kivinko misiek juz w nowym domu? jak sie czujesz? :*
najważniejsze ze będzie miał cudowny dom i ludzi którzy go bedą kochać
izka nasunela mi pomysł na wypełnienie czasu dla wszystkich "nudzacych sie" - ja bardzo lubialam grać w the sims i byl to prawdziwy zjadacz czasu
i moglabys wirtualnie kupować, urządzać, pracować i wychowywać malucha
exquise pomysł super żebyś sama udekorowala pokój dla maluszka..!
ja chciałam pokoik zrobic w stylu Małego Księcia, ale w necie pustki na jakiekolwiek gadżety z tym motywem a juz naklejanki/szablonu to nic
więc nie wiem jak urządzeń pokoik, bo z jednej zależy mi żeby był "stymulujacy" rozwój małego ale bez przesady
izka ja tez chciałabym mezulka dziś rowniez zaginięcia do sprzątania ale narazie tylko chrapie i przewraca sie z boku na bok
zawiszka gratulacje..! 3mam kciuki żeby sie wszystkie egzaminy udały
a jak zakupy?!
lene kuurcze ile kasy musiałam wybulic za nic
u mnie na uczelni dziekanka okazała sie być bezpłatna jeśli złoży sie podanie przed terminem zapłaty na kolejny sem. o dziwo
a wzięłas dziekanke..?
ja tez o niej myslalam, ale stracilabym wtedy stypendium
a każda kasa potrzebna jak mamy sie wyprowadzić i ja pójdę na macierzyński.
g_agnes jak brzuszek dzisiaj?
ja jestem w połowie 4-go roku dopiero :/
reniuszek maksymilianek maj naj naj ważniejszy!
wysyłaj papiery i juz
ewela_grzyba powiem ci ze z tym basenem to było fajnie, ale jak dziwnie..! uzywalam innych mięśni, brzuszek sie rozciagal, uroslam chyba o kilka cm (bo tak jakoś lekko w dół sie zginalam przez brzusio) a w wodzie zupełnie inaczej..!
miałam obawy ze mnie zaraz ktoś kopnie przez przypadek w brzusio, więc przez polowe czasu na eMku wisiałam
ale muszę pomyśleć o jakis zajęciach dla brzuszkow na basnie
potem nadrobilismy z rodzinka stracone kcal nalesnikami w manekinie na nalesnikach (mniam..!!!!) i do łóżka
no i z rewelacji dnia wczorajszeo - udało mi sie na chwile wpaść na spotkanie bb brzuszkowcow i było bardzo fajnie
strasznie fajnie było zobaczyć dziewczyny na "żywo" a nie poprzez niki i posty
a
antos zdobył moje serce w 100%! słodziak !!!
mam nadzieje ze uda sie nam. kiedyś zorganizować spotkanie dla wszystkich! :rotfl2:
muszę iść zrobic eMkowi sniadanko (tym samym wyciągnąć go z wyślą
potem ogarnąć trochę mieszkanko i do drugiej babci na mała "kawke" a wieczór na kanapie
miłego dnia i buziaki w brzucholki..! :*