reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Hej dziewczęta, nie odzywałam się bo jakieś przeziębienie położyło mnie do łóżka i nie miałam siły pisać mimo że czytałam w miarę na bieżąco. Wieści o naszych pierwszych kwietniowych maluszkach powaliła mnie na kolana, a mój małżonek zrobił wielgachne oczy i stwierdził że w takim razie to chyba nie przelewki i trzeba wziąć się za konkretne przygotowania :) Miło że się w końcu ogarnął...
znów nie odpisze Wam każdej z osobna bo po prostu za wiele tego...

Robaczek ja całą ciąże i okres karmienia również piłam wode gazowaną , bo innej po prostu bym nie zdzierżyła ;-)

Młody już w domu , śpi. Piszecie o zakupkach. Ja w zasadzie dla małej mam wyprawkę. Chcę dokupic jeszcze rajstopki. Teraz myśle , żeby mojego starszaka na wiosnę przygotować , bo potem po prostu nie będzie czasu. Siedzę na allegro i poluję na okazje

Witajcie :-)
U mnie dziś super humorek mimo, że za oknem jakiś armagedon :szok: nie wiem czy się w ogóle odkopiemy jak będzie tak dalej padać, ale w sumie sama chciałam zimy :-D więc z najważniejszych dla mnie wieści socjologia zaliczona i to na 5 , czego się nie spodziewałam więc buzia mi się śmieje jak głupkowi jakiemuś, bo jednak cieszy to, że siedzenie do pólnocy i pisanie jakiejś pracy przynosi efekt, a i test myślałam ,że mi średnio poszedł :tak::-) po drugie wpadła koleżanka z położnictwa i martolinka- jest jednak zzo, były zawirowania jakieś ,ale jest i generalnie podobno jest teraz niezłe oblężenie na klinicznej i nie tylko, a wszedł jakiś przepis ,że szpitalom płacom jak pacjentka jest 7 dób w szpitalu i przetrzymują teraz i w ogóle jakieś cyrki :szok: ale pewnie to tylko chwilowe. Więc naplotkowałam się, Ninka poszalała i teraz drzemie :-)
Biorę się za nadrabianie zaległości ;-)

ilooonka super że coraz więcej rzeczy ma mała Królewna:)

pasazerka dobrze, że już przeziębienie odpuściło...oby już nie wracało:)

agata gratulacje Kujonie:-D:-D

Ja dziś spędzam dzień na szukaniu wszystkiego dla Zosieńki. Obiadek się robi - ryż z curry, mix brokułowo kalafiorowy na parze i do tego łosoś w ziołach z piekarnika:) Kefirek i mniami. A po obiedzie koleżanka ma wpaść na coffee. No i czekam na wieści ze szpitala, bo Babcię rano wzięli na dializę, więc zobaczymy co będzie po powrocie na oddział...

jeszcze raz....
kasia kciuki za babcie, mam nadzieje, że będzie ok:)
agata gratulacje zaliczeń super:) od ciebie paciorkowiec uciekł, a do mnie przyszedł.. recepta od gina jest, J dzis śmiga złożyć zamówienie i mam nadzieję, że jutro będzie juz do odbioru.
darucha mnie tez zaskoczyła wiadomość od agaty, ale jak juz pisałam u niej były problemy z szyjka prawie od początku, nie ma co panikować:) ale wiadomo powoli trzeba zbierać wyprawke:)
Damian ostatnio wstaje o 5:30 nie musze pisac jaka jestem wypoczeta i wyspana..łobuziak mały! dziś była u mnie fryzjerka, przyciemniłam włosy o dwa tony i jakos tak mi dziwnie, ale nie ma co sie stresować, pewnie sie przyzwyczaję:)
info o Agacie na watku sos.
pozdrawiam

reklama
Do góry