reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

ilooonka dodam real foto tylko ogarne ten moj wstretny laptop.....bo cos mu odbilo - nie chce czytac kart pamieci, formatuje biezace dokumenty.... do tego ktos cos majstruje przy kablach od internetu i wisze na bezprzewodowym, ktory strasznie wolno chodzi ... :(
jak Wy bedziecie 14 to cos czuje, ze ja z Maksymiliankiem tez :D

reklama
kivinko jak urodzimy w marcu to tez nie bedzie zle:) tez mam termin na 4.04, kilka dni w ta czy wewta nie robi zadnej roznicy przeciez, a my pierwsze jestesmy na celowniku rodzenia z kwietniowek, no chyba ktoras jeszcze ma na 1.04 czy jakos tak.

Ja slyszalam ze materacyk musi byc nowy, bo sie przyzwyczaja do ksztaltu dziecka i dziecku bedzie na starym niewygodnie. Ze to koszt 70 zł to kupie nowy, grunt ze wózek nie musi byc nowy:p A łózeczko tez raczej nowe kupimy jak kosztuje 100 zł, ktos da ci stara rzecz a potem masz byc wdzieczny do konca zycia. Wczoraj tez cyrki wyszly. Maz dzwonil do kuzynki, ktora ponoc miala nam dac jakies rzeczy dla dziecka, ona nie miala pojecia o co w ogole chodzi, głupio wyszlo, chyba damy sobie spokoj z czyms takim, kupimy nowe to co bedziemy mogli a reszte mozna kupic na tablicy.pl za male pieniadze i w bardzo dobrym stanie i co najwazniejsze bez laski i posrednictwa rodziny, ktora sie ciagle wtraca. Tesciowej to wszystkie kudły niedlugo wyrwe tak juz mnie drazni wrrrrr....

kivinko- ja też co do płci sie nie pomyliłam i też mam przeczucie że urodzę wcześniej, myślę że pod koniec marca będę już rozpakowana.
to jeszcze się Wam pożale że wraca dziś teściowa która była na wycieczce trwającej miesiąc...jakoś za nią nie tęskniłam bo przed wyjazdem zalazła mi za skórę, a dziś przyjedzie i będzie przeżywać wyprawę tylko że ja nie mam najmniejszej ochoty tego słuchać:no: i tak siedze i kombinuję co zrobić żeby uniknąć jej towarzystwa...:p
ziewaczka- jak to mówią "umiesz liczyć, licz na siebie" niestety... a co do teściowej to nie wiem co te kobiety w sobie mają że można na nie wiecznie narzekać:D

Ostatnia edycja:
no nie, pól dnia iluzji zdazylyscie 7 stron naprodukowac :szok:

nie nadrobie :*

zaliczylam egzamin :happy:
a teraz ładnie składam do nauki żeby zrobic cos przed przyjściem emka i w końcu sie z nim położyć dość, bo najnormalniej w świecie sie za nim stesknilam :tak:
od 3 dni miał przymusowe (przeze mnie ;) wyjścia z domu do 23 bo nie mogłam sie skupić :p
a teraz juz na większym lajcie ten jutrzejszy, więc trudno.

buziaki kochane i może uda mi sie przed snem cos napisać :)

sonisia kochana GRATULUE !! :-) teraz trzymaj za mnie kciuki w sb i ndz ;)
zycze Ci milych chwil spedzonych z eMkiem :))) :*

Ja termin mam na 19.04 i chciałabym choć raz urodzić przed terminem a nie męczyć się jeszcze po nim. (Córkę urodziłam 9 dni po a syna 6). Mój synek ma urodziny 11.04 wiec może uda i się drugiego urodzić w ten sam dzień :p

Dziewczyny widzialam na zakupowym ze niektore juz kupily wózki. Mozecie napisac co to za wózki i dlaczego akurat takie? My cały czas jeszcze sie wahamy i juz sami nie wiemy co robic.

reklama
ziewaczka kupilam wozek uzywany, ale z b.dobrej firmy. Kupilam przez allegro od kobiety, ktora sciaga te wozki z anglii. Mam dokladnie taki komplet :
3838578.jpg
zaplacilam grosze ... fotelik praktycznie nowy z tymze cabriofix , a nie city :)

Do góry