reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Hej dziewczęta, nie odzywałam się bo jakieś przeziębienie położyło mnie do łóżka i nie miałam siły pisać mimo że czytałam w miarę na bieżąco. Wieści o naszych pierwszych kwietniowych maluszkach powaliła mnie na kolana, a mój małżonek zrobił wielgachne oczy i stwierdził że w takim razie to chyba nie przelewki i trzeba wziąć się za konkretne przygotowania :) Miło że się w końcu ogarnął...
znów nie odpisze Wam każdej z osobna bo po prostu za wiele tego...

Robaczek ja całą ciąże i okres karmienia również piłam wode gazowaną , bo innej po prostu bym nie zdzierżyła ;-)

Młody już w domu , śpi. Piszecie o zakupkach. Ja w zasadzie dla małej mam wyprawkę. Chcę dokupic jeszcze rajstopki. Teraz myśle , żeby mojego starszaka na wiosnę przygotować , bo potem po prostu nie będzie czasu. Siedzę na allegro i poluję na okazje

Witajcie :-)
U mnie dziś super humorek mimo, że za oknem jakiś armagedon :szok: nie wiem czy się w ogóle odkopiemy jak będzie tak dalej padać, ale w sumie sama chciałam zimy :-D więc z najważniejszych dla mnie wieści socjologia zaliczona i to na 5 , czego się nie spodziewałam więc buzia mi się śmieje jak głupkowi jakiemuś, bo jednak cieszy to, że siedzenie do pólnocy i pisanie jakiejś pracy przynosi efekt, a i test myślałam ,że mi średnio poszedł :tak::-) po drugie wpadła koleżanka z położnictwa i martolinka- jest jednak zzo, były zawirowania jakieś ,ale jest i generalnie podobno jest teraz niezłe oblężenie na klinicznej i nie tylko, a wszedł jakiś przepis ,że szpitalom płacom jak pacjentka jest 7 dób w szpitalu i przetrzymują teraz i w ogóle jakieś cyrki :szok: ale pewnie to tylko chwilowe. Więc naplotkowałam się, Ninka poszalała i teraz drzemie :-)
Biorę się za nadrabianie zaległości ;-)

ilooonka super że coraz więcej rzeczy ma mała Królewna:)

pasazerka dobrze, że już przeziębienie odpuściło...oby już nie wracało:)

agata gratulacje Kujonie:-D:-D

Ja dziś spędzam dzień na szukaniu wszystkiego dla Zosieńki. Obiadek się robi - ryż z curry, mix brokułowo kalafiorowy na parze i do tego łosoś w ziołach z piekarnika:) Kefirek i mniami. A po obiedzie koleżanka ma wpaść na coffee. No i czekam na wieści ze szpitala, bo Babcię rano wzięli na dializę, więc zobaczymy co będzie po powrocie na oddział...

jeszcze raz....
kasia kciuki za babcie, mam nadzieje, że będzie ok:)
agata gratulacje zaliczeń super:) od ciebie paciorkowiec uciekł, a do mnie przyszedł.. recepta od gina jest, J dzis śmiga złożyć zamówienie i mam nadzieję, że jutro będzie juz do odbioru.
darucha mnie tez zaskoczyła wiadomość od agaty, ale jak juz pisałam u niej były problemy z szyjka prawie od początku, nie ma co panikować:) ale wiadomo powoli trzeba zbierać wyprawke:)
Damian ostatnio wstaje o 5:30 nie musze pisac jaka jestem wypoczeta i wyspana..łobuziak mały! dziś była u mnie fryzjerka, przyciemniłam włosy o dwa tony i jakos tak mi dziwnie, ale nie ma co sie stresować, pewnie sie przyzwyczaję:)
info o Agacie na watku sos.
pozdrawiam

reklama
Do góry