reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

kivinko Ty lepiej lez i odpoczywaj a nie kucharzysz :) moze zzo nie bedzie wcale potrzebne,a stres teraz niewskazany !: ) bedzie dobrze !! sciskamy! :*

reklama
Agata na klinicznej nie ma już zzo? masakra:eek:przecież zgodnie z rządowym programem zzo miało być dostępny w każdym szpitalu bezpłatnie?

Dobrze , że choc do cesarki znieczulają:eek:

martolinka- z tego co wiem od kolezanki ze studiów która pracuje na klinicznej to nie ma już tam bezpłatnego zzo na zyczenie. Ale jak coś to się może jeszcze dowiedz. Wiem, że ostatnio była na jakimś zebraniu czy konferencji ,bo zastanawiali się czy nie wprowadzić wtedy gazu rozweselającego

reniuszek myśle ze raczej duchowe blizniaki :tak: bo wyglądam jak dwie Ty ;)

pauletta skrzynka rewelacja..! tez sie pochwale moimi w późniejszym czasie :D

to lakierowanie najgorsze i cuchnie :( ile warstw musiałas położyć..?

iloonka
napisz mi proszę jak sie oszukiwać do glukozy / czy trzeba być na czczo..??? ale totalnie czy można wody sie napić lub ziolowej herbaty?
a w tej 2-godzinnej przerwie tez NIC ? to juz jutro przede mna blech :(

kivinko cała skrzynka wina .. :D:D no tak, głodnemu chleb na myśli :laugh2: :)

a starszej pani to nagadalas elegancko..!!!!

ze szpitalem..... :szok::szok::szok: !!! nie mozesz innego szpitala poszukać? ja be znieczulenia nawet tam nie wejdę .. :D

emek :szok:.szok: ! śniadanie do łóżka.. jeeeejku moj by nie wiedział gdzie patelnie są :D
ale ostatnio juz progress - roku mi herbatki i kawki jak poproszę :tak:

oby cały dzien był równie miły..!!!

exquise a wiecej wieści od ginka..?? :>
super ze wszystko w porządku! a co ciekawego kupilas ? :)

kasiagaw to paskudzctwo jutro! brrr

wrzuć fotkę po wizycie :tak: buziaki!

agata a gdzie będziesz rodzic?? w wejherowie chyba tez bezpłatne są znieczulenia.. i hope so..!!!

karina tez chciałam z gazem rozweselajacym..!!! sie śmiałem ze wezmę sobie balony z helem :D:D

martolinka cc bez znieczulenia to by była dopiero rzeznia :D:D

sonisia na poprzedniej stronie napisałam jak wygląda sprawa ze szpitalami u nas :-(
Zebra już w piekarniku, w pół godziny się uwinęłam, mam nadzieję, że niczego nie zapomniałam, bo myślami jestem gdzie indziej, a ciasto jakieś rzadkie mi się wydawało... zobaczymy!

Dziewczyny...a ja się właśnie od Mamci dowiedziałam, że Babci drastycznie się pogorszyło i już nawet lekarz nie widzi sensu dializowania...tylko czekać każe...nie wiem kurna na co? :-:)-:)-:)-:)-(

I jadę zestresowana na wizytę...ehhhhh:-:)-:)-(

reklama
Do góry