reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Agata89- dobrze, że bakterie się wycofały!!!
Kliki- gratki nowego mieszkanka!
Sonisia- powodzenia na glukozie. Jaki motyw Ty chciałaś konkretnie? Gdzieś widziałam stronkę, na którą można przesłać dowolny pomysł i zrobią z tego naklejkę na ścianę, albo fototapetę- poszperam, może uda mi się na nią natrafić:tak:
Pauletta- na pewno przyjdzie czas na rustykalną kuchnię:tak:-najlepsze okazje trafiają się jak ich nie szukamy:happy:

Ja jeszcze jestem pod wrażeniem wczorajszych narodzin dzieciaczków Agaty- w nocy co chwilę się budziłam- za to oczywiście rano spało się najlepiej:zawstydzona/y:.
Buziaczki dla Was i Maluszków- miłego dnia!!!

reklama
sonisia drukarka jak najbardziej zwykla ( tusz/laser) :) ja wlasnie niedawno nakarmilam malego i hehe ozywil sie niesamowicie :) - zauwazylam, ze ma stale pory !! wrzuc zdjecie brzuszka , a my ocenimy czy rzeczywiscie masz nisko, bo cos mi sie wierzyc w to nie chce :-)
co do zakupow, spokojnie dacie rade !! masz jeszcze duzo czasu! :tak:
ja ogarniam temat teraz i chce go jak najszybciej zamknac, bo nie wiadomo kiedy ..... ;-)
zycze Ci Slonce powodzenia w wykonczeniu prac i zadowalajacych efektow :) Bruno pewnie bedzie szczesliwy majac fajny domek :-)

karina powodzenia ze sprawami mieszkalnymi :) na pewno nie bedzie tak zle i spokojnie poradzicie sobie ze wszystkim :tak: mam nadzieje, ze trafilas na dobrych doradcow finansowych:) jesli poszlas do open finance to daj znac gdzie co i jak, a zalatwie Ci najlepszego doradce w rejonie :)

ja niewiele przed 10 wstalam. noce mam nieprzespane - raz, ze malutki cwiczy, dwa, ze coraz ciezej mi sie wygodnie ulozyc:/ czytalam dosc ciekawa rzecz, ze mozna przygotowywac powoli sutki i delikatnie smarowac je bepanthenem, co niby zmniejsza prawdopodobienstwo pozniejszego pekania (????) :)
ja dalej lozkuje - wybaczcie, ze tak wybiorczo sobie pisze, bede nadrabiac :)
buziole brzuchole !! :*

reniuszku - wybralismy expander (a w sumie to moj maz wybral;-)); ale doradca byl OK, taki konkretny, przedstawil nam rozne warianty ew. kredytu, doradzil rozne opcje, takze wiemy juz co nieco wiecej niz przed:-) wspolczuje ze spaniem; na szczescie Julcia wstaje razem ze mna:) a poducha na prawde pomaga:-D

Magda dzięku za przekazanie wieści o Agacie! ;-)
Reniuszku dziękuję za zajęcie sie nowymi wątkami :-)
Gratulacje zostawiłam juz tutaj ale kolejne fanie byłoby pisać w odpowiednim wątku.

MamiDo, Ilooonka współczuję zgagi, ja sie ciesze że mnie w ciązy jeszcze nie dopadła....

Karinka a w której częsci Krakowa będziecie mieszkać? :happy:

Agata super że bakterie sobie poszły :rofl2:

Ziewaczka u nasz wczoraj na SR była nawet przedstawicielka banku komórek macierzystych ale mnie to jakoś nie przekonuje...

hej laseczki:)
nie panikujcie, agata od poczatku miala trudna ciążę. pisała kiedys, że jedno dziecko poroniła, z synem tez szybko zaczęło się robic rozwarcie. jeżeli jednak czujecie, że trzeba kupować wyprawke, to kupujcie, ale nie nakrecajcie sie, spokojnie:) ja tez mam pare ciuszków, stelaż do wanienki po Damianie, no i dwa foteliki..wozek wybrany, ale cena odstrasza..no ale co zrobic:) widziałam promocje z 4500 na 3700 musze dokupić adaptery, jeden komplet 149..troche sie zapedziłam, nieb ten watek:)
agata fajnie, że jestes czysta:) dzieki za przypomnienie, ja tez od wczoraj moge odebrać wynik.
mi tez sie marzy domek:) narazie jednak nas nie stac, żeby spłacac dwa tysiace miesiecznie..
Damian dzis wstał o 5:30 poprostu petarda..teraz troche odespałam, ale i tak jakas nie do zycia jestem buu..
idę sie zaraz kapać, bo wpada kumpela z grudnia na kawke:)

karina to maz dobrze wybral :) zycze powodzenia z calych sil !! i mocno Wam kibicuje :) sama przez dluzszy czas pracowalam przy kredytach hipotecznych ( ale nie docelowo), wiec mniej wiecej wiem w jakiej sytuacji teraz jestescie :) zaciskam jeszcze raz *&&&

Ziewaczka mnie podobnie jak Julianne to nie przekonuje.... wydaje mi sie, ze to kolejny alternatywny sposob na zarobienie pieniedzy przez sluzby zdrowia - jest to cholernie kosztowne !!! nie wiadomo ile oni zarabiaja na jednej walizce z materialem, a pomysl sobie o tym, ze nie wszystkie dzieci choruja !!

Ostatnia edycja:
Julianna - bedziemy mieszkac na Zlocieniu, teraz mieszkamy na plaszowie, wiec nie bedzie to az taka wielka zmiana:)
reniuszek - dzieki wielkie:) na szczescie nie bedzie to jakas mega wielka kwota, bo tak zeby sobie samemu cos kupic, to by nas nie bylo stac; wiec musze chwalic i chuchac na swoich tesciow;-)

pauletta no to sklepy dla bejbisiow - uwaga nadchodzimy..! :D

co do mieszkań to my tez będziemy mieszkać 15 min od centrum, bo ceny tutaj takie ze głowa boli :p a tam spokój :tak: zawsze są plusy i minusy :)

a co dzisiaj malujesz..?

mamido było by super gdybyś odnalazła ta stronie! :happy::happy: ja tez poszukać to moze będę miec wymarzony pokoik dla małego..!!!

reniuszek juz sobie obiecuje od nie wiem kiedy, ze wrzuce fotki decoupage'u, brzuszka, zakupowe itp a ciagle o tym zapominam ! bo przez telefon nie mogę (a z tego korzystam z bb) ale obiecuje sie zmobilizować :tak:

a nocki mamy takie same :))

!!sonisia no to zaginiony blizniak :D albo Bruno jest duchowo polaczony z Maksymilianek :-)i jeszcze sie okaze ze wygladamy tak samo :-D:-D:-D

reklama
sonisia- już kończę skrzynkę po winie. Nie wiem gdzie wkleić zdjęcie, więc daję tutaj

2012-01-23 19.55.28.jpg
To dopiero drugie moje dzieło z cyklu, więc nie przyjmuje słów krytyki:-p Mamy na czerwono- szaro salon, więc pasuje jak ulał;-) Aaaa tutaj jeszcze nie polakierowane, teraz wygląda ładniej;-)

Do góry