reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

aga_cina Witaj:-) Tym razem na pewno będzie wszystko ok, musi być!!!!
inzagata szalejesz kochana:) ale to są uroki naszej Polski:(
Kinga trzymam kciuki co byś w końcu mogła do nas oficjalnie dołączyć:) Kiedy testujesz znowu??

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Czy moge do was dolaczyc? 3 testy pokazaly ciaze, co jest dla mnie duzym zaskoczeniem, ale ciesze sie, ze moj jedyny jajnik dobrze pracuje ;-) to moja druga ciaza. Pierwsza niestety zakonczyla sie tragicznie... Teraz ciesze sie strasznie i boje. Poki co mam okropne mdlosci calodniowe, ale to chyba dobrze ;-) zaraz martwie sie jak ich nie ma...

Wg. kalkulatorow i OM termin wypada mi na 22-24 kwietnia, ale u nas i tak biora pod uwage termin z usg. Moja ciaza bedzie tez rozwiazywana najpozniej w 38 tygodniu, albo jak stwierdza, ze dziecko bedzie juz zdolne przezyc poza moim organizmem.

gratuluję 2 kreseczek:) życze Ci żeby teraz było wszystko ok:*

Aga_cina wielkie gratulacje, teraz wszystko musi się udać, a Twój Aniołek Victorek będzie miał rodzeństwo ale tutaj na ziemi i na pewno będzie się nim opiekował tam z góry.

agacina witamy :tak: na wstępie gratuluję :-D i jestem przekonana że wszystko skończy się pomyślnie.

Kinguś no właśnie dziewczyny wyrwały mi z ust a właściwie spod palców kiedy ponawiasz testa?

Czesc dziewczynki :-)
Czy moge do was dolaczyc? 3 testy pokazaly ciaze, co jest dla mnie duzym zaskoczeniem, ale ciesze sie, ze moj jedyny jajnik dobrze pracuje ;-) to moja druga ciaza. Pierwsza niestety zakonczyla sie tragicznie... Teraz ciesze sie strasznie i boje. Poki co mam okropne mdlosci calodniowe, ale to chyba dobrze ;-) zaraz martwie sie jak ich nie ma...

Wg. kalkulatorow i OM termin wypada mi na 22-24 kwietnia, ale u nas i tak biora pod uwage termin z usg. Moja ciaza bedzie tez rozwiazywana najpozniej w 38 tygodniu, albo jak stwierdza, ze dziecko bedzie juz zdolne przezyc poza moim organizmem.

witamy, gartulacje :) teraz musi być tylko lepiej

witam sie po dłuższej nieobecności (komp mi nawalił i dzis dopiero odebrałam z serwisu). zobaczyłam tylko że mam do nadrobienia 20 stron :-) mam nadzieje że tu same dobre wieści i przybywa mam. Ja dzwoniłąm do lekarza, mam wizyte we środę o 18.15, tak sie nie mogę doczekać i mam nadzieje że zobacze serduszko już na tym etapie. Jak myślicie?

myslę , że juz powinno byc serducho :tak:Twija wizyta widze , ze juz blisko;-)
hej laseczki:)
kinga kiedy testujesz znowu?
ja jestem u teściowej teraz tydzień. już mi to leżenie bokiem wychodzi..
1.09 mamy wizytę i zobaczymy co i jak:)
trzymam kciuki za wizyty, gratuluje bijących serduszek i witam nowe mamy:)
dobrze , że masz kogoś kto Ci pomoże , bo inaczej byłoby kiepsko:tak:

co do złobka ja już mam listę tych co mnie interesują , poczytma opinię i dziś lub jutro dzwonię żeby mieć pewnośc , ze maluch sie dostanie

Zrobiłam kapuśniaczek mmmm

aga cina tym razem bedzie dobrze!!!!!!!!!!!

martolinka kapsniaczek:) kurcze ale smaki robicie:)
magdusia jak w ciązy z Damianek chodzilismy na usg to J zawsze sie cieszył, a ja sie martwiłam, czy wszystko bedzie ok..teraz tez czekam na 1 wrzesnia, zeby zobaczyc sersucha.

reklama
Do góry