reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam dziewczyny !
Przepraszam ze nie pisałam ale tak mnie zdołowały te ostanie wizyty lekarskie , ze nie chciałam psuc tutaj nikomu humoru . ....ale juz wracam powoli do zywych :tak:
Nie chce ktoras z was czasem na szkolenie upierdliwego ale kochanego 7 latka ?:sorry: Moje dziecie ostanio przechodzi samo siebie , nie wiem czy to jakis pożny skok rozwojowy czy co :eek: ale jest tak marudny i upiedliwy ze wychodze juz z siebie. "Mamo nudzi mi sie chce isc na sanki"..... po 5 min wraca "juz mi sie nie chce" .... "cos bym zjadł"..... "dlaczego mi z tym zrobiłas a nie z tamtym nie bede jadł.".. "ruszałas mi moje klocki... one stały inaczej " ( jasne marze o tym po całym dniu zapierdzielania w domu) ,ja nie chce tych skarpetek , tych gaci tej bluzy oczywiscie na 5 min przed wyjsciem do szkoły ... i wiele wiele innych sytuacji

No to sie wyzaliłam :-)

Sonisia gratuluje zdanego egzaminu :))))) teraz musisz mezowi wynagrodzic ten czas :) qrcze do 23 podziwiam chlopa :)
Iza nie martw sie kochana u Ciebie tylko jedno dziecię marudzi u mnie jak sie wszyscy w 3 zbiora to mam ochote sie spakowac i wyprowadzic :-D aaa co do porodu to Ci powiem ze kiedys gosciłam na innym watku i wszystkie ktore stawiały ze urodza pozniej urodzily wczesniej .:tak:
Iloonkamoj tato i brat tez kwietniowi , tez mysle ze fajnie by było jakby sie mlodziak urodzil w urodziny taty lub brata , ale oni chca mi zrobić kawał i wywoływac 1 kwietnia ... kto mi pozniej uwierzy jak ebde dzwonic po rodzinie :-D
Kasiagaw trzeba byc dobrej mysli ze babcia wroci do zdrowia , dobrze zrobiłas kochana ze pojechalas do szpitala. Widzisz moja babcia zmarla 5 lat temu i caly czas mam do siebie pretensje ze jej nie zobaczyłam ten ostani raz ... tak mi jej brakuje :(
Reniuszek widziałam kocyk :D swietny ... a zakupami sie nie martw odpoczywaj ile wlezie bo jak sie Maxymilianek urodzi bedziesz miala troszkę pracy :)

Ostatnia edycja:
reklama
ziewaczka – no to nieciekawie wyszło;
ziewaczka, pasażerka – najlepsza metoda na teściową – olać – wpada jednym uchem, wylatuje drugim;)
sonisia – gratuluję egzaminu:-)
Kasia – oby jednak Babci się polepszyło; trzymajcie się dzielnie
poranna – oby synkowi tak nie zostało, bo mój brat ma 25 lat i podobne teksty w domu lecą; moja teściowa jest z 1 kwietnia i o ile się nie mylę, to zrobiła rodzicom psikusa, bo miał być syn;-)

Ja już po lodach. Miło się było z domu wyrwać z kimś poplotkować. Ale lody takie sobie, nie wiem, co oni do nich dodają, ale są okropnie słodkie i jakoś mi tak teraz ciężko na żołądku.
A w Krakowie zaczął padać deszcz. Jak przyjdzie w nocy mróz, to będzie jutro ładna szklanka na ulicach:no:ech, ja chcę wiosnę!! :rofl2:

Iloonka :-D gwarantuje Ci ze po 1 godzinie bedziesz dzwonić do mnie z błaganiem o zabranie mojego ancymona :D ehhh ma chlopak złe dni :)
... teraz tak wpadłam jeszcze na pomysł jak Ty taka dobra duszyczka jestes to Ci 3 wysle :D :-D taki mały gratisik :-D gwarantuje Ci ze nie bedziesz sie nudzic ani przez minutę :sorry:

poranna to chyba skok rozwojowy :-D jak bylam w podobnym wieku robilam identycznie, a szybko mi minelo :D wiec Malemu tez sie pewnie znudzi ta postawa :tak:
a co do zakupow to powoli teraz gromadze, bo rzeczywiscie jak Maksymek "przyplynie na fali" :-D:-D:-D to nie bede miala z pewnoscia czasu na to, zeby jezdzic z nim po sklepach ( nie wspominajac, ze najblizszy konkretny sklep mam ok 40 km od domu ) ;) poki co allegro i lista do ikei dla rodzicow ;)
a co do terminu ja zyje w ciaglym strachu, ze urodze stanowczo za wczesnie :-(

poranna - to razem będę miała 4 :) bo wyprosiłam siostrę, zeby mi na tydzień podesłała swoją 11 letnią córkę...i w poniedziałek przyjeżdża hurrrrrra....uwielbiam dzieci, zawsze dobrze "odnajdywałam" się w ich towarzystwie :)

Reniuszek ja bardzo licze ze to wlasnie jakis skok rozwojowy i mu przejdzie :) tylko ze u mnie w domu jest tak jak jeden jest "cacy" to drugi zaczyna albo trzeci :D a tu mi jeszcze czwarty dojdzie :szok::-D ( ale staram sie zyć w blogiej nieswiadomosci tego co mnie czeka) :-D tylko jak sobie czasem tak wyobraze moj dzien po urodzeniu malucha to az mi sie smiac i płakac chce . Pol dnia w pizamie w wałkach na glowie z jednym cyckiem wiecznie na wierzchu latajaca za parozębnym Marcysiem do tego klocacy sie sie o papierek , karteczke , czy inna *******e starszaki , moj em i kotek :D kużwa rodzina Adamsów :-D

Reniuszek kochana juz tyle masz zeczy dla maluszka ze mozesz byc spokojna , a rodzice napewno stana na wysokosci zadania i kupia co bedzie brakowało :) ...a co do terminu badz dobrej mysli , znam pare dziewczyn ktore przez pol ciazy lezały w szpitalu ze skurczami a jak przyszło co do czego to sie dzieci obraziły i wyszly pare dni po terminie :tak:

dobra poranna powalilas mnie historia :D i na zawsze chyba pozostanie w pamieci "jednozebny cyc" haha :-D - wybacz ale musialam to sobie uproscic :rofl2:
ja mam nadzieje, ze jakos doleze, mam teraz najgorszy czas - sesja ... gdyby nie to lezalabym 24h z tylkiem do gory nie przejmujac sie (no moze troche przesadzilam;) ) niczym dookola

reklama
Do góry