reniuszek tez do wysokich nie należę, ale 161 mam
tylko u mnie rozmiary większe
a gdzie stanik kupilas? jest juz moze z funkcja karmienia? ja powinnam jakis zakupić ale wydaje mi sie ze zwiększył mi sie obwód (przed ciąża 70/75) ale cycki jeszcze nie za wiele
(akurat sie z tego bardzo cieszę) ale muszę sie w jakis chyba zaopatrzyć na te kilka miesięcy do końca
chciałam w takich koszulkach z wbudowanym "trzymaniem" ale mnie wystaszyli ze mi cyc do kolan opadanie
kasiagaw jeeejku chyba wezmę z ciebie przykład i tez zacznę tak zdrowo jeść
ale tymi truskawkami to mnie powalilas..!!!!
gdzie kupilas w ogole ?! slinka mi poczekla aż do kolan
kivinko super pomysł z tym negocjatorem..!!!
tak sama musiałabys biegać i wszystkiego sie dowiadywac
a jeszcze moglabys czegoś nie dopilnować i by było. no i ze nie bierze praktycznie od "wygranej" sprawy
karina usprawiedliwienie staruszków do okulisty the best !!!
martolinka kochana jesteś ze o teścia dbasz
a weekendu zaaaaazdeoszcze, sama bym sie stad wyrwała
niestety jutro do pracy
agata777 gratulacje kochana..!!!
jakie slicznoty z Martynki i Jasia..!!
juz można je odróżnić, maja zupełnie inne usteczka!
oby maluszki jak najszybciej rosły i mogły iść do domku :trzymajcie szpitala nadajesz..?
jak sie czuja maluszki..???
trzymaj sie kochanie! :*
g_agnes ja kirde jak tylko pomyślałam ze będę jeść mniej i zdrowiem to nagle mam jazdę na słodkie, choć przez cała ciążę były tylko "z braku laku"
chyba sie zimniej zrobiło i jestem bardziej glodna :/ i mały potrzebuje chce coraz wiecej dla siebie i mi każe podjadac, lubuz jeden.
ewela uuu biedulko :* na opatrzona pomagają takie maści na oparzenia - sama przypalilam rękę o piekarnik, bo wadzilam ja do środka by zobaczyć skad grzeje (wydawal mi sie zimny..) i miałam ładna grzalke odcisnieta
i maści pomogła rewelacyjnie tylko co chwile musiałam smarowac
agata_89 ale szok z twoja fryzura
normalnie o 180 st..! ja bym sie nie odważyła
wszystkiego najlepszego z okazji imienin! :* (jak dobrze zrozumiałam)
ja mam zły humorek po wizycie
bo sie okazało ze mały ma podejrzenie "szpatowatosci" jednej stopki, czyli ze jest wykrzywiona do wewnątrz.
zmartwilam sie czy to cos moze być powiazanego z czymś innym i w ogole od czego to moze być
ginek powiedział ze o dla niego sygnał żeby sie temu przyglądać, bo to moze byc tylko ulozenie, ale ja juz mam głowę pełna
no i znowu nie mam żadnej fotki bo maluszek wcisniety w kanał praktycznie i nie dało sie go zobaczyć