reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
cześć dziewczyny,
kasiagaw dużo siły ci życzę i wsparcia od najbliższych,
co do wycieczek to ja też chętnie już bym gdzieś ruszyła :) kto nie lubi podróżować:) w wakacje planujemy ewentualnie nasze polskie może albo góry. zobaczymy jak malutka będzie rosnąć i znosić podróże. Ja dziś mam ostatnie zajęcia SR dziś o karmieniu piersią - fajne te zajęcia szkoda że tak szybko się kończą. Pogoda jest fajna bo jest słonko ale tylko jak siedzi się w ciepłym domku:) zaraz czeka mnie podróż komunikacją mam nadzieję że będzie w niej ciepło.
Jeśli chodzi o staniki to ja sobie kupiłam 2 rozmiary większe na wyprzedaży w H&M do karmienia piersią mam nadzieję że będą dobre - do tej pory mój biust delikatnie urósł o 1 rozmiar więc czekam na największy przyrost ;0
Bużki i miłego popołudnia:)

Kasiagaw- jesteśmy z Tobą myślami-trzymaj się.

Jak widzę Dziewczyny plany wakacyjne w pełni, my z naszą córą byliśmy na pierwszych wczasach jak miała 4 m-ce i było super. Rok później nad morzem nie można było na sekundę odwrócić od niej wzroku, bo Smarkata zajadała się piaskiem:eek:- do teraz bez problemu przypominam sobie to zgrzytanie:baffled:

Pasażerka - nie mów mi nic o Polnej. Jechałam tam we wtorek na usg do docenta. A że prawka nie mam to wybrałam się tramwajem. Chciałam jechać taksówką i całe szczęście że po nią nie zadzwoniłam! Chyba bym z 70 zł zapłaciła za ten kawałek drogi, więcej bym stała w korku niż jechała. Masakra jakaś. A dodam że była dopiero 8 rano.

Dopiero styczeń a Wy już mi chętkę na wakacje robicie! A ja tak bardzo chciałam jechać w grudniu w góry... Musiałam odpuścić bo wspinaczka raczej by mi nie posłużyła. Skromnie nastawiam się na nasze polskie morze w lipcu bądź sierpniu.

Ksiądz sobie już poszedł:) Nawet miły, z takim fajnym akcentem, chyba gdzieś ze wschodu:-DA ja sobie wcinam wielką porcję lodów śmietankowych i sorbet truskawkowy z sosem toffi...Mniam, mniam:rofl2:
Maniaa - miłych zajęć:) u nas też ostatnio było o karmieniu piersią:)

hej laseczki:)
dzis Damiano, tez był łaskawy dla mamy i pospaliśmy do 8mej, od razu humorek lepszy:) dzisiaj dzidkowie, zabrali nam synka na weekend, dzis wpadaja znajomi, a jutro smigamy na piwo do pubu, tzn kto na piwo ten na piwo:)
kasia trzymaj sie kochana, biedna Babcia, ale masz racje, ważne, żeby nie cierpiała, juz i tak ja w tym szpitalu ja wymęczyli. nigdy nie zapomne słów mojej mamy jak mowiła "madzia ja juz nie moge" jak tylko sobie to przypomne mam łzy w oczach..
karina, nie ma co, zaszalałaś z deserem:) ja właśnie wróciłam z sowy, kawke mrozona sobie wypiłam:) mniam
laseczki jak bedziecie gdzies w okolicy gdańska, to chetnie sie spotkam z maluchami i ich rodzinkami:)

reklama
hej.

Jade niedługo po męża, po 4dniowej delegacji wraca do domu. Ale przez telefon już zdążył podnieść mi ciśnienie;/ :D
obejrze na dobre i na złe i się zbieram
Życzę miłego piątkowego wieczoru:)

Do góry