iloonka był juz kurier?!
a żurek mmmmniam.. ja kupiłam ryż i truskawki, tylko dzwonię do mojeo eMka zajarana jaki będzie pyszne jedzonko a ten do mnie z tekstem - "a co będzie na obiad? bo to chyba deser..."
gochson ja nawet jeszcze nie przejrzałam ciuszkow od sis, a pranie tych malenstw to dla mnie marzenie po prostu.. no cóż, jeszcze muszę z miesiąc poczekać i będzie wszystko na wariata
mamido masz racje, chyba nadszedł juz ten czas
robaczek dobry system z praniem na raty
wszystkim chorowitkom duzo zdrowka..!!!
renatal ale duzo tego wyszło!
choć w sumie jakby nie było pakujemy siebie i malucha na 2-3 dni, więc to zrozumiale.. ale gdzie ja zmieszczą moja suszarke - oto jest pytanie
a kosmetyczke?
jeeeny sam szlafrok zajmie cała podreczna torbę!
chyba muszę to sobie jakoś zaplanować
a nikt a nikt nie zajrzy do Ciebie?
maniaa to daj znać czy jakaś fajna koszule znalazłas
ja szukałam na allegro i zastanawiam sie czy kupic jedna na porod a druga na zmianę? bo chyba po porodzie będzie w kiepskim stanie.. a jak wy robicie girls??
pauletta o tak, żeby chłopcy sie wydali w tatusiow..!!! moj to śpi w ciagu dnia, w nocy bez problemy wciska mnie w ścianę i moje próby odsunięcie go spelzaja niestety na niczym, bo śpi jak zabity
no dokładnie macie laski racje ze kupię to co ja mysle, szkoda tylko ze ona przez takie głupie gatki podjudza mojego emka :/
teraz jemu mam tłumaczyć "po co mi to".. choć on jest naprawdę kochany i mnie nie ogranicza finansowo, więc oby tylko z dala od rad "mamci".
przed chwilke bez konsultacji z nikim kupiłam na allegro kosz mojzesza na drewnianych nozkach
i sie bardzo ciesze bo na start nie będę sie martwić w czym młody będzie z nami w sypialni spał
a gdzie jest ten angielski sklep..??z chęcią bym go odwiedziła
kivinko 36 tydzien ?!
a kotka wie gdzie najlepiej ...
)
&&& za eM..!!!
martolinka jaki super pomysł złym lotniskiem ! nie wpadlabym na tk
podobało sie Antosiowi?
)
Emilia jeszcze z miesiąc potrwa wykończenie..
wlasnie dostałam info od mamy zębów uznali naszej reklamacji na płytki z TUBADZINA za 120zl/m2!
!!! ja pierdziele ale mi nerwy skoczyły.. :O:O kurde przecież one nie stykaly sie ze sobą na prawie pól centymetra..! i odstajace brzuszki w połowie plytki co wyglada jak pofaldowana sciana
ja piernicze zaraz muszę tam z afera zadzwonić :/:/:/:/:/:/ to są chyba jakieś żarty....