mama_mia czym cię pani psycholog dobila..??
mi tez ciężej na ostatku, ale jak taka piękna pogoda to od razu mam energii za dwoje
fajnje ze marcel sie slucha mamusi
i zdrowka dla córki..!
martolinka korzystaj poki mozesz
a jak Antos? dalej na jazdę ze nie słyszy? ty tez mu powiedz to samo jak o cos poprosi, hehe
)
a co pełnia ma wspólnego z porodem? nie słyszałam ..
exquise jak mówiłam dla mnie tez spanie w dzien to abstrakcja, ale zobaczymy przy dzieciach jak to jest
a moze okaże sie ze potrafimy funkcjonowac bez snu?
darucha super chłopaki..! fajnie ze masz szanse na sn, moze szybciej dojdziesz do siebie? ale przy dwoch maluchach to kobieta juz sama musi zdecydować
wyprasowalas 4 pralki ciuszkow?!
dzisiaj spytam sie położonej czy trzeba pracować.. ja nie rade na to miała czasu..!
a kupilas te spiworki??
ja nie wiem ile sie czeka na te wyniki bo nie robiłam
a w akcji z pilotem chętnie bym cię zobaczyła
a teraz wstawaj programy przelaczac ! :laugh3:
kochanie ty lez ile wlezie, ja jak za długo siedzę lub leze to mam lęki żeby zmienić pozycje/wstać bo te kości lonowe bolą jak cholera
emilia a jakie pokłady kladliscie??
ziewaczka a moze zamiast nospy bierz buscopan..? tez można brać w ciąży a działa jak nosoa
nie opowiadaj takich smutnych info na ogólnym moze
a dzidzius kuzynki twojego M juz pięknie donoszony - świadczy o tym jego waga i punkty!
kivinko nie martw sie tymi ciuszkami i traktuj mała jak siebie - masz krótki rękaw i bluzę to dziecku tak samo..!
slrawdzasz na bieżąco czy będzie miała ciepłe plecki i klatkę piersiową, a na stopki i rączki nie patrz - one zawsze u dzieci są zimne!
a z reszta zobaczysz ze jak juz sie mała urodzi to twoj instynkt nie zawiedzie!
julianna achh ja tez wlasnie wodę leje do wanny i będę sie relaksowac
i'm lovin it..!
ntmkw pewnie ze instynkt przede wszystkim !
mamusie - troszke za duzo czasu przeznaczacie na zamartwianie sie jak to będzie, a bedzie dobrze!
przecież same tego chciałysmy
(choć jak oglądałam film o pielęgnacji noworodka to na chwile w to zwatpilam
)
poranna mezulka w obolaly tyłek jeszcze kopiesz?!
maniaa dzięki za info..!
reniuszek julianna ja bym pomyślała ze ktoś mi auto ukradł
kivinko co to za Sławuś zsberkowy??
poranna koleś od autka mega spokojny
lene mmm gofry... narazie zaspokajam sie codzienne truskawkami! jak
kasia!
kasia a teuskawki skad masz? ja tylko w biedronce widuje..
jak będziesz miała zachcianke to polecam rozropic tabliczkę czekolady na parze, dodać trochę mleka i masła i zanurzyć te truskaweczki w czekoladzie... achhhhh ! slinka mi pociekla aż po kolana
kuuurde ja nie moge sie na codzien zmusisc do szpilek, choć powinnam
ale za wózkiem to będę przed tobą położony składać jak dasz rade
tez chcieliśmy z eMkiem taka mieciutka pianke typowo pod wykładziny, ale taka gruba kosztuje 30 zł/m2 a my na antresole (sypialnie) potrzebujemy 40 m2
sieć chyba sobie odpuscimy.. tym bardziej ze są tam ostre skosy i będziemy tam tylko spać
mysle o pokoju dla małego ale te mnozace sie koszty na każdym kroku juz mnie rozkładają na łopaty
ejj o co kaman z
zeberka ?! rodzi?!
mama_mia tez miałam lekarz która robiła wszystko byle nie dać antybiotyku i chwała jej za to, ale jak juz trzeba było to wiedziała kiedy zareagować.. teraz jest juz "górą" i niestety sk trudno sie do niej dostać ze szok
ale chyba spróbuje jak juz maly sie urodzi ..
zdrowka dla Małej..!!!!!!
agata dobrze ze wróciłas bo juz sie martwilam!
robaczek dobrze ze dochodziła pomału do siebie :*
lasencje a oto rewelacja z dzisiejszego SR- na logikę wszystkie pracujemy ciuszki maluszkow i pierwszemu je w specjalnych środkach, ale czy myslalyscie o praniu swoich ciuchow, pościeli i rownież prasowaniu wszystkiego..???!
bo położna. mówiła ze jak maluch bedzie spał z nami w łóżku albo razie sie do nas przytulal etc to te wszystkie zarazki i tak na niego "wejdą" ..
więc kochane - szykuje sie kolejna tona prasowania..?
ja chyba podziekuje i jak juz to pierwsza partie ciuszkow etc "zdezynfekuje" a potem niech sie maluszek oswaja ze światem
tylko będę obserwować
buziaki pisareczki idę do łóżka bo jutro mam spotkanie z klientami i muszę wcześniej wstać.
Spijcie spokojnie..!!! :*