kochane poddaje sie, nie nadrobie poprzednich postow
z bieżących co widzę -
martolinka ja zamierzam rodzine zaangażować do sprzątania po remoncie
ale jak sie nie pospiesza to z niepoprawiona łazienka urodze
pauletta ja wychodzę z założenia ze jak wierzy sie zabobonom to cię dopadna, więc lepiej sobie z nich nic nie robić
reniuszek wózek super..! i czarny?! tez o czarnym myslalam..!!!
oczywiście z komentarzani - dla dziecka CZARNY ?!
a spiworek mozesz uszyć jak M
lene..!! (którego powdziwiam! moj to nie wiedzialby gdzie w domu nici leżą )
wyjściem Maksymilianka sie nie martw, wyjdzie w najlepszym dla niego momencie :* duzo spij i sie chilloutuj..!
fajnie ze gromadzisz wyprawke
ja dziś byłam zrekompensować sobie te egzaminy (dziś zdałam na 5!
) byłam na chwilke w Galerii i kupiłam dla bruna jeansy za 10 zl, skarpeteczki w kolorowe paski, i dwa bodziaki w sumie za 35 zl
a sobie płaszcz -parke (nie szczyt moich marzeń ale luzny na brzusiu,wygodny i za 100 zł !) i w promocji 2 podkoszulki do karmienia z gumka pod biustem w promocji)
więc okupuje mnie i malego po równo
a ty pamiętasz o sobie..? ;>
kasiagaw kochanie doskonale Cie rozumiem ze odwiedzilas Babunie. na pewno ucieszyła sie na Twoj widok..!!! a zarazkami sie nie przejmuj
:*
ja mam wstępny termin 22.04 ale do szpitala wybieram sie przed świętami
za remonty Cię podziwiam, ja mam serdecznie dosyć po naszym :/:/
udało sie emka przekonać do weekendowych łowow..?
izka jak sie czujesz?
lepiej?
porannakawa kircse faktycznie będziecie miec wesoło w domu..!!! :rotfl2:
a eMek moj kochany, jak wracał to jeszcze w salonie tv oglądał i zasypial tam zmeczony, to go dopiero koło 1 do budzilam do łóżka
moze cos miłego na dziś zaplanuje
iloonka "Wyprosilas" siostrę..?!
to pewnie bedziecie siostrzenica swietnje bawić! ja lubię dzieci ale ostatnio jestem taka ospala obie do życia ze jak idę do chłopaków to po chwili mam ochotę zalec na kanapie i tylko na nich patrzeć
ja dzis zrobiłam sobie dzien relaksu i czasu dla siebie - małe zakupy, obiadek u chinczyka (sajgonki i ostra zupka mm!), w drodze do domu do kosmetyczki sie wepchnelam na mała regulacje brwi i henne na rzesy, a po powrocie do domku polozylam farbe na lepek i pomalowalam pazurki i tu i tu - mam metodę! opieram nogę na wannie i tak udało mi sie bez problem pomalować pazurki
)
w końcu wyglądam jak człek (chyba ta wizyta na basenie mnie zmotywowała
)
exquise no to masz pare dni do ustrzelenia..!
u mnie jakby sie Bruno urodził 13.04 to dołączył by do grona urodzonych tego dnia - moja ciocia, moj siostrzeniec i synek sis
karina jejku to sie Julka z tatusiowi przywitala cudnie..!
moj eMek cos ostatnio nie chce sie z małym bawić
reke przylozy na chwile, maly czywiscie chwile zasyga w bezruchu a emek sie juz nudzi .. no cóż, jego strata.
kivinko ale mialas "przygodę" ! :/ brrr nie lubiem tak
dobrze ze
tylko poł godzinki i ryszyliscie!
corcia jest na prawdę duża, więc sie nie martw na zapas..!
kazda z nad powinna powoli ogarnąć temat toreb i wyprawek dla maluchów, bo czas leci jak szalony!
ja akurat bym nie narzekala gdybym miała urodzić wcześniej
kivinko kasiagaw przecież od tego tu jesteśmy żeby sie wysłuchać, dodać otuchy i po prostu być
!
reniuszek jeeejku ja bym sie pogubila w tej medytacji bez instrukcji!
jak sie nudzisz a chcesz cos ciekawego poczytać to mam rewelacyjne i interesujące artykuły prof Ohme dotyczące psychologii reklamy
daj mail to Ci wysle
i jeszcze cos miałam Ci sprawdzić ale zapomniałam co
agata tez myśle ze nie ma sie ci nakręcac na przedwczesne porody. dzieciaczki same bedą wiedziały kiey wyjść
jak poszedł egzamin..??
darucha kurcze ile juz masz załatwione dla chłopców..! :O
ja tez bym chętnie sie wyciszyla orzec maluszkiem i nacieszyla nowym mieszkaniem, jego urzadzajiem, eMkie i wszystkim innym.
ksiazki gromadze jak sie maluch urodzi, ludze sie ze będę miała na nie czas
u nie Bruno znowu daje popisy, sieć chyba czas do wyrka
buziaki kochane .. ! ! !