reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

ewela kurde ja mam ten sam problem, dzisiaj nie moge sie pohamować od słodyczy aż mi się wymiotować chce. Pierwszy raz taka sytuacja. Może dlatego, że nie zjadłam obiadu;/ współczuje przeżyć z kuchnią :/

agata kochana gratulujemy Ci bardzo z całego serca i życzymy szybkiego powrotu do domku z maluszkami:)

Ja też już zrobiłam listę zakupów. Tylko wstrzymam się jeszcze z zakupami dopóki nie pojade do siostry i nie zweryfikuję co już mam.

reklama
Dzidziusie cudowne, chociaz wydaje mi sie, ze dziewczynka jest jakby grubsza i lepiej wyglada. Takie malenkie i kruche, ale najwazniejsze, ze potrafia juz same oddychac, to beda przybierac na wadze z kazdym dniem i bedzie coraz lepiej:))))) Strasznie fanie, ze sa te fotki, wiem jak wygladala moja niunia 2 tygodnie temu w takim razie, bo wtedy wazyla 1100. Ojejjj jak mi sie humor poprawil, takie malenstwa sa cudowne:-D

Witajcie :-)
U nas dziś dzień spokojnie minął, Ninka miała dobry humorek, wstałyśmy o 7:30 także nie najgorzej ,a około południa wpadła mama, a wiadomo, że wtedy zawsze weselej :tak::-) dziś wybrałam się do fryzjera (mój prezent imieninowy :tak:) i generalnie zaszalałam na maxa, włoski ściete na krótkie jedynie grzyweczka nieco dłuższa i się farbnęłam na miedziany blond :szok: ale grunt ,że mi się podoba (przynajmniej dziś zobaczymy jak będzie jutro :-D) aż takich zmian nie planowałam, ale fryzjerka była super i tak jakoś stwierdziłyśmy, że tak będzie ciekawiej i fajniej i stało się :-D
Od jutra siadam oficjalnie i nieodwołalnie do książek ,bo ogromne materiały do ogarnięcia przede mną prawo, nauki o organizacji i całki z matmy... marzenie normalnie :-p
kasia- dzięki za wklejenie fotek ! super poznać maluszki , ach jakie bezbronne kruszynki..
karina- ciekawa teoria z tym sokiem i pomarańczą :-D
ewela- uważaj kochana na siebie, nie cierpie jak olej mi pryśnie :no: oby nie dokuczało Ci to zbytnio. I oczywiście żadnych awarii więcej, wściec się można przez taką jakąś uszczelkę

Ostatnia edycja:
ewela_grzyba - ja też mnóstwo jadłam, powiedziałabym nawet że ja oszalała, jednak teraz jak mi się brzuchol powiększył jakoś mniej chce mi się jeść. Ostatnio też coś tam smażyłam, poparzyłam sobie palce, i stwierdzam że nie ma nic lepszego niż panthenol. 10 minut później już nawet nie pamiętałam że coś mnie piekło :D. Życzę mniej awarii w przyszłości.

exquise - gratuluję pracy :-)

Agata
- niech Twoje maluszki szybko rosną.

Teraz tak ogólnie dziękuję za opinie w sprawie wyprawki. Bardzo mi pomogłyście. Jestem już zdecydowana, tylko nie chciało mi się dzisiaj lecieć do wpłatomatu. Poza tym coraz gorzej mi się siedzi, na krześle nie wytrzymuję dłużej niż pół godziny. Zaczynam prosić żeby ciąża się już skończyła :-D
Zamiast truskawek wypiję sobie truskawkową maślankę :tak::-D

kivinko - miałam napisać, i zapomniałam! Ten negocjator to bardzo dobry pomysł, w życiu bym na takie coś nie wpadła. Powodzenia z tymi bankami i urzędasami.

Ostatnia edycja:
reniuszek tez do wysokich nie należę, ale 161 mam :tak: :p
tylko u mnie rozmiary większe :D

a gdzie stanik kupilas? jest juz moze z funkcja karmienia? ja powinnam jakis zakupić ale wydaje mi sie ze zwiększył mi sie obwód (przed ciąża 70/75) ale cycki jeszcze nie za wiele :no: (akurat sie z tego bardzo cieszę) ale muszę sie w jakis chyba zaopatrzyć na te kilka miesięcy do końca :confused:

chciałam w takich koszulkach z wbudowanym "trzymaniem" ale mnie wystaszyli ze mi cyc do kolan opadanie ;)

kasiagaw jeeejku chyba wezmę z ciebie przykład i tez zacznę tak zdrowo jeść :tak: ale tymi truskawkami to mnie powalilas..!!!!
gdzie kupilas w ogole ?! slinka mi poczekla aż do kolan :szok:

kivinko super pomysł z tym negocjatorem..!!! :tak::tak:
tak sama musiałabys biegać i wszystkiego sie dowiadywac :)
a jeszcze moglabys czegoś nie dopilnować i by było. no i ze nie bierze praktycznie od "wygranej" sprawy :)

karina usprawiedliwienie staruszków do okulisty the best !!! :laugh2::laugh2:

martolinka kochana jesteś ze o teścia dbasz :tak: a weekendu zaaaaazdeoszcze, sama bym sie stad wyrwała :)
niestety jutro do pracy ;)

agata777 gratulacje kochana..!!! :tak: jakie slicznoty z Martynki i Jasia..!!
juz można je odróżnić, maja zupełnie inne usteczka! :tak:
oby maluszki jak najszybciej rosły i mogły iść do domku :trzymajcie szpitala nadajesz..?
jak sie czuja maluszki..???
trzymaj sie kochanie! :*

g_agnes ja kirde jak tylko pomyślałam ze będę jeść mniej i zdrowiem to nagle mam jazdę na słodkie, choć przez cała ciążę były tylko "z braku laku"
chyba sie zimniej zrobiło i jestem bardziej glodna :/ i mały potrzebuje chce coraz wiecej dla siebie i mi każe podjadac, lubuz jeden.

ewela uuu biedulko :* na opatrzona pomagają takie maści na oparzenia - sama przypalilam rękę o piekarnik, bo wadzilam ja do środka by zobaczyć skad grzeje (wydawal mi sie zimny..) i miałam ładna grzalke odcisnieta :D i maści pomogła rewelacyjnie tylko co chwile musiałam smarowac :tak:

agata_89 ale szok z twoja fryzura :szok::szok: normalnie o 180 st..! ja bym sie nie odważyła :no:
wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :* (jak dobrze zrozumiałam)

ja mam zły humorek po wizycie :( bo sie okazało ze mały ma podejrzenie "szpatowatosci" jednej stopki, czyli ze jest wykrzywiona do wewnątrz.
zmartwilam sie czy to cos moze być powiazanego z czymś innym i w ogole od czego to moze być :(
ginek powiedział ze o dla niego sygnał żeby sie temu przyglądać, bo to moze byc tylko ulozenie, ale ja juz mam głowę pełna :sad:

no i znowu nie mam żadnej fotki bo maluszek wcisniety w kanał praktycznie i nie dało sie go zobaczyć :(

reklama
reniuszek dzięki za info.. super cena - mam nadzieje ze znajdę jakis sklep w 3city żeby sobie jakis dobrać :tak: sexy mama ..! :D

echh.. mam schize żeby spać na boku gdzie bruno ma stopki :baffled: ;)

jak Maksio, da zasnąć mamie?

Do góry