reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

sonisia- gratulacje!! i miłego wieczoru życze:)

w przypływie nudy zaczęłam sobie czytać blogi które kandydują do 'bloga roku' i znalazłam coś ciekawego Bachor mag. Bezradnik dla nieudacznych rodzicówBachor mag. | Alternatywny magazyn o alternatywach rodzicielstwa , pisany w dosyć drastyczny sposób i dużo w nim ironii ale jakiś taki sympatyczny mi się wydał...więc polecam jakby się komuś nudziło
a to mnie rozbawiło do łez Bobas śmiejący się z rozdzieranego papieru - YouTube :D

reklama
Reniuszek rzeczywiscie super jest ten wózek, no i nie dziwie sie ze uzywany kupilas, skoro nowy taki kosztuje 2700 z promocji i to w internecie to w sklepie pewnie ze 3 tysiace. Porządny wózek bedzie miał mały Maksymilianek:)))

ziewaczka co najlepsze zaplacilam jeszcze mniej niz polowe :D wiec interes intratny ;) czasem warto sie nad takim rozwiazaniem zastanowic. A wozek wyglada kompletnie jak nowy, procz minimalnych sladow uzytkowania :)
w zestawie mialam : parasolke, folie przeciwdeszczowa, moskitiere, torbe :)adaptery do fotelika
bede miala tylko problem ze spiworkiem do spacerowki, ale cos wykombinuje :)

reniuszek pauletta ja też muszę wytrzymać do kwietnia bo pierwszy termin jaki mi podał Gin to 28 kwietnia choć ostatnio twierdził, że przesunął mi się na 23...no ja to bym już chciała być na święta z dzidzią w domku...kto wie kto wie...

sonisia gratuluję zdanego egzaminu...

Udusicie mnie pewnie za to, co zaraz napiszę, ale nie mogłam inaczej. Już po prostu nie mogłam siedzieć w domu i w końcu wybrałam się do Babci. Po prostu musiałam...wiem, że czyha tam mnóstwo bakterii, ale liczę, że Bozia ma nad nami pieczę i nad Babunią...Niestety lekarze nie dają zbyt wielkich szans...

osoba pode mną musi stawiać wódkę po naszych porodach - stuknie 7000 post :tak::-)

edit: cholera nie zdążyłam... no to stawiam! :-)

Kivinko-hehe, no to stawiasz, hehe.
Sonisia-gratki egzaminu, trzymamy kciuki za nastepne
Dziewczyny nie dam rady odpisac kazdemu z osobno, z nosa mi dalej cieknie, w dodatku lodowa pusta i musze jechac na zakupy a za oknem ulewa na maxa takze super dzien sie zapowiada :crazy: Mloda mnie od rana denerwuje chyba tez lapie katar i marudzi o byle co, chcialam jej wlaczyc bajka to sie zaczela awanturowac ze takiej to ona nie chce. No wiec sprzata pokoj.
Sluchajcie wy tak wszystkie piszecie o przedwczesnych porodach i ze nie dotrwacie do terminow, ja mam odwrotnie, termin na 13 ale zaloze sie ze bedzie pozniej (choc wole zeby bylo wczesniej). Takze urodze albo baranka albo byczka, zobaczymy.

reklama
iza - zdrówka duzo dla Ciebie :* ja chciałabym aby moja Mała urodziła się 14 bo to rocznica urodzin mojego kochanego Taty, którego niestety już ze mną nie ma...i to byłaby dla mnie podwójnie szczególna data :) no ale zobaczymy - Mała sama zadecyduje kiedy będzie chciała do nas przyjść :)

Do góry