sonisia- spokojnie kochana, poczekaj na następną wizytę ,albo konsultacje i może mały tylko tak się ułożył, chociaż wiem, że łatwo pisać czy mówić, nawet gdyby (odpukać) to będzie dobrze, na wrześniówkach jedna dziewczynka miała problem z obiema nóżkami fakt, że mieli gips i ćwiczyli, ale już przed roczkiem było ok ! a zresztą co ja piszę przecież Bruno tylko jakoś dziwnie się położył ;-)
pauletta- ja dziś z małą przyjechałam do rodziców do Rumi i masakra, o 9 było -13, ale teraz już nieco cieplej i Ninka poszła poszaleć na śniegu :-) a później drzemka, a ja szybciutko na bb i nauka..
lene55- oj rozumiem Cię, gdyby u mnie była taka sytuacja i wszystko zostało na głowie G jeśli o sprzątanie itp to wole nie myśleć jak mieszkanko by wyglądało chocby po miesiącu jego "działania"
A ja tam zamierzam trzymać się do terminu jako samego terminu
, niby 37tc jest ok, no ale jednak z jakiegoś powodu ciąża trwa te 40tc , a nie 2 czy 3 krócej więc spokojnie dziewczyny, wytrzymamy już te kilka dni więcej ;-)
kivinko- ja w poprzedniej ciąży zmieniłam rozmiar stanika tylko o jeden, szczerze mówiąc to dopiero na samej końcówce coś mi tam urosło nieco ;-)
ale za to 2-3 doby po porodzie miałam taki nawał i piersi zrobiły się tak duże i wypełnione, że do dziś w to nie wierze
normalnie jakby na maxa ktoś je napompował, albo wstrzyknął tonę jakiegoś botoksu czy czegoś