reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Syneczki2 czekałam az cos napiszesz :)
Gratuluje i bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze!!! Duże bijące serducho usłyszysz juz za dwa tygodnie :-) Extra!
W takim razie umówie sie na wizyte na przyszły tydzien moze (jak wytrzymam)! Tak bym bardzo chciała usłyszec serduszko. .. :):rofl2:

Tydzień to nie długo pomyśl że ja muszę czekać dwa ;-) ale jeżeli u Ciebie jest faktycznie ten 6 tydzień (nie tak jak u mnie 5 tydzień i 4 dzień) to z całą pewnością serduszko w tym tygodniu jeszcze usłyszysz

reklama
syneczki super, że wizyta minęła pomyślnie:) na następnej wizycie zobasz pewnie serducho!
afiliacja ja trzymam kciuki z całych sił:) będzie mi raźniej, miec u boku mamy bliźniaków? a skąd takie marzenie? :)

Syneczki super ze wszystko super. Skoro ciąża młodsza o tydzień to na kiedy masz termin?

Afiliacja tak żeby usłyszeć serduszko i sie nie potrzebnie stresować proponuje iść po 7 tygodniu . Ja idę w 8 tyg. Ja też bym chciała bliźniaki w moim przypadku mało prawdopodobne ale za Ciebie trzymam kciuki.

Lelek jak sie czujesz?

To kto teraz idzie na usg.

Syneczki super, ze wizyta udana :-)

Afiliacja, blizniaki ;-) niezla jestes.

jejku, tylko ja nie czekam na usg... To bedzie dla mnie taki stres. A przy badaniu echa serca to chyba beda musieli mnie uspac. Dzis mialam zadzwonic do szpitala i powiedziec, ze jestem w ciazy i stchorzylam... Poki co biore aspirynke jak kazali.

afiliacja ja trzymam kciuki z całych sił:) będzie mi raźniej, miec u boku mamy bliźniaków? a skąd takie marzenie? :)

dziękuję :) ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci. a trzeciego porodu nie chcę... ;P

Afiliacja tak żeby usłyszeć serduszko i sie nie potrzebnie stresować proponuje iść po 7 tygodniu . Ja idę w 8 tyg. Ja też bym chciała bliźniaki w moim przypadku mało prawdopodobne ale za Ciebie trzymam kciuki.

dziękuję :) liczę, że nie będe się stresować ;) w pierwszej ciąży bylam na usg w 5,3 tc. byl pecherzyk, ale bylo widac, ze pelny :)
za twoje bliźniaki tez trzymam kciuki :)

--------------------------

dziewczyny, możecie mi w skrócie pisać afi?:) łatwiej i szczerze, to już się do tego przyzwyczaiłam, bo tak mi piszą majówki 2010 ;)

oj, brakuje mi tu wątku, zeby w skrócie każda napisala coś o sobie (skąd jest, co robi, ile ma dzieci itp.). nie wiem kiedy uda mi się was wszystkie poznać ;) aż trudno uwierzyc, ze już się dobrze kojarzycie, a przynamniej sprawiacie takie wrazenie ;P

czytam też, ze niektóre z was juz maja pierwsze nieprzyjemne efekty uboczne ciąży... :/ trzymajcie się kobitki! mam nadzieję, ze najgorsze szybko minie. ja na razie czuję się ok. i mam nadzieję, ze tak zostanie, bo nie wyobrazam sobie zajmowac się Jagodą przy mdłościach... w pierwszej ciąży mdliło mnie tylko przez 1,5 tygodnia i teraz też dłużej nie chcę ;P

Ostatnia edycja:
bunny jak juz pisałam blixniaki jednojajowe sa genetyczne, musiałaby byc ze strony twojej mamki, natomiast bliźniaki dwujajowe to z tego co zrozumiałam, to jakąś mutacja dwa plemniki, zapładniaja, dwie komórki jajowe. wiec nie ma, ze u kogos bliźniaki sa niemozliwe..ja jestem tego przykładem:p
aga cina dla mnie tez każde usg to stres..ja sie boję bardzo tego gdzies sie sprawdza kość nosowa i przezierność karkowa..
afi:) z checia, bo psza twój nick musiałam stronke cofac:) ja moge byc magda85, nie obraże sie jak ktos nie napisze całego mojego nocka i licze no to z waszej strony:)

afi dobrze, dobrze:) 25 lipca 85:)
kurcze miałam przed chwila mega ból brzucha zakończony ogromnym rozwolnieniem..masakra zomne poty, dreszcze, myslałam, że umieram:p
a jak tam waga? poszla juz cos w góre?

Magda85 moi teście mają/mieli bliźniaków dwujajowych. Teściu zawsze sie śmiał ze to z genetyka nie ma nic wspólnego tylko to przez to ze jednego dnia zachciało mu sie zonki dwa razy :-):-):-).

Afi jak w końcu nas dadzą do góry to sobie taki wątek zrobimy. Dziewczyny juz dwa razy pisały do admina ale bez efektów.

reklama
Hej! Hej! Kwietniówki :)
Moje obawy o Maleństwo zostały rozwiane. Już wiem dlaczego mam silne bóle no i muszę się przyzwyczaić.
Moja fasolka w czwartek miałą 2,1mm i termin mam na 12 kwietnia :) Dostałam luteinę i przykaz na oszczędzanie się. Więc wszystko powinno być w porządku. Nudności nie mam, tylko czasami zawroty głowy. Chociaż ostatnio dowiedziałam się co to znaczy mieć ogromną ochotę :) o 21.30 bardzo , ale to BARDZO chciało mi się frytek :p
No cóż za późno na smażenie, ale chipsy zjadłą i poczułam ogromną ulgę :)

A co u Was Kwietnióweczki?? Jakieś dodatkowe atrakcje ciążowe?? :)

Do góry