razy wody odejda i umre ze strachu ze nie zdarzy
Paulusia taaa wyobrazam sobie co zastalas przy tym odswiezaniu mieszkania, oby szybko sie balagan uprzatnal
Duzo nadrabiania nie mialam, cos slabo produkujecie mam jakis taki humor paskudny ehh a to mi smutno a to mi przykro, bez powodu niby
Exquise nie martw sie, ja pewnie zaczne rodzic jak maz bedzie w pracy, albo na jakims szkoleniu i zanim cale miasto w korkach przejedzie to mi juz 5 razy wody odejda i umre ze strachu ze nie zdarzy
Paulusia taaa wyobrazam sobie co zastalas przy tym odswiezaniu mieszkania, oby szybko sie balagan uprzatnal
Duzo nadrabiania nie mialam, cos slabo produkujecie mam jakis taki humor paskudny ehh a to mi smutno a to mi przykro, bez powodu niby