reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam dziewczyny !
Przepraszam ze nie pisałam ale tak mnie zdołowały te ostanie wizyty lekarskie , ze nie chciałam psuc tutaj nikomu humoru . ....ale juz wracam powoli do zywych :tak:
Nie chce ktoras z was czasem na szkolenie upierdliwego ale kochanego 7 latka ?:sorry: Moje dziecie ostanio przechodzi samo siebie , nie wiem czy to jakis pożny skok rozwojowy czy co :eek: ale jest tak marudny i upiedliwy ze wychodze juz z siebie. "Mamo nudzi mi sie chce isc na sanki"..... po 5 min wraca "juz mi sie nie chce" .... "cos bym zjadł"..... "dlaczego mi z tym zrobiłas a nie z tamtym nie bede jadł.".. "ruszałas mi moje klocki... one stały inaczej " ( jasne marze o tym po całym dniu zapierdzielania w domu) ,ja nie chce tych skarpetek , tych gaci tej bluzy oczywiscie na 5 min przed wyjsciem do szkoły ... i wiele wiele innych sytuacji

No to sie wyzaliłam :-)

Sonisia gratuluje zdanego egzaminu :))))) teraz musisz mezowi wynagrodzic ten czas :) qrcze do 23 podziwiam chlopa :)
Iza nie martw sie kochana u Ciebie tylko jedno dziecię marudzi u mnie jak sie wszyscy w 3 zbiora to mam ochote sie spakowac i wyprowadzic :-D aaa co do porodu to Ci powiem ze kiedys gosciłam na innym watku i wszystkie ktore stawiały ze urodza pozniej urodzily wczesniej .:tak:
Iloonkamoj tato i brat tez kwietniowi , tez mysle ze fajnie by było jakby sie mlodziak urodzil w urodziny taty lub brata , ale oni chca mi zrobić kawał i wywoływac 1 kwietnia ... kto mi pozniej uwierzy jak ebde dzwonic po rodzinie :-D
Kasiagaw trzeba byc dobrej mysli ze babcia wroci do zdrowia , dobrze zrobiłas kochana ze pojechalas do szpitala. Widzisz moja babcia zmarla 5 lat temu i caly czas mam do siebie pretensje ze jej nie zobaczyłam ten ostani raz ... tak mi jej brakuje :(
Reniuszek widziałam kocyk :D swietny ... a zakupami sie nie martw odpoczywaj ile wlezie bo jak sie Maxymilianek urodzi bedziesz miala troszkę pracy :)

Ostatnia edycja:
reklama
ziewaczka – no to nieciekawie wyszło;
ziewaczka, pasażerka – najlepsza metoda na teściową – olać – wpada jednym uchem, wylatuje drugim;)
sonisia – gratuluję egzaminu:-)
Kasia – oby jednak Babci się polepszyło; trzymajcie się dzielnie
poranna – oby synkowi tak nie zostało, bo mój brat ma 25 lat i podobne teksty w domu lecą; moja teściowa jest z 1 kwietnia i o ile się nie mylę, to zrobiła rodzicom psikusa, bo miał być syn;-)

Ja już po lodach. Miło się było z domu wyrwać z kimś poplotkować. Ale lody takie sobie, nie wiem, co oni do nich dodają, ale są okropnie słodkie i jakoś mi tak teraz ciężko na żołądku.
A w Krakowie zaczął padać deszcz. Jak przyjdzie w nocy mróz, to będzie jutro ładna szklanka na ulicach:no:ech, ja chcę wiosnę!! :rofl2:

Iloonka :-D gwarantuje Ci ze po 1 godzinie bedziesz dzwonić do mnie z błaganiem o zabranie mojego ancymona :D ehhh ma chlopak złe dni :)
... teraz tak wpadłam jeszcze na pomysł jak Ty taka dobra duszyczka jestes to Ci 3 wysle :D :-D taki mały gratisik :-D gwarantuje Ci ze nie bedziesz sie nudzic ani przez minutę :sorry:

poranna to chyba skok rozwojowy :-D jak bylam w podobnym wieku robilam identycznie, a szybko mi minelo :D wiec Malemu tez sie pewnie znudzi ta postawa :tak:
a co do zakupow to powoli teraz gromadze, bo rzeczywiscie jak Maksymek "przyplynie na fali" :-D:-D:-D to nie bede miala z pewnoscia czasu na to, zeby jezdzic z nim po sklepach ( nie wspominajac, ze najblizszy konkretny sklep mam ok 40 km od domu ) ;) poki co allegro i lista do ikei dla rodzicow ;)
a co do terminu ja zyje w ciaglym strachu, ze urodze stanowczo za wczesnie :-(

poranna - to razem będę miała 4 :) bo wyprosiłam siostrę, zeby mi na tydzień podesłała swoją 11 letnią córkę...i w poniedziałek przyjeżdża hurrrrrra....uwielbiam dzieci, zawsze dobrze "odnajdywałam" się w ich towarzystwie :)

Reniuszek ja bardzo licze ze to wlasnie jakis skok rozwojowy i mu przejdzie :) tylko ze u mnie w domu jest tak jak jeden jest "cacy" to drugi zaczyna albo trzeci :D a tu mi jeszcze czwarty dojdzie :szok::-D ( ale staram sie zyć w blogiej nieswiadomosci tego co mnie czeka) :-D tylko jak sobie czasem tak wyobraze moj dzien po urodzeniu malucha to az mi sie smiac i płakac chce . Pol dnia w pizamie w wałkach na glowie z jednym cyckiem wiecznie na wierzchu latajaca za parozębnym Marcysiem do tego klocacy sie sie o papierek , karteczke , czy inna *******e starszaki , moj em i kotek :D kużwa rodzina Adamsów :-D

Reniuszek kochana juz tyle masz zeczy dla maluszka ze mozesz byc spokojna , a rodzice napewno stana na wysokosci zadania i kupia co bedzie brakowało :) ...a co do terminu badz dobrej mysli , znam pare dziewczyn ktore przez pol ciazy lezały w szpitalu ze skurczami a jak przyszło co do czego to sie dzieci obraziły i wyszly pare dni po terminie :tak:

dobra poranna powalilas mnie historia :D i na zawsze chyba pozostanie w pamieci "jednozebny cyc" haha :-D - wybacz ale musialam to sobie uproscic :rofl2:
ja mam nadzieje, ze jakos doleze, mam teraz najgorszy czas - sesja ... gdyby nie to lezalabym 24h z tylkiem do gory nie przejmujac sie (no moze troche przesadzilam;) ) niczym dookola

reklama
Do góry