reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Twoje zdanie na temat tesciowych czy czegos innego to Twoje zdanie i kazdy ma prawo wyrazac to swoje zdanie, ale sugerowanie, ze niewlasciwie dbam o ciaze mnie wkurzylo, tak jakbym palila, pila, brala narkotyki i chodzila w mini przy -30 stopniach. Mysle ze kazda z nas kocha swojego dzidziusia i dba o niego najlepiej jak moze, a to ze nie jem ryb chyba nie znaczy ze jestem wyrodna matka:p

reklama
nie mnie oceniac ani Ci wspolczuc, bo nie wiem kim jestes i czy rzeczywiscie(to forma niewiedzy) matka Twojego eM nie ma przypadkiem powodow by sie czepiac z troski o dziecko (rowniez forma uzyta taka a nie inna z powodu niewiedzy )

zwykle tego nie robie , ale powinnas czytac uwaznie - to nie jest sugestia :) i nie oskarzac oczywiscie innych o zle intencje, bo wierz mi, ze ich nie mialam jesli zostalas przez to urazona to wybacz.

kivi nie powiem kto robi z siebie ofiare, nie piszę jak to sie musialam zmagac w ciazy z potwornymi przeciwnosciami losu i jak to mam mnostwo problemow i ojojoj jak mi ciezko, a Twoich wpisow tego typu widzialam tu mnóstwo, ale nie pisalam, ze nie mozesz sie zalic, bo po to mamy to forum zeby wlasnie sie zalic, tzn zalic tez. Jednak Reniuszek jest na duzo wyzszym poziomie niz Ty, nie wiem czy poczula sie urazona czy nie, ale przynajmniej pierwsza nie zaczela mnie wyzywac i umiala pokazac klase kiedy ja sie fochowalam o byle co, Ty nie umialas? Nie chcialas? Nie mnie juz to oceniac...

Malowanie trwa, dzis bedzie kolor w pokoiku, juz sie nie moge doczekac co wyjdzie i czy wyjdzie, maz nigdy nie malowal scian, moze byc smieno i straszno:-p

kivi chciala blysnac jak reniuszek i uzyla kilku "trudnych slówek", z tym ze reniuszkowi wyszlo to bardzo naturalnie i po prostu wyszło!:-D koniec i kropka z mojej strony, koncze zasmiecac forum

Dziewczyny- jak widzę zdominowałyście dzisiaj forum:-D- dajcie spokój hormony nam buzują i najdrobniejsze rzeczy doprowadzają do szewskiej pasji, to zrozumiałe, ale musimy wrzucić na luz, bo nasze Maluchy nie lubią stresu!!!

:-(To może ja ponowię pytanie ile się czeka na wyniki CRP??? bo nie mogłam sie dodzwonic do laboratorium dziś:-( i nie wiem czy mam się wybrac jutro czy wstrzymac do pt. wolałabym podleczyc infekcje, żeby wyniki były wiarygodne

Mamido- oj tak hormony szaleją, ja dzis rzuciłam w M. pilotem bo mu sie immobiliser zepsuł w aucie i musiał autko w pracy zostawic, i ja sie nie wiadomo czemu tak wściekłam, że niby on taki nieodpowiedzialny, że ja w każdej chwili mogę zacząc rodzic a auto w pracy stoi(darłam się jak opetana). on mnie trochę wyśmiał i pilot poleciał, oczywiście nie trafiłam i teraz pilot tv nie działa. o matkooo, biedny jest ten mój M. , ma żonę wariatkę:-) głupio mi teraz strasznie bo on pożyczył autko od sąsiada, pojechał na zakupy i będzie robił pizze, i załatwił, że jakby się coś w nocy działo to sąsiad mu tego autka też uzyczy. oj mam wyrzuty sumieniaa:-:)-(

Dziewczyny nie nam oceniać relacji teściowa-synowa bo czasem bywają one na prawdę z piekła rodem i osobiście znam takie i współczuję, ja na szczęście mam super teściową a tobie ziewaczka współczuję takiej zołzy. Jeśli chodzi o "dobre rady" to ja je po prostu zlewam od porad mam lekarza i własny instynkt:)

Dziś byłam na wizycie u ginka sonisia na odpowiednim wątku napisze o co chodzi z tym kłuciem.
Jestem dziś padnięta więc nie odpisze każdej z osobna, poszłam na małe zakupki i tak minął cały dzień.

Darucha a jak byś naprawdę dziś zaczęła rodzić to dopiero byłaby panika, a tak to macie rezerwowe autko od sąsiada;) szkoda go troszkę ale niech też weźmie pod uwagę że możesz w każdej chwili zacząć rodzić bo chłopaki nie będą się pytać czy autko stoi pod domkiem ;)
Buziaki miłego wieczorku !!!
dziewczyny nie spinajmy się, bo nie mam powodu :tak:

Ostatnia edycja:
Darucha- byle Ci ulżyło:-D, a pilot rzecz nabyta... ja mąż wróci, to buziaczek na pewno załatwi sprawę- co do wyników, to powinny być do kilku godzin- przynajmniej u mnie tak jest:tak:

reklama
Do góry