reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

kivinko - widać bardzo przywiązałaś się do niego... Ale najważniejsze, że udało Ci się znaleźć miśkowi nowy dom :tak: Ci ludzie na pewno go pokochają i będzie u nich szczęśliwy :tak:

andzik - ja swojego maluszka najlepiej czuję jak urządza harce po jedzeniu, a już szczególnie, tak jak reniuszek pisała po słodyczach ;-) Wszamaj coś, połóż się na jakiś czas na plecach i dzidziuś na pewno się odezwie :tak:

A my lecimy właśnie do teściów i do babinki małża :happy2:
Miłej niedzieli dziewczyny!

reklama
agata odkąd jestem w ciąży mam teraz duuużo czasu na malowanie, bo wcześniej to zaniedbałam :) i to sprawia frajdę, więc niech i maluch ma coś od mamy! ;-)

sonisia a jakiego formatu chciałabyś ten szablon? bo może mogłabym coś pokombinować i wysłać Ci na maila do wydruku, albo coś :tak: jeżeli miałabyś jakieś pomysły to jak tylko będę mogła to pomogę :)

andzik mój Wiktor do tej pory ma takie spokojniejsze dni :) nie przejmuj się, dzieciaczki potrafią spać nawet do 20 h dziennie :)

Dziewczynki dziekuje za wsparcie wg waszych rad zezarlam kubek waty cukrowej i pol tabliczki czekolady i teraz sobie leze;-) i czekam niby jakies babelki czuje ale strasznie slabo :-(
Exquise ja mam tak samo jak ty jak tylko mam czas zeby posiedziec na bb to tu nikogo nie ma:dry:

miałam dziś skoczyć na zakupy, ale nic z tego nie wyszło, bo strasznie słabo mi :-( ale chociaż odpocznę sobie, bo ostatnio na wysokich obrotach funkcjonuje.. ;-)

Witam wszystkie kwietnioweczki :) Jestem nowa na forum wiec z gory przepraszam, ze wyskakuje tak ni z gruszki ni z pietruszki ale jestem w 26 tygodniu i od jakiegos tygodnia niestety sen nie jest mi dany....juz nie wiem co mam ze soba zrobic, powoli zaczynam odchodzic od zmyslow, maz sie kreci i chrapie a mi sie pol nocy plakac chce. Spie po 3 - 4 godziny na dobe... To moja pierwsza ciaza i generalnie znosilam ja naprawde rewelacyjnie, a teraz problem z tym snem a do jutro trzeba do pracy wracac...w ciagu dnia o niczym innym nie moge myslec tylko o tym czy dzisiaj zasne i czy przepatkiem nie krzywdze mojego dzidziusia. Moze sa jakies mamy ktore znaja jakis rewelacyjny sposob? I czy to naprawde tylko hormony i mija po ciazy?? Z gory wielkie dzieki i przepraszam ze tak narzekam ale juz nie wiem z kim o tym pogadac.

Emilia witam ja mam ten sam problem od kilku dni i tez nie wiem co z tym robic:-(
Co tu taka cisza jak nigdy??
Moj maly zlosnik wreszcie sie przebudzil troszeczke wiec juz jestem spokojniejsza:tak:
Zrobilam dzis na obiad zupe grzybowa juz 2 michy pochlonelam a teraz gulasz z ziemniaczkami i surowa z kapusty i marchewki robie juz jak rekin przy garze kraze;-) mialam jeszcze ciasto strzelic ale podczas poszukiwan miesa w zamrazarce natknelam sie na swiateczny sernik juz sie odmraza-jak ja lubie takie niespodzianki:-D

Emilia, witam na forum i pocieszę Cię, że zajdzie się nas parę bezsennych! Niestety nie ma na to cudownego sposobu, ale jedno wiem na pewno: jeśli odprężysz się i nie będziesz się stresowała łatwiej będzie Ci zasnąć :tak: po prostu przy najbliższej wizycie powiedz o tym ginowi, na pewno coś Ci poradzi i rozwieje wątpliwości :)

Ja zaraz chyba wszamie jakas czekoladke na poprawienie nstroju...
Jezeli sa tam jeszcze jakies przyszle mamy ktore moga sluzyc rada bylabym wdzieczna...;-)

Boje sie, ze to sie nogdy nie skonczy....

reklama
Do góry