reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
wiadomo że dla maluszków najlepiej żeby w brzuchach siedzialy sobie jak najdłużej ale ja to już bym chciała tego mojego skarba przytulać;)
reniuszek- przeczytałam Twój sen i...miałam dziś bardzo podobny:D nie wiem gdzie rodziłam ale w szpitalu powiedzieli mi że nie odbiorą porodu bo nie mam przy sobie badań(te wcześniej spłonęły w pożarze), i nagle miałam na rękach dziewczynkę:D obudziłam się zlana potem bo przecież "moja wyprawka jest dla chłopca! w co ja tą dziewuche ubiore?!"

mimo tego śmiesznego akcentu rano dzień jest do bani;/ mój małżonek o 3 dni na szkoleniu 400km od domu a ja usycham z tęsknoty i samotności...nie wiedziałam że tak mi bedzie źle bez jego towarzystwa mimo że ostanio był obecny tylko ciałem a myślami wiecznie w pracy...ehhh:(

Kuchnia ogarnięta. Koniec aktywności na dzsiaj:)Wcinam obiadek i uciekam na lody:)

murka – czy ja wiem, czy odradzają, to było raczej w formie żartobliwego ostrzeżenia, żeby uważać ;-)
pasazerka -a długo będziesz sama? oby jak najszybciej zleciało...a mój mąż też się już nie może doczekać kiedy Julcia będzie na świecie, a im bliżej końca, to tym bardziej.:-)

pasazerka :D mi kiedys dokladnie cos podobnego sie snilo ale troche na odwrot :D polozne mi mowily, ze rodze a ja sie klocilam, ze jeszcze nie czas przeciez :-)
a jak Ci teskno to moze poogladaj sobie cos fajnego, albo poprostu badz tutaj z nami ;-)nie pozwolimy, zeby bylo Ci smutno i samotnie bez towarzystwa :)))

Hehe dziewczyny ja też podglądam lutówki i marcówki, żeby sprawdzić kto i kiedy rodzi:-) Ja muszę wytrzymać do kwietnia choćby nie wiem co! Mam termin dopiero na 26go...

reniuszek- w takim razie ja też na ten kocyk się zdecyduję:)))) A wiesz dzisiaj zajrzałam do h&m i są cudowne ubranka dla chłopców:-D

Pauletta ciiii :D z checia bym sie wybrala, ale nie moge- szlaban domowy..... :( na zakupy do ikei tez posle rodzicow ......
a kocyk z reka na sercu polecam, a widzialam jeszcze mase slicznych wzorow np z krokodylem- mial piekne kolorki :D
Kochana trzymamy razem ja mam na 27 :D licze na to, ze dotrwam przynajmniej do polowy kwietnia :tak:

karina- wróci jutro w nocy albo w sobote nad ranem a w poniedziałek z samego rana znów wyjazd na kilka dni...;/
ehhh to takie rozczulające jak Ci nasi twardziele "wymiękają" w obecności brzucha, mi to się łezka aż czasem kręci jak T. podejdzie, podciągnie koszulkę i zaczyna dyskusję z młodym w brzuchu:)
reniuszek- dziękuję bardzo, taki mam właśnie plan na dzisiejszy wieczór żeby pobyć z Wami:) zapomniałam zapytać czy dostaś wiadomość na PW?

też bym chciała w kwietniu, ale czarno to widzę z moim terminem na 04.04.... coś tak przeczuwam połowę marca, nie wiem czemu. Co do płci intuicja mnie nie pomyliła, zobaczymy jak będzie tym razem...

pasazerka TAK ! wlasnie od nowa spisuje liste, bo moj cudowny mac przy aktualizacji skasowal biezaca dokumentacje - wiec daj mi chwilke, az to wszystko przepisze do tabelki- juz razem z Toba :)

reklama
Do góry