Hej Mi sie wydaje ze moja dzidzia jest jakas strachliwa. Jak ja do niej mowie i klade reke na brzuchu czy do niej pukam to sie wierci i odpukuje, a jak ktos innym, na przyklad maz to zaraz zamiera w bezruchu, potem jak maz zabierze reke to chwile sie jeszcze nie rusza, jakby sie upewnia czy ten ktos juz poszedl i znow sie zaczyna ruszac. Wczoraj maz sie z nia chcial pobawic to sie zachowywala tak samo, a w koncu czkawki dostala. Chyba lubi tylko mamusię
Dzis jedziemy ogladac łózeczko. Wypatrzylam wczoraj na tablicy.pl 200 zł bardzo ladne lozeczko plus nowy fabrycznie zapakowany materac kokos gryka
nastepne badanie mam na 9 lutego a juz sie nie moge doczekac zeby sie dowiedziec ile mala przytyla Lekarz mowil ze przy urodzeniu to te 2800 powinna wazyc.
Dzis jedziemy ogladac łózeczko. Wypatrzylam wczoraj na tablicy.pl 200 zł bardzo ladne lozeczko plus nowy fabrycznie zapakowany materac kokos gryka
nastepne badanie mam na 9 lutego a juz sie nie moge doczekac zeby sie dowiedziec ile mala przytyla Lekarz mowil ze przy urodzeniu to te 2800 powinna wazyc.