reklama
ilooonka
mama Emisi :)
kasia - jak ja podjem to Emilka wtedy dopiero zaczyna mi póki co nie jeździ po żebrach, ale podejrzewam, ze to kwestia czasu tylko....smacznego
porannakawo - jeszcze nie zrobiłam,w przyszłym tyg. zamierzam. Po prostu po tej historii z gronkowcem stwierdziłam, że nie mogę mu za bardzo ufać, kurcze a szkoda. Jutro idę do rodzinnego po skierowanie do ortopedy i może dostanę też na glukozę, nie musiałabym wtedy płacić, ale wątpię czy mi da takie skier. Najwyżej zapłacę, trudno.
magda - a jak Twoje samopoczucie, kręgosłup pewnie Ci wysiada?
reniuszek, poranna, sonisia - a ja mam wrażenie że wcale nie grubnę, tylko wszyscy wokół chudną:-)! Za każdym razem jak spotykam się z kimś dawno nie widzianym to jestem w szoku jak ta osoba schudła i oczywiście to mówię, na co padają słowa pełne zdziwienia: "no co Ty?????" No i wtedy wszystko jest jasne...
kivinko - współczuję, trochę będziesz miała z tym roboty, może przynajmniej ktoś z Tobą by jeździł, żeby Cię wesprzeć?
exciuse - gratuluję ciekawej oferty, a kaska się przyda teraz jak nigdy!
magda - a jak Twoje samopoczucie, kręgosłup pewnie Ci wysiada?
reniuszek, poranna, sonisia - a ja mam wrażenie że wcale nie grubnę, tylko wszyscy wokół chudną:-)! Za każdym razem jak spotykam się z kimś dawno nie widzianym to jestem w szoku jak ta osoba schudła i oczywiście to mówię, na co padają słowa pełne zdziwienia: "no co Ty?????" No i wtedy wszystko jest jasne...
kivinko - współczuję, trochę będziesz miała z tym roboty, może przynajmniej ktoś z Tobą by jeździł, żeby Cię wesprzeć?
exciuse - gratuluję ciekawej oferty, a kaska się przyda teraz jak nigdy!
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Od ponad roku śledzę blog o małej Laurze : Kochamy Laurę
Pani Emilia poleciła ostatnio szokujący artykuł Nie ma płodzika!
szokujacy
Pani Emilia poleciła ostatnio szokujący artykuł Nie ma płodzika!
szokujacy
kasiagaw
Fanka BB :)
murka teraz mi się dopiero przypomniało w sprawie Twoich dolegliwości. A więc rozmawiałam z koleżanką fizjoterapeutką i poradziła mi, żeby przekazać Ci, że najlepsze, dozwolone w ciąży i nieszkodliwe dla Ciebie i dzidziusia jest kinezytaping(nie wiem czy tak to się pisze). Metoda w skrócie polega na naklejaniu na miejsca "chore" specjalnych taśm, które działają uśmieżająco i przeciwbólowo. Sama miałam coś takiego zakładane na kolana, kiedy wyskakiwała mi rzepka i odpukać, ale do dzisiaj pomogło i nic się nie dzieje. Zapytaj może ortopedy o coś takiego. Poza tym poleciła jak najbardziej masaże raz na jakiś czas i basen jeśli Ci pomaga to też jak najbardziej super. To tyle co się dowiedziałam.
magda85-gdańsk
kasia wyslij mi proszę na priv nr tel, to przeslę mmsem fotki maluszków.
