pasażerka tez mysle ze w ogole to prasowanie i hiper pielegnacja ciuszkow/pościeli itp to przesada jesli dziecko nie bedzie uczulone..
ja chce oswoić młodego z różnymi bakteriami i wirusami, bo jak mi potem taki wychuchany gdzieś pójdzie to bedzie dopiero ambaras
gadalam dzisiaj z mama, siostra i tesciowka ze one tez nie praly/prasowały wszystkiego z czym dziecko miało kontakt i każde z nas zdrowe i bez alergii (odpukac
więc ja wyprasuje chociaż te kupione ciuszki i posciel żeby na dzien dobry usunąć bakterie "z zewnątrz" a potem juz normalnie
robaczek achhh ta ciąża.. jaki to cudowny okres
mnie tez daje sie we znaki
co za przygode dzis mialas.. jejku
ale ci faceci na punkcie tych aut to są.. pff
co do poduszki to na pewno da sie ja wymontowac..! niech eM zagada ze znajomym mechanikiem..?
dobrze ze juz dzien sie kończy
kivinko zazdroszczę Ci bo przy twoim M dzien kobiet masz co dzien
ale mialas sen..!
martolinka aaa nie słyszałam wcześniej o wysypie porodow w zależności od faz księżyca..
ja wg nowo sprawdzalam płeć mojego maluszka i wyszło na odwrot
pauletta jak wieczór?? miły był?
kliki ja rozstep drugi ....
brzuch w 80 % pomimo mustelli, elancylu, palmersa i tołpy.. pff
lene ale sie usmialam o tym punkcie G !!!
muszę niemu powiedzieć
Karina jeeeeny co za idiota z szefa twojego M :/
a ta sucz ciekawe jak bedzie śpiewała jak jej przyjdzie rodzic :/:/ grr
ale jak fajnie z tym dnie kobiet u ciebie w pracy !!!!!
Agata jejku ale fajny dzien mialas - super jest pewnie tak odetchnąć od ukochanych malenstw i nacieszyć sie swoją osoba ..
a mozesz mi przeslac namiary na ta pediatre..? bo muszę znaleźć jakiegoś fajnego lekarza dla bruna ..
ziewaczka ja sie wzięłam za cellulit za pomocą serum Lirene - pięknie pachnie i super sie wchlania, a efekt zauważyłam juz po tygodniu
kasia do mnie sie wszystkie owoce uśmiechają i ja nie umiem im odmówić
ananasy, pomarancze, grejfruty, jabłka, truskawki, jejku jejku aż bym z łóżka wyszła po jakieś..!
a kiecke sobie spraw szalowa i do tego szpile i cykaj fotki - potem małej pokazesz jaka mama była laska w ciąży..!
my w końcu zdecydowaliśmy sie na 6 mm pianki, ale z takiej tańszej damy dwie warstwy i bedzie gites
ale czy twoj eMek nie jest czasem do pożyczenia na trochę..?
moj jak widać ma pewne braki i szkolenie by mu sie przydało..!
Emilia ja mysle ze to naprawdę przesada z tym prasowaniem (oczywiscie jesli dziecko jest zdrowe) i większosci z nas znudzi sie to po kilku tygodniach skakania wokół maluszka
exquise dolly parton powiadasz..?
ja tylko patrzę bokiem na kiecki które kupowałam namiętnie jak tak schudlam do ślubu, a teraz to mogę o nich zapomnieć echhhh.
ja chce juz być po karmieniu piersią i iść na rygorystyczna diete, bo inaczej nie umiem .. jak biorę sie za sport to jestem częściej glodna, a ograniczać nie umiem bo mam wlasnie na te rzeczy 1000x większa ochotę, więc w moim przypadku albo wszystko albo nic i to nic działa najlepiej
a w ciemnych podobasz mi sie bardziej
i chyba łatwiej dbać o takie włosy ? jak ja miałam rude to co chwile cudowalam żeby kolor ozywiac, a przy brązowych nie ma problemu
a tak w ogole to śliczna z Ciebie dziewczyna
pasazerka ech wiem co czulas dzisiaj, moj kwiaty kupił po pracy bo wypada, ale skwitował ze go baba wkurzyla w kwiaciarni bo są paskudne (rzeczywiście chyba największe szkarady jakie dostałam - biało czerwone goździki + 7 rodzai rożnych liści i jaskrawo zielone klosy
) a zyczen sie nie odczekalam tylko rozmawiając przez tel mówi "moze chcesz do kina dzisiaj iść? zobacz co grają" a na moje pytanie po co to on na to "no z dnia kobiet" :/
suuuuuuper..
ogólnie eMek miał dola bo nie zdał egzaminu na który sie nie uczył (wielkie mi zaskoczenie
i najchętniej studia by rzucał
wiem ze mnie kocha ale zarówno w walentynki jak i dzisiaj dal po prostu ciała.
ale ja nie płacze bo za duzo innych rzecy mam na głowie.
maly dzis jak na złość cały wieczór miał czkawke i brzuch mi skakał, co mnie irytuje na dłuższa metę - więc pełen synchron z tatuskiem
ziewaczka przynajmniej masz kwiata jakiego sama byś sobie kupiła ()
poranna takie same zyczenia dostałam dzisiaj od tesciowki..!
buziak kochanie!
andzik jeeejku co za położna.. ni comments.
juz niedługo :*
Ntmkw u nas nie można smoczka zabierać, straszny nacisk kładą na naturalne karmienie piersią i w ogole, nawet nakładek na skutki nie można miec bo podobno od tego (gumy na smoczku i nakladkach) dziecko używa innych mięśni i przez to moze miec problemy z poprawnym ssaniem piersi ?
no i maluszek wypluwa smoczek w pierwszych tygodniach życia. i moze nie ma co go przyzwyczajać za wcześnie..?
mamuski - jakie opinie??
więc kochane ja dzis dzien jak co dzien, z ta różnica ze sama sobie kupiłam na wynos obiad z ulubionej knajpki (jakbym dzis miała liczyć na emka to bym umarła z głodu) wieczorem sciagnelam film na którym eMek zasnął (a był to film z jego gatunku) a teraz sobie leze w wyrku i pocieszeniam sie ze mam takie fajne babeczki pod reka
buziaki kochane!