magda85-gdańsk
Fanka BB :)
hej
teraz zrobie wszystko żeby udało mi sie z wami spotkac, piszcie laseczki jakie terminy wam pasują, mi najbardziej odpowiada jakis weekend
jak bedą juz efekty sesji, to jasne, ze sie pochwalę tak na marginesie polecam Ize, poznałam ja na BB jest z gdyni
hehe naprawde dziewczynka pokażnych rozmiarów
a ty co chciałabyś cc?
martolinka wydaje mi sie, że na mini mini, my mamy upc i tam jest taka opcja "na zadanie"Magda a na jakim kanale można oglądać klub Myszki...? My mamy mini mini i Antek jest fanem bajek-Ciekawski George i Dino pociąg.;-)z książek- nieustannie FRANKLIN;-)
co do spotkania to licze na jakies przed porodem. Agata niedługo kończy sesje, Sonisia ma chyba juz za soba. Z tego co wiem to ja i Pauletta jestesmy elastyczne. Moze i Tobie uda sie tym razem wyskoczyc
teraz zrobie wszystko żeby udało mi sie z wami spotkac, piszcie laseczki jakie terminy wam pasują, mi najbardziej odpowiada jakis weekend
kivinko, ale w tym problem, że jak licze sobie z ostatniej miesiaczki to tez wychodzi 32 tydzień policz sobiemagda85 - z tymi suwaczkami to już tu kiedyś byla dyskusja, że pokazują tydzień w tył. Czyli skończone tygodnie a nie zaczęte
robaczku, mi sie wydaje, że dużo zależy od tego czy mamy wygodne łóżko..my mamy materaz z ikea i mi sie spi mega zajebiście i wygodnieEwela
ja już się nie łudze że znajde wygodną pozycję do spania, jedyne co mi pozostało to odliczać dni do TP;-)
Magda
mój Mati ma ostatnio fazę na Boba budowniczego;-)
pochwalisz się efektami sesji??
ps. jedna z marcówek to lipcówka '09 kumpela z forum, przyznam że jestem w szoku że 35 tyg urodziła dziewczynkę 52cm i o wadze 3500grjaka by była w 40 tyg??
jak bedą juz efekty sesji, to jasne, ze sie pochwalę tak na marginesie polecam Ize, poznałam ja na BB jest z gdyni
hehe naprawde dziewczynka pokażnych rozmiarów
ja nie mam wskazania, ale mam wybór jak chce rodzić, tylko moja ciąża jest bliźniacza i pewnie dlategodziewczyny nie wiem czy to dobry wątek na to pytanie:czy któras z Was ma wskazania do cc?
a ty co chciałabyś cc?