reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

szerszeń śpi;-)ufff;-) teraz zagłębie sie w temat przedszkoli , bo od 2 rusza rekrutacja;-)

Magda rozumiem , ze ja bede lezała a Ty bedziesz za nimi gonić:-D:-ptak powaznie to rozważe Twoją propozycję , ale Antek musi być zdrowy żeby Wam jakiegoś paskudztwa nie przyniósł

reklama
Ja wpadłam się zameldować po kilkudniowej wizycie u teściowej, na szczęście już w domku bo świra u niej dostawałam:/ Niestety po powrocie do domku zastałam taki bałagan że nie wiem czy do porodu ogarnę:wściekła/y: Cóż chciałam odświeżanie mieszkanka to mam:-( Lecę jeszcze troszkę was poczytać

murka ja się ostatnio złapałam na tym, że wszystko w domu robię na siedząco, bo zwyczajnie nie umiem ustać już przy stole...

lene
to faktycznie nasłuchałaś się porodowych opowieści od sąsiadki...

pasazerka ale zaszalałaś wczoraj ze słodkościami...no ale kiedy jak nie teraz? :tak::tak::-):-)

karina widzę, że idziesz jak burza z zakupami...mi zostały już tylko wielgachne podpaski do kupienia...

sonisia
no nie ma jak u Mamy...ja dziś na popołudnie i wieczorek też zmykam na ploty do Mamci:)

augustynka
nie nie po zupce...zupka mnie chyba uleczyła, bo dziś już dużo lepiej :)

_agata ja też niemiło wspominam ostatnie badanie krwi...babka wkuła mi się tak nieciekawie, że do dzisiaj mam wylew na ręce:-:)-(

martolinka "mały szerszeń" mnie rozwalił :-D:-D:-D:-D

kivinko
poszło szybko z dowodem, ale jeszcze przede mną wymiana prawka i paszportu:(
Niezłe masz plany z terminem porodu....ja bym chciała 12 kwietnia, bo tak mi babcia wywróżyła, a i eMek urodził się 12.12, więc łatwo byłoby do zapamiętania...:-):-)

exquise 3maj się Kochana...i nie daj się złemu samopoczucie i skurczom:*:*

magda czekamy na foty wóziczka:)

paulusia nie szalej z porządkami...powolutku wszystko ogarniesz...:)powodzenia!

Ja właśnie wróciłam z urzędu miejskiego. Cyknęłam fotki, złożyłam wniosek na dowód osobisty...Teraz jeszcze muszę tylko wypełnić na prawko i paszport, ale na 2 piętrze były do pobrania wnioski, a nie było windy, więc muszę pobrać z neta i złożyć je jakimś cudownym sposobem:p

Zmykam coś zjeść i pod prysznic, bo na 15.30 wizyta...juuuupi:):):)

kivinko – ja też się już nie przekręcam na drugi bok, ale przetaczam ;) dobrze, że mamy spore łóżko, to przynajmniej nie zagniotę męża; no, no tylko się nie rozpakowuj od razu:-D
exquise – nie przejmuj się, u mnie przeważnie też tylko na planach się kończy; a co do porodu, to na pewno ktoś zdąży do Ciebie dojechać:tak:
kasia – miłej wizyty i miłych pogaduch u Mamy;-)

Ja juz po wizycie (szczegoly na odpowiednim watku). Cora jest bardzo podobna do mojego meza, podobienstwo uderzajace-cala rodzina sie zmartwila, a maz najbardziej i tylko pytal czy strasznie brzydka czy tylko brzydka, no to mu powiedzialam ze podobna do niego, ale najwazniejsze ze zdrowa i nie ma co grzeszyc. Nie wiedzialam ze az tyle mozna zobaczyc na tym 4D, wczesniej nic tam nigdy nie widzialam, a teraz jak na dloni. Maz zawiedziony, ze sie uroda corki nie pochwali, przeciez dzieci sie zmieniaja, nie ma co za wczasu sie smucic, chociaz Wam powiem, ze mi samej tak jakos przykro bylo, ale szybko odegnalam glupie mysli:) No to zaraz mam zamiar zaczac czytac co naskrobalyscie.

murka81 też mam ostatnio coraz mniej siły. Jeszcze mam 2 porcje prania, prasowanie, rozłożenie łóżeczka, pranie wózka i rożka. Musimy jeszcze zrobić przemeblowanie w pokoju, żeby gdzieś upchnąć łóżeczko.
Masa rzeczy do zrobienia a czas ucieka.

kivinko ja się tylko turlam z boku na bok, a wstaje z pomocą stołu, który leży zaraz koło łóżka

reklama
Do góry