reklama
K
kivinko
Gość
Dziewczyny co do tego mojego załatwiania z domem, to uzgodniłam z rodzicami i wynajmiemy negocjatora. Bierze 500 zl zaliczki (na dojazdy itd., bo mieszka 450km ode mnie) pomoze mi wszystko powypelniac i skompletowac dokumenty, bedzie prowadził rozmowy z bankiem/komornikiem. Jeśli mu się uda to załatwić, to wtedy bierze 1500 zł. Jeśli nie- nie płacę nic więcej. Wydaje mi się to rozsądne, bo 2000zl w porównaniu z "odzyskaniem" domu i pewną przyszłością to nic. Co myślicie?
reniuszek
Love in the knick of time
kasia skad ja znam te historie opowiadalam juz wam kiedys - wspolna poczekalnia do gina i okulisty ja stoje z brzucholem a wszyscy sie na mnie gapia - w tym panowie siedzacy do okulisty heheh
sluchaj a z tym D tez bym tak chciala ja z B awansowalam na F i zapowiada sie wiecej wiec taka niewymiarowa jestem ....
kivinko popieram ten pomysl jesli ta osoba wam pomoze i znasz jego referencje , masz rekomendacje to jak najbardziej
sluchaj a z tym D tez bym tak chciala ja z B awansowalam na F i zapowiada sie wiecej wiec taka niewymiarowa jestem ....
kivinko popieram ten pomysl jesli ta osoba wam pomoze i znasz jego referencje , masz rekomendacje to jak najbardziej
kasiagaw
Fanka BB :)
karina hahahahahaha...tekst o panach i ich problemach ze wzrokiem mnie położył na łopatki
reniuszek z B na F to niezły awans
kivinko to jest jak najbardziej najlepszy pomysł...ja bym się nie zastanawiała
reniuszek z B na F to niezły awans
kivinko to jest jak najbardziej najlepszy pomysł...ja bym się nie zastanawiała
martolinka
Mama i nie tylko :-)
nie wydaje mi się żeby ktoś miał odwagę w takim wypadku "przesadzać".czytałam ten artykuł juz, moim zdaniem jest przesadzony, nie chce mi się wierzyc, że takie cos może sie zdazyc..masakra
Jutro ruszamy na weekend w Bory a zaraz jade do tescia z obiadkiem zeby mi nie padł z głodu;-)
kasiagaw
g_agnes
ojoj ale naskrobałyście...
Ja mam dzisiaj gorszy dzień a mianowicie cholerne parcie na słodycze i nijak nie jestem w stanie tego pohamować!!!! Mam nadzieje, że to tylko tak dzisiaj
reniuszek zazdroszcze tej miseczki F
edit: śliczne dzieciaczki i duże się wydają. Oby rosły w si łę
Ja mam dzisiaj gorszy dzień a mianowicie cholerne parcie na słodycze i nijak nie jestem w stanie tego pohamować!!!! Mam nadzieje, że to tylko tak dzisiaj
reniuszek zazdroszcze tej miseczki F
edit: śliczne dzieciaczki i duże się wydają. Oby rosły w si łę
reklama