reklama
kiki- ja wszystko oprócz budek do gondoli, spacerówki i nosidełka wrzuciłam do pralki i się ładnie wyprało, nic sie nie skurczyło ani nie powykręcało, ustawiłam tylko minimalne wirowanie mimo że na każdej metce jest napisane żeby prac ręcznie- ja jestem za leniwa i zaryzykowałam
kiki-Dobra biorę to na klatę A wózek nowy czy używany? Jaki kolorek?
andzik- dziwne podejście do zwolnienia:/ moja lekarka jest jaka jest ale zwolnienie sama mi zaproponowała juz w 4msc. Trzymam kciuki za wytrwałość w tym tygodniu. A co do mego małżonka to już sama nie wiem...próbowałam z nim pogadać ale z mojej strony to był jeden wielki płacz;p Standardowo skwitował że nie jest w stanie poświęcać mi 24h na dobę bo też ma swoje potrzeby... no nic jak się uspokoiłam to chyba sobie wyjaśniliśmy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki:*
andzik- szalejesz z tymi pracami domowymi, ale może troszkę przystopuj, trzeba się oszczędzać!
a mój małżon taki trochę dziwny...czasem bardziej stara się sam z siebie niż jak mu powiem wprost żeby się ogarnął...
andzik- dziwne podejście do zwolnienia:/ moja lekarka jest jaka jest ale zwolnienie sama mi zaproponowała juz w 4msc. Trzymam kciuki za wytrwałość w tym tygodniu. A co do mego małżonka to już sama nie wiem...próbowałam z nim pogadać ale z mojej strony to był jeden wielki płacz;p Standardowo skwitował że nie jest w stanie poświęcać mi 24h na dobę bo też ma swoje potrzeby... no nic jak się uspokoiłam to chyba sobie wyjaśniliśmy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki:*
andzik- szalejesz z tymi pracami domowymi, ale może troszkę przystopuj, trzeba się oszczędzać!
a mój małżon taki trochę dziwny...czasem bardziej stara się sam z siebie niż jak mu powiem wprost żeby się ogarnął...
używany kolor enaergy czerwony kurde zastanawiam sie czy z wiekszego lenistwa niz Ty nie wrzucic daszku i części ochronnej na nóżki do prania stan jest idealny co prawda ale poprzedni właściciel palił papierosy i to się czuje.. a Twój jaki jest?
kiki część ochronną na nóżki też wyprałam w pralce ja też kupiłam używany, niebieski. Generalnie stan materiału jest ok tylko daszek od spacerówki jest mocno wyblaknięty i stelaż taki trochę chybotliwy i przerdzewiały. No i musiałam dokupić kosz na zakupy i torbę...trochę pracy włożyłam w jego odrestaurowanie ale już jest cacy
a ta część ochronna nie pofarbowała Ci materacyka i wkładu do gondolki? musze wypytac bo każd dy sposób na mniejszą ilośc pracy jest dobry )
niee...nic mi nie zafarbowało, wrzuciłam do tego spacerówkę(po wyjęciu tej tektury ze środka), pokrycie fotelika i w ogóle wszystko co nie miało jakiś sztywnych elementów
reklama
andzik1984
Fanka BB :)
Exquise dla mnie tez w tym ciemnym lepiej;-)