reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Dziewczyny co do tego mojego załatwiania z domem, to uzgodniłam z rodzicami i wynajmiemy negocjatora. Bierze 500 zl zaliczki (na dojazdy itd., bo mieszka 450km ode mnie) pomoze mi wszystko powypelniac i skompletowac dokumenty, bedzie prowadził rozmowy z bankiem/komornikiem. Jeśli mu się uda to załatwić, to wtedy bierze 1500 zł. Jeśli nie- nie płacę nic więcej. Wydaje mi się to rozsądne, bo 2000zl w porównaniu z "odzyskaniem" domu i pewną przyszłością to nic. Co myślicie?

kasia skad ja znam te historie :D opowiadalam juz wam kiedys - wspolna poczekalnia do gina i okulisty ja stoje z brzucholem a wszyscy sie na mnie gapia - w tym panowie siedzacy do okulisty heheh :D
sluchaj a z tym D tez bym tak chciala :D ja z B awansowalam na F i zapowiada sie wiecej :-D wiec taka niewymiarowa jestem .... :zawstydzona/y:

kivinko popieram ten pomysl jesli ta osoba wam pomoze i znasz jego referencje , masz rekomendacje to jak najbardziej :)

Dziewczyny wrzucam fotki Jasia i Marcelinki które dostałam właśnie od Magdy

mms_img64986.jpg
Zdjęcie nr 1 - Marcelinka

mms_img64989.jpg
Zdjęcie nr 2 - Jaś

ojoj ale naskrobałyście...
Ja mam dzisiaj gorszy dzień a mianowicie cholerne parcie na słodycze i nijak nie jestem w stanie tego pohamować!!!! Mam nadzieje, że to tylko tak dzisiaj :(:(

reniuszek zazdroszcze tej miseczki F:)

edit: śliczne dzieciaczki i duże się wydają. Oby rosły w si łę

reklama
kasia zaloz watek prosze z galeria kwietniowych malusiow i tam wrzuc zdjecia :) tutaj zgina ! :)
a swoja droga Marcelinka i Jas przeslicznie wygladaja i jakie duze dzieciaczki :)

Do góry