Witajcie...nie było mnie od wczoraj i już tyle do nadrabiania...A więc zabieram się za czytanie i odpisywanie...
martolinka jak tam Antoś zniósł nockę u Cioci? Udało Wam się wszystko dziś pozałatwiać?
_agata no taka pomoc męża jest faktycznie bezcenna
myself tutaj Cię nie ma chwilę i już masz tyle do nadrabiania...tak tworzą te kwietniowe pisareczki:-):-)
edytka dobrze, że już jesteś spowrotem...jak samopoczucie? co u Gabi?
Maniaa i jak tam? chciało Ci się wybyć do sąsiadki wczoraj?
Renatal to faktycznie macie wszystko na odwrót z mężem...aż dziwnie tak...
julianna welcome again
oby już na długo długo
karina ja to Ci się w ogóle dziwie, że po miesiącu zwolnienia chciało Ci się wracać do pracy...ja już nawet nie myślę o tym, żeby cokolwiek w firmie większego robić...moja koncentracja jest równa zeru
kivinko takiego Męża to pozazdrościć...i piszę to już pod adresem Twojego po raz kolejny..normalnie złoty człowiek z niego!!
Normalnie wykrakałaś z tą ciszą przed burzą
Dobrze, że nic więcej się nie działo!
ntmkw gratki 25 tygodnia...jejku to już niedługo
izka a to Ci się egzemplarz trafił
aż tak, żeby kubek na ziemi kłaść...hehehe...rób tak częściej to może zakuma...mój M za pierwszym razem jak mu czapkę i szalik schowałam do szafki gdzie jest chleb to też wydawało mu się, że sam gdzieś to posiał i zwyczajnie założył inne rzeczy...ale jak zerknął wieczorem do tej szafki to skumał o co chodziło...:-):-)
Ty masz na pomidory a ja na rzodkiewki...normalnie pożeram w zawrotnych ilościach
ilooonka współczuje takie odcięcia...ja dostaje do głowy jak nie ma prądu
magda ja aż tak nisko Zośki nie czuje...no ale u Ciebie to są dwa Łobuzy, więc wszystko możliwe...
A ja wczoraj zrobiłam zakupy dla Zośki. Zamówiłam łóżeczko, do tego kupiłam 2 komplety pościeli, 2 prześcieradła, rożek, materac. Postaram się wrzucić wsio na zakupowy. Dzisiaj natomiast wzięłam się za pranie ciuszków. Dwie suszarki stoją zapełnione i pachnie cudnie wszędzie. Jutro wypiorę jeszcze ręczniki i pieluchy i w przyszłym tygodniu zabieram się za prasowanie.
Miłego wieczorku:*