reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Dziewczyny któraś z Was ma X-Landera? Bo nie wiem czy wkład do gondoli mogę prać w pralce czy ręcznie? Bo materacyk z gondolki podobno też ręcznie.. Jak z innymi częściami?

reklama
kiki- ja wszystko oprócz budek do gondoli, spacerówki i nosidełka wrzuciłam do pralki i się ładnie wyprało, nic sie nie skurczyło ani nie powykręcało, ustawiłam tylko minimalne wirowanie mimo że na każdej metce jest napisane żeby prac ręcznie- ja jestem za leniwa i zaryzykowałam:p

kiki-Dobra biorę to na klatę:D A wózek nowy czy używany? Jaki kolorek?

andzik- dziwne podejście do zwolnienia:/ moja lekarka jest jaka jest ale zwolnienie sama mi zaproponowała juz w 4msc. Trzymam kciuki za wytrwałość w tym tygodniu. A co do mego małżonka to już sama nie wiem...próbowałam z nim pogadać ale z mojej strony to był jeden wielki płacz;p Standardowo skwitował że nie jest w stanie poświęcać mi 24h na dobę bo też ma swoje potrzeby... no nic jak się uspokoiłam to chyba sobie wyjaśniliśmy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki:*

andzik- szalejesz z tymi pracami domowymi, ale może troszkę przystopuj, trzeba się oszczędzać!;)
a mój małżon taki trochę dziwny...czasem bardziej stara się sam z siebie niż jak mu powiem wprost żeby się ogarnął...

używany kolor enaergy czerwony :) kurde zastanawiam sie czy z wiekszego lenistwa niz Ty nie wrzucic daszku i części ochronnej na nóżki do prania:) stan jest idealny co prawda ale poprzedni właściciel palił papierosy i to się czuje.. :( a Twój jaki jest?

kiki część ochronną na nóżki też wyprałam w pralce:p ja też kupiłam używany, niebieski. Generalnie stan materiału jest ok tylko daszek od spacerówki jest mocno wyblaknięty i stelaż taki trochę chybotliwy i przerdzewiały. No i musiałam dokupić kosz na zakupy i torbę...trochę pracy włożyłam w jego odrestaurowanie ale już jest cacy:)

a ta część ochronna nie pofarbowała Ci materacyka i wkładu do gondolki? :D musze wypytac bo każd dy sposób na mniejszą ilośc pracy jest dobry :))

a ta część ochronna nie pofarbowała Ci materacyka i wkładu do gondolki? :D musze wypytac bo każd dy sposób na mniejszą ilośc pracy jest dobry :))

niee...nic mi nie zafarbowało, wrzuciłam do tego spacerówkę(po wyjęciu tej tektury ze środka), pokrycie fotelika i w ogóle wszystko co nie miało jakiś sztywnych elementów;)

Zastanawiam się właśnie nad tym, czy nie zmienić koloru włosów. I tu mam pytanie do was: w którym kolorze lepiej?

20240_102088469820381_100000576854059_59047_6847535_n.jpgDSC06248.jpg

reklama
Do góry