murka mam to samo z tym chudnięciem innych, nawet mój mąż jakoś tak "zeszczuplał"
a co do mojego kręgosłupa, to wcale mi nie dolega o dziwo, czuje sie bardzo dobrze, lepiej ta ciążę znosze niz ta z Damianem, brzuchol co prawda juz jest spory, 95 cm i 8,5 kg na plus, ale naprawde nie jest źle wiadomo zdażaja się gorsze dni, ale naprawde nie moge narzekać dziekuję, że pytasz
murka mam to samo z tym chudnięciem innych, nawet mój mąż jakoś tak "zeszczuplał"
a co do mojego kręgosłupa, to wcale mi nie dolega o dziwo, czuje sie bardzo dobrze, lepiej ta ciążę znosze niz ta z Damianem, brzuchol co prawda juz jest spory, 95 cm i 8,5 kg na plus, ale naprawde nie jest źle wiadomo zdażaja się gorsze dni, ale naprawde nie moge narzekać dziekuję, że pytasz
magda85-gdańsk
czytałam ten artykuł juz, moim zdaniem jest przesadzony, nie chce mi się wierzyc, że takie cos może sie zdazyc..masakra
reklama
magda byłam chletna na fotkę ale widzę ze juz kasia
trzyma rękę na pulsie
a wczoraj oglądałam na TLC porodowke i właśnie była kobieta z blizniaczkami i tak sobie o Tobie i o darucha myslalam
kivinko nie martw sie na zapas :* moze bedą jakieś sposoby żeby te urzędowe sprawy pozalatwiac bez biegania po sądach itp.
powinni miec jakieś rozwiązania dla osób leżących
a to dredy sie szydelkiem robi ?! :rotfl2: ja nawet nie umiem warkocza dobieranego zaplesc :laugj2:
exquise gratulacje pracy..!!! a to taka "z domu" czy wychodząca?
reniuszek aaa jaka E mnie gapa! przecież ty pisałas ze dziś tez kontrolna wizyte masz :rotfl2:
&&& kciuki za szyjke
kasia ja bym nie liczyła ze Zosienka sie uspokoi po dawce energii moj wtedy właśnie dokazuje - wiem co mu smakuje wszystko co wysoko kaloryczne! mniam
wczoraj po lososiu i salatce sie obraził
w ogole ja mam dla bruna ochronke na brzuchu w postaci warstwy tluszczyku, bo inaczej juz kilka razy brzucholem o cos zawadzilam (zdarza mi sie zapomnieć ze podwójna chodzę )
i moze stad go mniej czuć i widać, a ja czuje cała armie w środku
jestem na budowie, zaraz chyba wyciągnie stamtąd mamę bo juz zasypiam w aucie .. samy byłam i poogladalam, ale cekoluja ściany na nowo i nie dobrze mi od tego kurzu, fuuj.
a no i mam juz wyniki - wszystko w porządku!
trzyma rękę na pulsie
a wczoraj oglądałam na TLC porodowke i właśnie była kobieta z blizniaczkami i tak sobie o Tobie i o darucha myslalam
kivinko nie martw sie na zapas :* moze bedą jakieś sposoby żeby te urzędowe sprawy pozalatwiac bez biegania po sądach itp.
powinni miec jakieś rozwiązania dla osób leżących
a to dredy sie szydelkiem robi ?! :rotfl2: ja nawet nie umiem warkocza dobieranego zaplesc :laugj2:
exquise gratulacje pracy..!!! a to taka "z domu" czy wychodząca?
reniuszek aaa jaka E mnie gapa! przecież ty pisałas ze dziś tez kontrolna wizyte masz :rotfl2:
&&& kciuki za szyjke
kasia ja bym nie liczyła ze Zosienka sie uspokoi po dawce energii moj wtedy właśnie dokazuje - wiem co mu smakuje wszystko co wysoko kaloryczne! mniam
wczoraj po lososiu i salatce sie obraził
w ogole ja mam dla bruna ochronke na brzuchu w postaci warstwy tluszczyku, bo inaczej juz kilka razy brzucholem o cos zawadzilam (zdarza mi sie zapomnieć ze podwójna chodzę )
i moze stad go mniej czuć i widać, a ja czuje cała armie w środku
jestem na budowie, zaraz chyba wyciągnie stamtąd mamę bo juz zasypiam w aucie .. samy byłam i poogladalam, ale cekoluja ściany na nowo i nie dobrze mi od tego kurzu, fuuj.
a no i mam juz wyniki - wszystko w porządku!