kasia- powodzenia na wizycie i prosimy o szybką relacje! i oby do końca się nie pojawiły te wstrętne bakterie ;-)
karina- super, że macie taką możliwość zmiany mieszkanka na większe, tak jak dziewczyny piszą dacie radę
my przeprowadzalismy się do naszego mieszkanka w grudniu więc Ninka miała wtedy niecałe 3 miesiące i było ok
pamiętam jak kilka dni przed przeprowadzką zabierałam ją, mate, kocyk, pieluchy i jazda do mieszkanka, ona się bawiła, spała na kocyku lub macie , a ja myłam okna, odkurzałam, wieszałam firanki itp to był istny szał
a teraz leniuch ze mnie jakiś się zrobił i tylko obczajam kiedy by się tu spać położyć
My niewiele potrzebujemy dla drugiego maluszka w porównaniu z gromadzeniem wyprawki od zera i pewnie zakupy typu pieluchy, pościel, ręczniki zrobimy w marcu chyba, że gin da jakis sygnał to może się sprężymy
kivinko- tylko spokój może nas uratować
na zaspie też nie ma możliwości skorzystania z zzo, chyba że coś się zmieniło od czasu jak rodziłam małą
exquise- jestes pewna ,że te znieczulenie na prośbę rodzącej to zzo? bo z tego co wiem były tylko dwa szpitale w całej Polsce gdzie zzo było darmowe, jednym z nich był szpital kliniczny w gdańsku, ale zrezygnował z tego już więc został chyba tylko jeden, ale mogę się mylić