reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Agata89- dobrze, że bakterie się wycofały!!!
Kliki- gratki nowego mieszkanka!
Sonisia- powodzenia na glukozie. Jaki motyw Ty chciałaś konkretnie? Gdzieś widziałam stronkę, na którą można przesłać dowolny pomysł i zrobią z tego naklejkę na ścianę, albo fototapetę- poszperam, może uda mi się na nią natrafić:tak:
Pauletta- na pewno przyjdzie czas na rustykalną kuchnię:tak:-najlepsze okazje trafiają się jak ich nie szukamy:happy:

Ja jeszcze jestem pod wrażeniem wczorajszych narodzin dzieciaczków Agaty- w nocy co chwilę się budziłam- za to oczywiście rano spało się najlepiej:zawstydzona/y:.
Buziaczki dla Was i Maluszków- miłego dnia!!!

reklama
sonisia drukarka jak najbardziej zwykla ( tusz/laser) :) ja wlasnie niedawno nakarmilam malego i hehe ozywil sie niesamowicie :) - zauwazylam, ze ma stale pory !! wrzuc zdjecie brzuszka , a my ocenimy czy rzeczywiscie masz nisko, bo cos mi sie wierzyc w to nie chce :-)
co do zakupow, spokojnie dacie rade !! masz jeszcze duzo czasu! :tak:
ja ogarniam temat teraz i chce go jak najszybciej zamknac, bo nie wiadomo kiedy ..... ;-)
zycze Ci Slonce powodzenia w wykonczeniu prac i zadowalajacych efektow :) Bruno pewnie bedzie szczesliwy majac fajny domek :-)

karina powodzenia ze sprawami mieszkalnymi :) na pewno nie bedzie tak zle i spokojnie poradzicie sobie ze wszystkim :tak: mam nadzieje, ze trafilas na dobrych doradcow finansowych:) jesli poszlas do open finance to daj znac gdzie co i jak, a zalatwie Ci najlepszego doradce w rejonie :)

ja niewiele przed 10 wstalam. noce mam nieprzespane - raz, ze malutki cwiczy, dwa, ze coraz ciezej mi sie wygodnie ulozyc:/ czytalam dosc ciekawa rzecz, ze mozna przygotowywac powoli sutki i delikatnie smarowac je bepanthenem, co niby zmniejsza prawdopodobienstwo pozniejszego pekania (????) :)
ja dalej lozkuje - wybaczcie, ze tak wybiorczo sobie pisze, bede nadrabiac :)
buziole brzuchole !! :*

reniuszku - wybralismy expander (a w sumie to moj maz wybral;-)); ale doradca byl OK, taki konkretny, przedstawil nam rozne warianty ew. kredytu, doradzil rozne opcje, takze wiemy juz co nieco wiecej niz przed:-) wspolczuje ze spaniem; na szczescie Julcia wstaje razem ze mna:) a poducha na prawde pomaga:-D

Magda dzięku za przekazanie wieści o Agacie! ;-)
Reniuszku dziękuję za zajęcie sie nowymi wątkami :-)
Gratulacje zostawiłam juz tutaj ale kolejne fanie byłoby pisać w odpowiednim wątku.

MamiDo, Ilooonka współczuję zgagi, ja sie ciesze że mnie w ciązy jeszcze nie dopadła....

Karinka a w której częsci Krakowa będziecie mieszkać? :happy:

Agata super że bakterie sobie poszły :rofl2:

Ziewaczka u nasz wczoraj na SR była nawet przedstawicielka banku komórek macierzystych ale mnie to jakoś nie przekonuje...

hej laseczki:)
nie panikujcie, agata od poczatku miala trudna ciążę. pisała kiedys, że jedno dziecko poroniła, z synem tez szybko zaczęło się robic rozwarcie. jeżeli jednak czujecie, że trzeba kupować wyprawke, to kupujcie, ale nie nakrecajcie sie, spokojnie:) ja tez mam pare ciuszków, stelaż do wanienki po Damianie, no i dwa foteliki..wozek wybrany, ale cena odstrasza..no ale co zrobic:) widziałam promocje z 4500 na 3700 musze dokupić adaptery, jeden komplet 149..troche sie zapedziłam, nieb ten watek:)
agata fajnie, że jestes czysta:) dzieki za przypomnienie, ja tez od wczoraj moge odebrać wynik.
mi tez sie marzy domek:) narazie jednak nas nie stac, żeby spłacac dwa tysiace miesiecznie..
Damian dzis wstał o 5:30 poprostu petarda..teraz troche odespałam, ale i tak jakas nie do zycia jestem buu..
idę sie zaraz kapać, bo wpada kumpela z grudnia na kawke:)

karina to maz dobrze wybral :) zycze powodzenia z calych sil !! i mocno Wam kibicuje :) sama przez dluzszy czas pracowalam przy kredytach hipotecznych ( ale nie docelowo), wiec mniej wiecej wiem w jakiej sytuacji teraz jestescie :) zaciskam jeszcze raz *&&&

Ziewaczka mnie podobnie jak Julianne to nie przekonuje.... wydaje mi sie, ze to kolejny alternatywny sposob na zarobienie pieniedzy przez sluzby zdrowia - jest to cholernie kosztowne !!! nie wiadomo ile oni zarabiaja na jednej walizce z materialem, a pomysl sobie o tym, ze nie wszystkie dzieci choruja !!

Ostatnia edycja:
Julianna - bedziemy mieszkac na Zlocieniu, teraz mieszkamy na plaszowie, wiec nie bedzie to az taka wielka zmiana:)
reniuszek - dzieki wielkie:) na szczescie nie bedzie to jakas mega wielka kwota, bo tak zeby sobie samemu cos kupic, to by nas nie bylo stac; wiec musze chwalic i chuchac na swoich tesciow;-)

pauletta no to sklepy dla bejbisiow - uwaga nadchodzimy..! :D

co do mieszkań to my tez będziemy mieszkać 15 min od centrum, bo ceny tutaj takie ze głowa boli :p a tam spokój :tak: zawsze są plusy i minusy :)

a co dzisiaj malujesz..?

mamido było by super gdybyś odnalazła ta stronie! :happy::happy: ja tez poszukać to moze będę miec wymarzony pokoik dla małego..!!!

reniuszek juz sobie obiecuje od nie wiem kiedy, ze wrzuce fotki decoupage'u, brzuszka, zakupowe itp a ciagle o tym zapominam ! bo przez telefon nie mogę (a z tego korzystam z bb) ale obiecuje sie zmobilizować :tak:

a nocki mamy takie same :))

!!sonisia no to zaginiony blizniak :D albo Bruno jest duchowo polaczony z Maksymilianek :-)i jeszcze sie okaze ze wygladamy tak samo :-D:-D:-D

reklama
sonisia- już kończę skrzynkę po winie. Nie wiem gdzie wkleić zdjęcie, więc daję tutaj

2012-01-23 19.55.28.jpg
To dopiero drugie moje dzieło z cyklu, więc nie przyjmuje słów krytyki:-p Mamy na czerwono- szaro salon, więc pasuje jak ulał;-) Aaaa tutaj jeszcze nie polakierowane, teraz wygląda ładniej;-)

Do góry