Kasiagaw-bardzo mi przykro, wspolczuje kochana, trzymaj sie i wracaj do nas jak tylko bedziesz miala chec :-
-
-(
Kivinko-nie denerwuj sie jakas baba, faktycznie przymulona, kogo obchodzi co jej sie podoba, klient placi i wymaga...
Poranna-w krotkim rekawku przy -30 C to faktycznie sa niezle zahartowani, u nas normalnym widokiem sa gole nozki u dzieci, zima czy lato idzie mamusia w grubej kurtce i trzyma na rekach dziecko w bosych nogach
Albo elegancka pani w pieknym plaszczu, torebeczka wyfiolkowana a na nogach japonki i bose nogi, w zime! Co kraj to obyczaj.
Sonisia, Agata-powodzenia w dalszych egzaminach, zaliczeniach.
Ja dzis dostalam zgloszenie do pracy, mial byc luty ale przesuneli na marzec
no i bede sie musiala turlac z tym brzucholem w 9-tym miesiacu, no trudno. Zgloszenie fajne bo w bardzo dobrym szpitalu, na szczescie chyba nie dluzej niz 2 tygonie i dobrze platne ale kurcze myslalam ze w marcu to juz tylko o porodzie bede myslec. Dodatkowo babka napisala ze moze w lutym tez beda potrzebowali. Takiego speeda dostalam ze znow na zakupy poszlam-tym razem kupilam ochranaicz na lozeczko, taki fajny otulacz (?nie wiem jak to sie nazywa rozek czy otulacz?) "swaddle":
Summer Infant SwaddleMe Cotton - Sage (Large) - Summer Infant - Babies "R" Us
ochraniacz na przescieradlo pod glowke (jak dziecko uleje w lozeczku zeby nie trzeba bylo zmieniac przescieradla). Musze sie z wszystkim zamknac w lutym bo nie wiem czy pozniej dam rade. Upralam tez wszystkie czesci do fotelika samochodowego i wozka. Jutro po badaniu wymyje ramy. Jeszcze posciel i ciuszki poprac, poskladac lozeczko i przebierak, dokupic reszte rzeczy, wyszorowac wanienke. Ale nagle mnie energia na organizowanie wziela, czyzby syndrom wicia gniazda mi sie wlaczyl?
Dobranoc, ide spac, a wam milego dnia, ja jutro od rana na badanie, pewnie bede pisac na BB bo biore ze soba sprzet zeby sie nie nudzic.