reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

magda ja proponuje jeden watek dotyczacy maluszkow, ktore przyszluy na swiat, a drugi osobny z gratulacjami bez komentarzy, zeby nie mieszac :)))

Agata sie cos odzywala ??

reklama
Dziewczynki zakladam dwa watki z gratulacjami i informacja o nowych malenstwach kwietniowych :) oba bez komentarzy, zeby mozna bylo sie sprawnie po nich poruszac i znajdowac informacje :)
mam nadzieje, ze nasze moderatorki sie nie pogniewaja :))

Magda czyń więc powinność i załóż wątek z gratulacjami:tak:
myślę też ,że wiadomość o porodzie Agaty mozna zamieścić w wątku "SOS -wiadomosci ze szpitala"

wow!!! jestem w szoku po wiadomości o Agacie.. trzymam mocno kciuki za Jasia i Marcelinkę!! na pewno wszystko będzie dobrze i za jakiś czas wrócą do domku ale muszą nabrać ciałka bo strasznie maleńcy są..
Magda chyba masz racje że do domu wyjdą jak osiągną 2 kg, bo to chyba taka ogólna granica

dziewczyny reszta się trzyma i nie wyłamuje choć do marca

Reniuszek masz rację żeby osobno zrobić listę kwietniowych maluszków i osobno wątek z gratulacjami, lista mogłaby być na podobnej zasadzie jak lista kwietniówek, z datą porodu, rodzajem, waga wzrostem dziecka, może jesteś chetna??

martolinka juz zalozylam :D kwestia zeby julianna asienka badz stokrotta przekleily odpowiednie posty do watkow :)))
jak sie pospieszylam to przepraszam, ale mam nadzieje, ze bedzie okey !!

robaczku ja z checia moge zrobic druga liste rozpakowanych mamus :D na wzor tej aktualnej. Chyba, ze jest ktos inny chetny i ma inny pomysl :))))) to zwracam honory ! :)

Nono w szoku jestem! Az sie wzruszylam. Agata pewnie teraz spi jak susel po cesarce. Maluszki malutkie, ale dobrze ze waza ponad kilogram. Waza tyle ile moja Lila na ostatnim USG jakies 2 tyg temu. Ale jakos tak czlowiekowi lzej na sercu, ze moze juz urodzic a dzidzius sam bedzie oddychal i nic mu nie bedzie. Tzn ja tak moge powiedziec, bo mam termin na dzien wczesniej niz Agata, a z tego co wiem to niektore z nas maja samiutka koncowke, to dzidziusie jeszcze tyle nie waza. W sumie jakos przestalam sie bac przedwczesnego porodu-wszystko dzieki Agacie i jej styczniowo-kwietniowym maluszkom:)))))))

Ale nowiny :szok: podobnie życzę zdrówka i szybkiego powrotu do domciu choć pewnie nieco to potrwa, ale kciuki będziemy trzymać cały czas :tak:

A ja dziś jestem happy ,bo odebrałam wyniki posiewu i nie ma bakterii :-) także strasznie się cieszę, że w końcu jestem "czysta" :-D i teraz spokojnie czekam na wizytę 2-giego. Byliśmy też w tesco bo miałam kupon rabatowy na leżaczko- bujaczek fp ,ale nie było tego który chcieliśmy ani w jednym ani w drugim więc trzeba będzie zamówić przez allegro, a tak się już nastawiłam jakoś ...:dry:
Pogadam dziś z tatkiem przez skypa i kładę się spać tak jak miałam to w planach :tak:

magda_gdansk
aż mnie zatkalo..!!! z całych sił moich i bruna zaciskamy kciuki..!!!!!!!! :tak: gratulacje dzielnej mamie, Jasiowi i Marcelince..! ciekawe który z nich byk pierwszy? :)
mamy nadzieje ze niedługo opuszcza inkubatory i agata będzie mgła odetchnąć z ulga :tak:
przekaz jej wszystkie dobre myśli od nas :)

robaczek zobaczymy jak to jutro będzie z ta glukoza :baffled:

exquise naprawdecudalo Ci sie cos znaleźć ?! :happy: moze na priv?

a jak sie czujesz, czy temp odpuscila???

maniaa super ze juz z powrotem na swoim..!!! :tak:
na zmęczone nozki - do góry a w ekstremalnych syt zel do opixhnietuch i zmęczonych nóg :tak:

kasiagaw ulala, z kolega z liceum powiadasz ... :D:D:D :laugh2:

powinnam miec ciebie bliżej, bo ja po prostu sie gubie w tym projektowaniu mieszkania i na dobra sprawę wiem co bym chciała ale nie wiem jak to zrobic :p
jutro będę wybierać tapetę na na kominek pod czarna obudowa - zobaczymy co z tego wyjdzie :D

oooo a sposób na usypianie naszych kruszynek doooobry..!!!! :cool2:
spróbujemy ;)

nie wiem co miałam z tymi mdlosciami ostatnio, ale dzisiaj ogólnie miałam jakis słaby dzien - bez siły.i humoru, brr

jutro idę po skierowanie na glukoze i hormony tarczycowe - moze to przez nie tak mi ostatnio niedobrze i duszno :confused:

bardzo sie cieszę ze Babunia lepiej sie czuje..! :tak: :happy: oby tak dalej!

maniaa brrr zgaga.. ale mówią ze to przez długie włosy dziecka..! moze urodzisz z jakimś afro od razu :D

ziewaczka mam 161 zm wzrostu ;) w kapeluszu 162 :p myśle ze to geny chyba, bo sis wyższa ode mnie i chudzielec ze hej, a nigdy w zyciu na diecie nie była :D

agata spij spokojnie :*

ja sie totalnie rozbudzilam przez informacje o agacie777 i naszych pierwszych kwietniowych maluszkach =,)

reklama
sonisia kochana mdlosci od tego ze maluch wiekszy i coraz wyzej- dotyka to nasze zoladki :D ja mam podobnie - jem teraz malutkimi porcyjkami, bo inaczej fatalnie znosze posilki;-)
ja juz kupilam taki papier na nalepy na ubranka :-)
haha i tak samo rozbudzona jestem jak Ty .... z radosci robie rozne rzeczy :D
sluchaj ja nie wiem co jest grane ale tez teraz spanie na plecach, bo na boku boli jak cholera, okropne !!!
no ale za to maly Maczek rozrabia :D Bruno pewnie tez ?? :-D

Do góry