reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

cześć dziewczynki kochane :)
wybaczcie, ze ostatnio się nie udzuelam za wiele, ale jak pisałam wcześniej brzuchol się buntuje, mały wariuje i ogólnie samopoczucie do d***:crazy:
magda ja też czuję czuję ruchy baaardzo nisko, nawet poniżej spojenia.... już od dawna... w pierwszej ciąży nic takiego nie miałam, a teraz prawie od pierwszych ruchów do tej pory... na poczatku panikowałam, ale z czasem przywykłam, mimo, że dosyć nieprzyjemne uczucie delikatnie mówiąc.
nie wiem laski jak Wy, ale ja cokolwiek zjem to zaraz uczucie przepełnienia, na kolację poszły dwie kromki chleba, ale pzez ściśnięty żołądek zwróciłam...:zawstydzona/y: i tak ze wszystkim....
żebra poobijane, pęcherz skopany niczym piłka, echhh oby do kwietnia....:tak:

buziaki i wybaczcie, że nie odpisuję każdej, czytam Was na bieżąco!!!:tak:

ps. laski nie zmawiajcie zdjęć w empiku.. ja isę połakomiłam i zamówiłam ponad 500 odbitek... niby promocja, 200 zł i dzisiaj przyszly.... ładniejsze bym sobie chyba sama wydrukowała... ni polecam

Ostatnia edycja:
reklama
kasia - dziękuję:) wszystko załatwione , Antek po nicy u cioci zachwycony więc i ja w dobrym nastroju;-)

jakie plany weekendowe? lenistwo?;-)

martolinka błogie lenistwo...tylko juto spiżarka do ogarnięcia...ale dzisiaj już nogi do góry i spokojnie...zresztą zaraz idę pod prysznic i się kładę, bo już mi się spać chce...

Witajcie brzuszki :-)troszkę zaniedbałam wybaczcie ale jeszcze praca ...
ja też dziś w mieście ,badania i małe zakupy ,a teraz czuję każdą część kręgosłupa i nie tylko :crazy: a wiercipiętek z każdej strony wierci ,
nie wywołujcie wilka z tym rozpakowywaniem u nas ..dopiero jutro po panele i farbę na wykończenie
pozdrowionka i spokojnej

Hej babki u mnie mily dzien, mloda nakarmiona, mlody w brzuchu tez :-) Na kolacje juz mam zyczenia zeby byly nalesniki, hehe. Zamieniam sie w kucharko-domatorke. Wczoraj zrobilam porzadki w ogrodzie, powywalalam jakies stare pognile liscie ktore zalegaly no i zauwazylam ze wiosna idzie na calego, lilie, tulipany i zonkile puszczaja i hiacynty juz pokazaly paczki. No pieknie a tu jeszcze marca nie ma, bedzie cieply rok chyba. W poprzednich latach dopiero w marcu wyskoczyly a teraz juz tak szybko, fanie byle na kwiecien bylo slicznie, cieplo i pachnaco :-)
Magda-ja tez czuje mlodego tak nisko az czasami mam wrazenie ze podskrobuje mnie lapkami po szyjce. Lekarz mi mowil ze to jest czeste przy kolejnych ciazach.
Kasiagaw-na rzodkiewki tez mam smaka, ogolnie na warzywa. Jakos mi wchodza ze smakiem i takie sa lekkie, nie zalegaja w brzuchu :-)
Ewela-fajna masz kuzynke :tak: Mile takie niespodzianki.

Hellooooooł!

Gdzie się podziewacie? Wszystkie śpicie? Ja już od kilku godzin na nogach:)

W planach dziś sprzątanie spiżarki z eMkiem, a później jakaś kawcia i ciacho...Trudno najwyżej będzie zgaga:-D:-D:-D

Miłego dnia Brzuszki:*

kasia - o 6 musiałam wstać, żeby zjeść jedno z moich "śniadań", bo Mała królewna nie dałby mi poleżeć - na szczęście w nocy w ogóle nie podjadam a ostatni posiłek 19.30, więc muszę ulegać zachciankom mojej córci...ja dzisiaj jak zwykle leniwie, d wróci z pracy to zrobimy obiad...zrobimy - on będzie robił a ja będę wspierała duchowo :)
murka - ja też zupełnie nie nadaję się na takie eskapady i od jakiegoś czasu zdaję się na allegro...
martolinka - niestrudzony ten twój synuś...6.30 i zabawa kolejką :)
iza - jak ja marzę o wiośnie - a tulipany to moje ulubione kwiaty..u mnie znowu szarówka za oknem, że nic innego nie pozostaje jak tylko udać się spać...ale z drugiej strony, ile można spać... nalesniki jadłam wczoraj :)
lene - życzę ci, aby brzuszek przestał się tak buntować i dał ci troszkę wytchnienia...

reklama
Witam:)

My dzisiaj dopiero o 10 wstaliśmy. W końcu sobie troszkę odespałam, chociaż zaczynam mieć problem i coraz częściem bolą mnie biodra w nocy:no: Potem pojechaliśmy do sklepu, ale tyle ludzi było, że zrezygnowałam. Nie mam siły się już w tch tłumach przepychać:sorry:Teraz chwilka odpoczynku i wieczorkiem idziemy do kina. Nareszcie, bo już chyba z rok nie byliśmy:baffled:
ilooonka - u nas też szaro i do tego wieje jakby się wściekło; ale na szczęście na razie nie pada:crazy:
murka, ilooonka - dołączam do klubu; ja też się już nie nadaję na sklepowe eksapady; połaziliśmy może pół godzinki dzisiaj i koniec:no:
izka - u nas też wczoraj były naleśniki:) ja jadłam z jabłkami, a mój mąż z dżemikiem:-D

Miłej soboty:-D

Do góry