reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

ja jestem od niedzieli u teściowej, staram się leżeć jak najwięcej..zeby ten krwiaczek się wchłonął..a jakaś kolezanka, siostra, chociaż na kilka godzin nie moga przyjsc cie odciazyć?

reklama
mieszkam na odludziu;-) siostra ma swoje 3 i mieszka 20km ode mnie

nie jest zle naprawde, sa gorsze dni w zachowaniu malego ale sa tez dobre;-)

Paulusia sonisia ja w poniedziałek miałam dokładnie 5 tygodni i 4 dni i niestety ale jeszcze nie było serduszka słychać. a więc idźcie z myślą że będzie piękny pęcherzyk nie ma co po cichaczu liczyć na więcej. Ja tak zrobiłam i czułam gigantyczny niedosyt a przecież nie o to w tym chodzi ;-)

Magda mój brat ma na imię Damian, już miałam wcześniej pisać ale jakoś za każdym razem mi uciekało.

U nas też lada chwila burza będzie. Ciemno się zrobiło jak niemalże w nocy a drzewa zaraz z korzeniami powyrywa.

Magda85 Dziś mam sie dobrze, nie dopuszczam do siebie myśli, że to krwawienie było od dzidzi, że to tylko to nadżerka. Jem Dupfaston i musi być dobrze. Napisałam maila do szkoły że jestem w ciąży i że jestem L4, niech się dzieje co chce....

Lelek odpoczywaj ile możesz, mam nadzieję, że niedługo te krwawienia się skończą...

A u nas prawie 30 stopni i zaduch...

Kinga jak ci przepisze luteine czy duphaston to dobrze bo jak bedzie ciąza to pomoże a jak nie to przyśpieszy tylko okres...ale leicze ze dołączysz do nas!:)
Magdusia ja tez jeszcze tylko albo az 8 godz do wizyty!! a co za parce dostałas>>??

A tych badań na hiv i kiłe nie ma refundowanych?? SZOK ja w 1 ciąży za nic nie płaciłam a mialam wszytkie badania zrobione!!

Kinga jak ci przepisze luteine czy duphaston to dobrze bo jak bedzie ciąza to pomoże a jak nie to przyśpieszy tylko okres...ale leicze ze dołączysz do nas!:)
Magdusia ja tez jeszcze tylko albo az 8 godz do wizyty!! a co za parce dostałas>>??

A tych badań na hiv i kiłe nie ma refundowanych?? SZOK ja w 1 ciąży za nic nie płaciłam a mialam wszytkie badania zrobione!!

az sie boje myslec ile za to wyjdzie, ale badania na hiv nie miałam na pweno. Praca... nic specjalnego, sklep dziecięcy, ale od pierwszego dnia umowa o pracę, także i macierzyński będzie :) pozniej będę sie starała o prace w swoim zawodzie (chociaż jest cięzko bez znajomości sie gdziekolwiek dostac)..
dronka ciągle mysle o tym usg.... :)

reklama
Witajcie Mamusie!!!

Nic nie piszę, ale codziennie Was czytam.
Jejku jak mi ciągle strasznie jest niedobrze. Przy pierwszej ciąży do 5 m-ca wymiotowałam ciągle a później męczyła mnie zgaga. Na razie wymiotowałam tylko 3 raz. Już nie wiem co gorsze nudności, wymioty czy zgaga?
Czy Wasze brzuszki są już widoczne? bo ja pod koniec dnia mam już brzuszek jak przy 3 m-cu.
Pozdrawiam Was cieplutko i postaram się pisać częściej abyście mogły mnie poznać lepiej.

Do góry