reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Dziewczyny któraś z Was ma X-Landera? Bo nie wiem czy wkład do gondoli mogę prać w pralce czy ręcznie? Bo materacyk z gondolki podobno też ręcznie.. Jak z innymi częściami?

reklama
kiki- ja wszystko oprócz budek do gondoli, spacerówki i nosidełka wrzuciłam do pralki i się ładnie wyprało, nic sie nie skurczyło ani nie powykręcało, ustawiłam tylko minimalne wirowanie mimo że na każdej metce jest napisane żeby prac ręcznie- ja jestem za leniwa i zaryzykowałam:p

kiki-Dobra biorę to na klatę:D A wózek nowy czy używany? Jaki kolorek?

andzik- dziwne podejście do zwolnienia:/ moja lekarka jest jaka jest ale zwolnienie sama mi zaproponowała juz w 4msc. Trzymam kciuki za wytrwałość w tym tygodniu. A co do mego małżonka to już sama nie wiem...próbowałam z nim pogadać ale z mojej strony to był jeden wielki płacz;p Standardowo skwitował że nie jest w stanie poświęcać mi 24h na dobę bo też ma swoje potrzeby... no nic jak się uspokoiłam to chyba sobie wyjaśniliśmy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki:*

andzik- szalejesz z tymi pracami domowymi, ale może troszkę przystopuj, trzeba się oszczędzać!;)
a mój małżon taki trochę dziwny...czasem bardziej stara się sam z siebie niż jak mu powiem wprost żeby się ogarnął...

używany kolor enaergy czerwony :) kurde zastanawiam sie czy z wiekszego lenistwa niz Ty nie wrzucic daszku i części ochronnej na nóżki do prania:) stan jest idealny co prawda ale poprzedni właściciel palił papierosy i to się czuje.. :( a Twój jaki jest?

kiki część ochronną na nóżki też wyprałam w pralce:p ja też kupiłam używany, niebieski. Generalnie stan materiału jest ok tylko daszek od spacerówki jest mocno wyblaknięty i stelaż taki trochę chybotliwy i przerdzewiały. No i musiałam dokupić kosz na zakupy i torbę...trochę pracy włożyłam w jego odrestaurowanie ale już jest cacy:)

a ta część ochronna nie pofarbowała Ci materacyka i wkładu do gondolki? :D musze wypytac bo każd dy sposób na mniejszą ilośc pracy jest dobry :))

a ta część ochronna nie pofarbowała Ci materacyka i wkładu do gondolki? :D musze wypytac bo każd dy sposób na mniejszą ilośc pracy jest dobry :))

niee...nic mi nie zafarbowało, wrzuciłam do tego spacerówkę(po wyjęciu tej tektury ze środka), pokrycie fotelika i w ogóle wszystko co nie miało jakiś sztywnych elementów;)

Zastanawiam się właśnie nad tym, czy nie zmienić koloru włosów. I tu mam pytanie do was: w którym kolorze lepiej?

20240_102088469820381_100000576854059_59047_6847535_n.jpgDSC06248.jpg

reklama
Do góry