Noc koszmarna, jak sie obudzilam o 2 to do 6 nie spalam a emek razem ze mna, wszystko mnie bolalo, plakalam z byle powodu... po 7 obudzil mnie bol brzucha i skurcze, no razem bylo ich 5 ale coraz slabsze, dwa ostatnie to juz takie prawie bezbolesne, znow mi sie udalo to rozchodzic. Jestem strasznie zmeczona, pewnie sobie spac pojde o ktorejs tam. Poki co umiescilam odpowiedie tabletki w odpowiednich otworach, bo jak mowil ordynator w szpitalu; nie sztuka jest wziac tabletki, ale sztuka jest umiescic kazda w odpowiednim otworze pogoda paskudna, slonca nie ma ehhh, maruda ze mnie dzis straszna.
Sonisia dzieki za info o balsamie, na bank wyprobuje skoro mowisz, ze taka rewelacja
Roboczek oj wspolczuje i stluczki i reakcji emka, oni sa czasami tacy niedelikatni wrrr
Exquise jak dla mnie to i jeden i drugi kolor super, sama nie wiem w ktorym Ci lepiej, chociaz mi sie zawsze rude wlosy podobaly to jako jedyna chyba bede za rudym, niestety trudno go utrzymac;/
Andzik masakra z ta Twoja praca, a polozna brak slow;/
Gochson dzidzi ma spac na bokach tylko w dzien jak mozesz go widziec, w nocy nie wolno, a na bokach trzeba klasc zeby sie czaszka nie zdeformowala, bo potem juz nic nie zrobisz, tak mi tlumaczyla polozna w szpitalu jak lezalam i ponoc tak klasc dopoki sie samo nie nauczy przekrecac.
Sonisia dzieki za info o balsamie, na bank wyprobuje skoro mowisz, ze taka rewelacja
Roboczek oj wspolczuje i stluczki i reakcji emka, oni sa czasami tacy niedelikatni wrrr
Exquise jak dla mnie to i jeden i drugi kolor super, sama nie wiem w ktorym Ci lepiej, chociaz mi sie zawsze rude wlosy podobaly to jako jedyna chyba bede za rudym, niestety trudno go utrzymac;/
Andzik masakra z ta Twoja praca, a polozna brak slow;/
Gochson dzidzi ma spac na bokach tylko w dzien jak mozesz go widziec, w nocy nie wolno, a na bokach trzeba klasc zeby sie czaszka nie zdeformowala, bo potem juz nic nie zrobisz, tak mi tlumaczyla polozna w szpitalu jak lezalam i ponoc tak klasc dopoki sie samo nie nauczy przekrecac.
Ostatnia edycja: