reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Kasia
widziałam twoje zakupy ale już nie zazdroszczę bo w sobotę się tez wybieram;-):-D jeju jak ja bym chciała już kwiecień...
Martolinka
a Antek reagował dobrze na bąbelki w wodzie? bo ponoć tylko z tego powodu trzeba unikać gazowanej wody podczas karmienia
ja tez powoli rozmyślam o ubraniu Mateusza bo wyrósł z mnóstwa ubrań a potem będzie ciężko wybrac się na zakupy i muszę to załatwić przed porodem
Agata
gratuluję piątki!
Magda
współczuję tak wczesnych pobudek i mam nadzieje że to chwilowe, u nas na razie się sen wyregulował i rzadko są pobudki o 6, na ogół młody wstaje już po 7 i oby tak zostało;-)

i jeszcze się pochwalę że Mateuszek ma dziś dokładnie 2,5 roczku:-)

hehe u nas to samo:) ostatnio ogladaliśmy filmiki na telefonie jak zaczynał sie przekrecac, pełzać, raczkować:) super pamiatka:) i śmiechu mnóstwo:) czy twój synek rozmiawia z brzuchem?

Kasia, jak tam babcia???
Robaczek to masz małą rocznicę dziś w domciu ;)
z tą zaginioną dziewczynką to jakaś masakra... straszne, mam nadzieję, że jak najszybciej ją odnajdą!

Magda
Mateusz nie rozmawia z brzuchem, jedynie opowiada innym że tam mama ma dzidziusia i dzidziuś kopie, bo czasem tak kopnie że az sykne z bólu a on od razu pyta: 'co stało mamusi?':-) chyba nie do końca rozumie co to znaczy że dzidziuś jest w brzuszku..

Martolinka
a Antek reagował dobrze na bąbelki w wodzie? bo ponoć tylko z tego powodu trzeba unikać gazowanej wody podczas karmienia
ja tez powoli rozmyślam o ubraniu Mateusza bo wyrósł z mnóstwa ubrań a potem będzie ciężko wybrac się na zakupy i muszę to załatwić przed porodem
Agata

Robaczku w żaden sposób nie reagował na gazowaną wodę;-)żadnych kolek , wzdęć , czy innych dolegliwości
Udało mi sie upolowac kamizelke , 2 bluzy , majteczki dla Antka. Chciałam jeszcze jakies Tshirty, ale na 104 cm nie było nic ładnego

100 lat dla małego;-)

reklama
dobry wieczór:)
ja kolejny wieczór spędzam w samotności. Ale dzień mi za to szybko przeleciał. o 12 przyszła koleżanka poszła o 15 to ja się szybko zdrzemnęłam i na 17 do szkoły rodzenia. Za tydzień ostatnie zajęcia i koniec zdobywania wiedzy na ten temat.
Jejku piszecie tak ciągle o tych zakupach. Ja czekam aż bede miała już jako tako ten pokoik urządzony i też jade do siostry po wszystko. Łożeczko przywieziemy już w sobote.

Jutro rano na badania krwi i moczu i wyczekuje poniedziałkowej wizyty. 5 tygodni przeleciało w sumie niewiadomo kiedy.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy brzuchatki:)

Do góry