reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
wiadomo że dla maluszków najlepiej żeby w brzuchach siedzialy sobie jak najdłużej ale ja to już bym chciała tego mojego skarba przytulać;)
reniuszek- przeczytałam Twój sen i...miałam dziś bardzo podobny:D nie wiem gdzie rodziłam ale w szpitalu powiedzieli mi że nie odbiorą porodu bo nie mam przy sobie badań(te wcześniej spłonęły w pożarze), i nagle miałam na rękach dziewczynkę:D obudziłam się zlana potem bo przecież "moja wyprawka jest dla chłopca! w co ja tą dziewuche ubiore?!"

mimo tego śmiesznego akcentu rano dzień jest do bani;/ mój małżonek o 3 dni na szkoleniu 400km od domu a ja usycham z tęsknoty i samotności...nie wiedziałam że tak mi bedzie źle bez jego towarzystwa mimo że ostanio był obecny tylko ciałem a myślami wiecznie w pracy...ehhh:(

Kuchnia ogarnięta. Koniec aktywności na dzsiaj:)Wcinam obiadek i uciekam na lody:)

murka – czy ja wiem, czy odradzają, to było raczej w formie żartobliwego ostrzeżenia, żeby uważać ;-)
pasazerka -a długo będziesz sama? oby jak najszybciej zleciało...a mój mąż też się już nie może doczekać kiedy Julcia będzie na świecie, a im bliżej końca, to tym bardziej.:-)

pasazerka :D mi kiedys dokladnie cos podobnego sie snilo ale troche na odwrot :D polozne mi mowily, ze rodze a ja sie klocilam, ze jeszcze nie czas przeciez :-)
a jak Ci teskno to moze poogladaj sobie cos fajnego, albo poprostu badz tutaj z nami ;-)nie pozwolimy, zeby bylo Ci smutno i samotnie bez towarzystwa :)))

Hehe dziewczyny ja też podglądam lutówki i marcówki, żeby sprawdzić kto i kiedy rodzi:-) Ja muszę wytrzymać do kwietnia choćby nie wiem co! Mam termin dopiero na 26go...

reniuszek- w takim razie ja też na ten kocyk się zdecyduję:)))) A wiesz dzisiaj zajrzałam do h&m i są cudowne ubranka dla chłopców:-D

Pauletta ciiii :D z checia bym sie wybrala, ale nie moge- szlaban domowy..... :( na zakupy do ikei tez posle rodzicow ......
a kocyk z reka na sercu polecam, a widzialam jeszcze mase slicznych wzorow np z krokodylem- mial piekne kolorki :D
Kochana trzymamy razem ja mam na 27 :D licze na to, ze dotrwam przynajmniej do polowy kwietnia :tak:

karina- wróci jutro w nocy albo w sobote nad ranem a w poniedziałek z samego rana znów wyjazd na kilka dni...;/
ehhh to takie rozczulające jak Ci nasi twardziele "wymiękają" w obecności brzucha, mi to się łezka aż czasem kręci jak T. podejdzie, podciągnie koszulkę i zaczyna dyskusję z młodym w brzuchu:)
reniuszek- dziękuję bardzo, taki mam właśnie plan na dzisiejszy wieczór żeby pobyć z Wami:) zapomniałam zapytać czy dostaś wiadomość na PW?

też bym chciała w kwietniu, ale czarno to widzę z moim terminem na 04.04.... coś tak przeczuwam połowę marca, nie wiem czemu. Co do płci intuicja mnie nie pomyliła, zobaczymy jak będzie tym razem...

pasazerka TAK ! wlasnie od nowa spisuje liste, bo moj cudowny mac przy aktualizacji skasowal biezaca dokumentacje - wiec daj mi chwilke, az to wszystko przepisze do tabelki- juz razem z Toba :)

reklama
Do góry