kasiagaw
Fanka BB :)
ilooonka ja też się staram nie podjadać...a już na pewno nie w nocy, ale jem zazwyczaj kolację koło 21...i śniadanie po 8. Dłużej bez jedzenia nie wytrzymam
karina to ładnie wczoraj odespałaś co do kina to ja już nie wysiedzę:-(
_agata widzę, że nie masz w planach odpuszczać szkoły...normalnie skąd ta energia u Ciebie?
kivinko niezłe mamy sny w ciąży...nasza wyobraźnia nie zna granic urwany jajnik mnie powalił:-):-)
izka ani mi nie mów...ja wczoraj przeżyłam horror...o mało co i byłabym w szpitalu, bo się brzusio buntował strasznie...na szczęście w miarę sytuacja opanowana!
Rekinsia wracaj szybko do zdrowia!!!
darucha normalnie widzę że Ty podobnie jak ja i izka w ostatnie dni skurcze...Dżizys...jeszcze nie teraz!!!
ntmkw kuruj się Kochana!
robaczek oby humor jak najszybciej się poprawił...wiosna niedługo!
ewela ja to mogę spać i spać ostatnio! Doskonale Cię rozumiem
karina to ładnie wczoraj odespałaś co do kina to ja już nie wysiedzę:-(
_agata widzę, że nie masz w planach odpuszczać szkoły...normalnie skąd ta energia u Ciebie?
kivinko niezłe mamy sny w ciąży...nasza wyobraźnia nie zna granic urwany jajnik mnie powalił:-):-)
izka ani mi nie mów...ja wczoraj przeżyłam horror...o mało co i byłabym w szpitalu, bo się brzusio buntował strasznie...na szczęście w miarę sytuacja opanowana!
Rekinsia wracaj szybko do zdrowia!!!
darucha normalnie widzę że Ty podobnie jak ja i izka w ostatnie dni skurcze...Dżizys...jeszcze nie teraz!!!
ntmkw kuruj się Kochana!
robaczek oby humor jak najszybciej się poprawił...wiosna niedługo!
ewela ja to mogę spać i spać ostatnio! Doskonale Cię rozumiem